Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

link til vifstadion.no

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • link til vifstadion.no

  er det mulig og lage en link til vifstadion.no slik som det er laget en link til bohemen, vpn, sjappa, klanen og vålengamagasin.  tenkte det hadde vært greit ettersom det ser ut til at det begynner og skje ting rundt stadion...http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif
  *********************

  HATER TROMMER!!!!!!!!

  *********************

 • #2
  Re: link til vifstadion.no

  Sitat: Den søn, 01 april 2007 20:13 skrev Vif_på_toppen:  > er det mulig og lage en link til vifstadion.no slik som det er laget en link til bohemen, vpn, sjappa, klanen og vålengamagasin.

  > tenkte det hadde vært greit ettersom det ser ut til at det begynner og skje ting rundt stadion...http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif  Ser du noen andre lenker enn de "offisielle" på klanen.no? Nei http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif  Helt fra klanen.no ble født har det vært holdt hardt på dette mest av vedlikeholdsmessig årsaker, men selvf. også av frykt for å bli assosiert med noe feil som i første rekke så uskyldig ut.  Da ble valget "nei til alle" i stedet for "ja til noen".  Om dette endrer seg i fremtiden, eller allerede er tenkt endret, kan ikke jeg svare på.

  Nesrene @ Twitter

  I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

  Comment

  Working...
  X