Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Den lokale pizzasjappa mi har egen EM-meny

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • dikern
    replied
    Originally posted by Ogni M View Post
    Nå har jeg lest meg litt opp på det. Det finnes også Vorderschinken som er laget av kjøttet i forbeina og er et dårligere produkt.
    Jeg er såpass konservativ at for meg er skinke ensbetydende med grisens bakende. Jeg liker nok best tradisjonell norsk spekeskinke, men er også tilbøyelig til moderne varianter som parmaskinke. Skinkestek liker jeg forøvrig ikke. Min lokale pizzasjappa, Tøyen Halal Burger, har oppsiktsvekkende nok skinke som topping på to varianter. Til tross for at det står ett stort skilt med "Kun Halal Kjøtt" bak disken...

    Desverre har de ingen EM-meny heller. For 110 kroner får man likevel en levelig smaksopplevelse.

    Leave a comment:


  • Ogni M
    replied
    Originally posted by dikern View Post
    Det er flere av pizzaene som har Hinterschinken. I alle andre land er jo skinke ensbetydende med rumpa på grisen, men tyskerne trenger kanskje litt ekstra detaljering?
    Nå har jeg lest meg litt opp på det. Det finnes også Vorderschinken som er laget av kjøttet i forbeina og er et dårligere produkt.

    Leave a comment:


  • dikern
    replied
    Originally posted by henrig View Post
    Svensk: Hinterschinken (rumpe skinke?)
    Det er flere av pizzaene som har Hinterschinken. I alle andre land er jo skinke ensbetydende med rumpa på grisen, men tyskerne trenger kanskje litt ekstra detaljering?

    Leave a comment:


  • henrig
    replied
    Svensk: Hinterschinken (rumpe skinke?)

    Leave a comment:


  • maestro
    replied
    Irsk pizza: vindskeiv lefse påført rikelig med Guinness og poteter. Yummy!

    Leave a comment:


  • magnusbe
    replied
    Eg har ete pizza med speilegg i Italia. Veldig godt, faktisk.

    Leave a comment:


  • dikern
    replied
    Jeg kommer sporentreks til Regensburg. Dette er helt uaktuelt. Norsk pizza uten elgkjøtt, i Tyskland. Jeg har rett og slett ikke ord.

    Tyske turister kjøper elgbæsj på norgesglass for 300 kroner glasset, men elgkjøtt på pizzaen har de faen ikke. MAKAN!

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Originally posted by JohnF View Post
    Burde ikke den norske vært en Grandiosa..?
    Da hadde jeg kjøpt den!

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Originally posted by Ogni M View Post
    Aldri sett det før, og heller aldri mandarin. Sjuke pizzabakere der nede i Regensburg.
    Er ikke Tyskland her veit du, dette er Bayern!

    Leave a comment:


  • JohnF
    replied
    Originally posted by skog View Post
    https://pizza.de/call-a-pizza-regens...mek010.000.htm

    De har også med en del andre nasjoner, blandt annet Norge. Jeg er jævlig usikker på hva pizza med honning-sennepsaus, Edamerost, kylling og mandariner har å gjøre med Norge. Men det er nesten så jeg vurderer å gå til sak som fornærmet Nordmann.

    Stikker ned og kjøper meg en Spania
    Burde ikke den norske vært en Grandiosa..?

    Leave a comment:


  • Ogni M
    replied
    Originally posted by Ingar View Post
    Men speilegg på pizza,er det en hit i Tyskland eller?
    Aldri sett det før, og heller aldri mandarin. Sjuke pizzabakere der nede i Regensburg.

    Leave a comment:


  • Ingar
    replied
    Var på fylla på Beitostølen en gang,der fikk vi pizza med reinsdyrkjøtt,brunost og hele tyttebær,med rømme som pizzasaus.Var ikke godt når man var dritings engang! Men speilegg på pizza,er det en hit i Tyskland eller?

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Endte med den skotske med Biff, Bacon, salami, løk og BBQ saus. Ble litt heavy faktisk

    Leave a comment:


  • McCabre
    replied
    Originally posted by Nesrene View Post
    Hva med rakfisk?
    Rakpizza med kål! Genialt!

    Leave a comment:


  • Nesrene
    replied
    Originally posted by Ogni M View Post
    Fantastisk oppskrift (les: blæææææh).
    Men jeg er ikke sikker at en pizza med typisk norske toppings vill vært en hit heller.
    Bare tenk på fårikål-pizza, smalahove-pizza eller lutefisk-pizza...
    Hva med rakfisk?

    Leave a comment:

Working...
X