Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid er en syk, syyk klubb! (Bale-kjøpet)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Real Madrid er en syk, syyk klubb! (Bale-kjøpet)

  Ikke at Barca, ManU, Man C, Chelski, Bayern Munchen, Paris Saint-Germain, Monaco, Milan, Juve, Inter etc. er så mye bedre... Men altså nå:

  Tottenham's Gareth Bale er bekrefta kjøpt av Real Madrid for kanskje 700 000 000 kroner...

  Altså om ca. to tusen Nordmenn hadde jobba et helt år, ville arbeids-innsatsen deres være like mye verdt som jobben til en flink Waliser som skal sparke ball i Spania i noen få år...

  Fotballen har vært sjuk i flere år nå (Jfr. lønningene i Europeiske toppklubber)
  Real Madrid er kanskje den sykeste klubben av alle?

  http://www.nrk.no/sport/fotball/slik...ste-1.11208963

 • #2
  Det er til å bli kvalm av! Mens arbeidsledigheten i Spania nå er godt over 20% tjener fotballspillerne i landet mer enn noen gang. Vi snakker om folk som har en hobby som jobb og som jobber 2-3 timer om dagen og håver inn årslønner i uka. Faen for en sjuk verden vi lever i!

  Comment


  • #3
   Ok blogg + en del kommentarer om galskapen:
   http://twa-marketing.blogspot.no/201...e-galskap.html

   Comment


   • #4
    Egentlig er dette like sykt som når sønnen til Ekvatorial-Guineas diktator bestilte en luksusyacht til 2,1 milliarder kroner noen år tilbake. En sum som selvfølgelig fullstendig overgikk landets totale helse- og utdanningsbudsjett. Nei, vent. Det kan jo ikke sammenlignes for dette handler om fotball og Europa!

    Jeg tipper vi bare er noen år unna milliardgrensen på overganger. En eller annen sjeik eller russisk oligark vil glise både stolt og lykkelig inn i kameraet sammen med en kvapsete tenåring med kviser, bling og ny drakt. Ser ikke for meg en voldsom kritisk presse heller.

    Comment


    • #5
     Real Madrid er en klubb som er teknisk konkurs, men allikevel bruker penger som fulle sjømenn, da de driver for kreditors regning så det griner. De ødelegger hele systemet, da de øser penger inn i Tottenham som de aldri skulle ha hatt for eks.

     Nærmere hjemme ser vi jo at en "klubb" som ble kjøpt opp av en brusprodusent og totalt rasert nå dominerer østerrisk fotball fullstendig, og betalte oss 25 millioner for en fyr som knapt hadde slått igjennom på A-laget. Hyggelige penger for oss, men...

     Fotball er ødelagt, folkens. Rett og slett.

     Comment

     Working...
     X