Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

GODSET-VIF: Arrangement og sikkerhet

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • GODSET-VIF: Arrangement og sikkerhet

  Les mer...
  Besøk www.klanen.no

 • #2
  Utestengelse...

  Veit ikke om det vil bli diskutert i denne tråden.
  Men, altså (fra linken):

  'Slossing på tribunen
  Rett før pause var det en supporter på tribunen bak Ikaros og Isko Boys som ble MEGET kritisk til flagging. Han skal ha tatt helt av og blitt meget rasende på noen som etter hans smak brukte flagget feil, og valgte å "gå til aksjon". Han ble forsøkt stoppa av vanlige klansmedlenmmer, men klarte å rive seg løs og stormet ned og truet de som flagget med omfattende juling. Dette ble ikke godt mottatt, og da han ikke fikk spesielt gehør for sine ønsker gikk han fysisk løs på en tilskuer som fikk en skikkelig kul i hodet og tilsyn hos Røde Kors. Det ble da en del "tumulter" hvor noen skulle rydde opp, og andre skulle banke opp vedkommende.
  Etterhvert fikk KST, politi og andre sindige tilstedeværende opprettet en slags orden, og politiet kastet ut han som startet det hele med både Vålerenga og Klanens velsignelse.
  Man kan gå ut i fra at klubben nå får den første saken å bryne det nye sanksjonsreglementet mot. I reglementet framgår det at sanksjonsrammen for å utøve vold mot andre ligger mellom "Bortvisning fra arena" og "Inntil 60 kamper, eller utestengelse på
  livstid".


  .... Ser ut som en mann har sett sin siste VIF-kamp på en stund....
  Kan umulig bli noe annet enn utestengelse etter å ha angrepet folk.

  Comment

  Working...
  X