Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Tramp tramp tramp på en fugl

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Tramp tramp tramp på en fugl

  det er bare og ta venstre for målet begynner og høyre for målet svarer så går det bra.Helt utrolig jeg har ikke hørt noe sutring på den nye sangen.

  Comment


  • #17
   Re: Tramp tramp tramp på en fugl

   Sitat: Den tor, 14 september 2006 23:43 skrev enga-romerike:   > er nok ikke det gitt. de har lagt ut salget for klansmedlemmer også. siden mandag. mange klansmedlememr som synger også gitt.   det blei vel solgt ca 1500 til dem med sesongkort.. så det er ikke mange ekstra hvertfall..
   IKAROS

   Comment


   • #18
    Re: Tramp tramp tramp på en fugl

    Vel, jeg står midt i kafferekka på vestbredden, og det er desverre mange med sesongkort som ikke synger, og faktisk ser stygt på deg hvis du prøver å dra igang... Men får håpe de nyter kaffen sin foran TVZebra i kveld!!

    Ære være

    Comment


    • #19
     Re: Tramp tramp tramp på en fugl

     He he, tror vel de som drar på kamp i dag ikke gir fra seg billetten fordi om man ikke er en gullstrupe. Det er da ingen tvang om å synge fordi man skal på Horåsen. Men oppfordrer alle til å gjøre sitt beste.     https://m.youtube.com/watch?v=jkhpZoPOfZI

     Comment


     • #20
      Re: Tramp tramp tramp på en fugl

      Sitat: Den man, 18 september 2006 12:43 skrev vif_supporter:      > He he, tror vel de som drar på kamp i dag ikke gir fra seg billetten fordi om man ikke er en gullstrupe. Det er da ingen tvang om å synge fordi man skal på Horåsen. Men oppfordrer alle til å gjøre sitt beste.

      >

      >      Selv om det burde vært det... I likhet med det å stå på bredden og cola øvre..

      Comment


      • #21
       Re: Tramp tramp tramp på en fugl

       >Selv om det burde vært det... I likhet med det å stå på bredden og cola øvre..

       _________________________________       Så du mener alle som skal være medlem i klanen burde ta en sangtest? Eller obligatorisk sangtest på borteturer? Ha ha...       Morn du...
       https://m.youtube.com/watch?v=jkhpZoPOfZI

       Comment


       • #22
        Re: Tramp tramp tramp på en fugl

        Sitat: Den tir, 19 september 2006 08:53 skrev vif_supporter:        > >Selv om det burde vært det... I likhet med det å stå på bredden og cola øvre..

        > _________________________________

        >

        > Så du mener alle som skal være medlem i klanen burde ta en sangtest? Eller obligatorisk sangtest på borteturer? Ha ha...

        >

        > Morn du...        De som vil stå på Sangfeltene burde vel nesten tatt en test. Men det blir litt drøyt. man burde fløtte seg om man veit at ; jeg er på match i dag for å ete pølse å drekke kaffe. Ikke synge så mye som jeg pleier. Heller gi opp plassen til en som spiser å drekker før matchen!!
        The strenght of the pack is the wolf and the strenght og the wolf is the pack. So remember we are the wolfs
        -----ÆRE VÆRE-----

        Comment


        • #23
         Re: Tramp tramp tramp på en fugl

         >De som vil stå på Sangfeltene burde vel nesten tatt en test. Men det blir litt drøyt. man burde fløtte seg om man veit at ; jeg er på match i dag for å ete pølse å drekke kaffe. Ikke synge så mye som jeg pleier. Heller gi opp plassen til en som spiser å drekker før matchen!!

         ________________________________         For det første er det ikke faste sangfelter på bortekamper. Og sånn ovenfra og ned holdninger hører ikke hjemme i Vålerenga. "Skal du ikke synge, hold deg hjemme" opplegg er ingen tjent med. De fleste VIF supportere er ikke medlem av Klanen. Det er mange i Klanen som bare er vanlige tilskuere... Om folk ikke får tak billetter til feks. Åråsen, dem om det... Har du sesongkort, eller er medlem av klanen el. klubben så er det førstmann til mølla om man synger eller ei..... (Da kjøper du deg sesongkort neste år, så har du forkjøpsrett når de kampene kommer)
         https://m.youtube.com/watch?v=jkhpZoPOfZI

         Comment

         Working...
         X