Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Hindret masseslagsmål før hatkampen

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Reflektor
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Sitat: Den tir, 19 september 2006 15:41 skrev sidekick:  > Hva hjelper det å utestenge disse personene fra kamper? Tror dere at dem slutter å sloss av den grunn? http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_lol.gif  Hahahaha "Sidekick". Dette er utrolig festlig. Måten vi bedømmes fra andre handler blant annet om hva vi aktivt gjør i forhold til ukulturer som brer seg. Les innlegg over. Uskyldige barn og voksne føler seg utrygge for å gå i et fredelig supportertog til Åråsen. Hva i hule helvete er det som er så forbanna morsomt med det????

  Ding ding dingelingeling sidekick.....

  Leave a comment:


 • sidekick
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Hva hjelper det å utestenge disse personene fra kamper? Tror dere at dem slutter å sloss av den grunn? http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_lol.gif

  Leave a comment:


 • Reflektor
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Her er bilder av gjengen. Må vel være passe naiv for å ikke skjønne at disse gutta er ute etter å lage trøbbel og sverte klubb og supporteres rykte?? Hvorfor er ellers ansiktene sladda? Dette gidder jeg ikke å bli assosiert med! Om dette blir en økende trend går sesongkortet mitt rett i søpla! Ta tak i problemet nå, om noen år kan det være for sent desverre.  Ja til å utvikle tribunekulturen, nei til voldsforherligelse!!  Leave a comment:


 • diplomatfugl
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Jeg er imot vold,men forventer ikke at alle skal være i mot vold.Selv om jeg synes det høres rart ut at noen liker å plante en knyttneve i fjeset på en annen orker jeg ikke bruke alt for mye energi på finne ut hvorfor.

  Men jeg forventer å få drikke kaffen min i fred på torvet i en liten stasjonsby ute på landet,uten at jeg skal føle meg trua av fotballfans.

  I går følte jeg meg trua.Barn i følge med foreldre som skulle gå i tog følte seg trua. Og et par gamliser på vei til nærbutikken følte seg trua.det var en tydelig spent stemning på torvet i noen sekunder før vaktene og politiet fikk kontroll på situasjonen. Har liten tro på at voldselskere kommer til å slutte å oppsøke voldsituasjoner,men oppfordrer aktuelle oppviglere til å velge mer diskre arenaer ved senere anledninger. Et torv i en by blir litt åpenlyst,selv om byen er liten.  Med ballhilsen

  fra fugladiplomatiet

  Leave a comment:


 • Balkan boys
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Sitat: Den tir, 19 september 2006 13:22 skrev Erlink:  > Hva med det bildet fra torget, da?  Hva mener du med det?Alle som hadde mobil tlf med cam,kunne tatt bilder på stadion i går om det som skjedde før kampstart.Tenk hvor mange bilder kunne vi sendt til VG,Rb og slike aviser.Minst 12-13 ooo bilder.

  Poenget er at vi bare bedømmer våre egne,mens vi overser hva de andre gjør mot oss.Han bonde som vifta med Lsk flagget foran hele Klanen fikk stående applaus,hadde vi gjort det samme ,ville våre egne supportere oppfordret kluben til utestengelse..."Vi framprovoserer vold"...

  Forebygging av slåsskamper,sikkerhet på tribuner,skille supportergrupper fra hverandre,bare piss, spør du meg.Ingenting av dette så jeg i går.Vi sto litt for høyre bak målet,og 3-4 plasser over oss sto 3-4 bønder,midt i Klanens felt,heiet og viftet med skjer.Hvor var vakter,politiet???I fjor flytta de alle våre supportere fra Kanari tribunen over til oss pga.sikkerhet!?Hallo!!!  Leave a comment:


 • FrodeAS
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Lundefugl skreiv:

  Jeg vet man hevder det, men undrer hva en rettssak ville ha ført til. Det er privat, men samtidig tilgjengelig for alle. Hvis Enga nektet innvandrere - hva da? Hvor "privat" kunne man da påberope seg i forhold til hva en pub kan tillate seg?

  '''''''''''''''''''''''''''''

  Det er så enkelt som at arrangøren vil ha vanskeligheter med å gå god for sikkerheten om en del personer tillates å komme inn. Selvfølgelig må en holde seg på "innsiden" av loven. Men det er vanlig at enkeltpersoner blir utestengt fra private arrangementer (pub, restaurant etc. etc.) Enga har per idag (tror jeg) en liste med personer som allerede er utestengt på grunn av en rasistisk holding. Det er snakk om å gjøre denne listen litt lenger.

  '''''''''''''''''''''''''''''

  Lundefugl skreiv:

  Men uansett jussen - så er det jo mest ryddig å ha litt klarere grenser å forholde seg til, for alle parter. Til neste år skal UEFA-reglementet inn, og da må man ha gjort hjemmeleksa si både i NFF og i klubbene. Knallharde straffer med poengtap og nedrykk hvis rasistiske ytringer kommer fra tribunen. Hvem, hvor mange, hva kan og hva kan ikke ropes? Kjempevanskelig, men det er og blir mest røddig om alle på forhånd veit hvor grensa går om det er pent kledde gutter som lager eller ikke lager kødd, eller om det er oss alle sammen.

  '''''''''''''''''''''''''''''''

  Det er ikke mulig å lage en grense som skal være helt klar i slike tilfeller. Man må ta en sak av gangen. Forsøpler man navnet til enga på denne måten, må en regne med reaksjoner. Det vil helt sikkert bli gjort feil her, som ellers i samfunnet (og retssvesenet).

  '''''''''''''''''''''''''''''''

  Leave a comment:


 • Nesrene
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Sitat: Den tir, 19 september 2006 15:00 skrev Lundefugl:  > Jeg vet man hevder det, men undrer hva en rettssak ville ha ført til. Det er privat, men samtidig tilgjengelig for alle. Hvis Enga nektet innvandrere - hva da? Hvor "privat" kunne man da påberope seg i forhold til hva en pub kan tillate seg?  Svada! Å utestenge på bakgrunn av noe som går på tvers av menneskerettigheten vil aldri holde i retten, de er ratifisert og inkorporert i norsk lov.  Utover det står Vålerenga fritt til å nekte enhver inngang etter eget forgodtbefinnende - derunder også disse velkledte voldsromatikerne.

  Leave a comment:


 • Lundefugl
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Sitat: Den tir, 19 september 2006 14:54 skrev FrodeAS:  > Engakamper er et PRIVAT arrangement, og klubben kan velge hvem de ønsker å stenge ute fra egne arrangementer.  Jeg vet man hevder det, men undrer hva en rettssak ville ha ført til. Det er privat, men samtidig tilgjengelig for alle. Hvis Enga nektet innvandrere - hva da? Hvor "privat" kunne man da påberope seg i forhold til hva en pub kan tillate seg?  Men uansett jussen - så er det jo mest ryddig å ha litt klarere grenser å forholde seg til, for alle parter. Til neste år skal UEFA-reglementet inn, og da må man ha gjort hjemmeleksa si både i NFF og i klubbene. Knallharde straffer med poengtap og nedrykk hvis rasistiske ytringer kommer fra tribunen. Hvem, hvor mange, hva kan og hva kan ikke ropes? Kjempevanskelig, men det er og blir mest røddig om alle på forhånd veit hvor grensa går om det er pent kledde gutter som lager eller ikke lager kødd, eller om det er oss alle sammen.  Lundefugl  Leave a comment:


 • FrodeAS
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Engakamper er et PRIVAT arrangement, og klubben kan velge hvem de ønsker å stenge ute fra egne arrangementer.

  Leave a comment:


 • Flem
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Sitat: Den tir, 19 september 2006 13:07 skrev Balkan boys:  > Var du på kampen i går Flem? Så du hva som skjedde med noen få lsk supportere som provoserte oss like før kampstart?De ville absolutt slåss med hele Klanen.Provoserte de ikke i pausen også?Ingen sier en dritt om dem,men det er alltid oppslag i både aviser og særlig her på forumet om Vålerenga supportere som "lager"bråk.Hvor var politiet i går???? Det skjedde inne på stadion Flem!!! Ikke ute på en torg.  ----  Heldigvis skjedde det ikke noe stort igår. Mulig det aldri skjer heller.

  Jeg mener ikke at vi har verre "casuals" enn andre, men jeg gidder ikke å hoppe rundt på alle forum og lese hva andre mener om sine enge. Jeg fokuserer på hva jeg leser her inne og opplevelser jeg selv har.

  Beklager hvis du føler deg truffet, men jeg er ikke ute etter noen spesielle personer, jeg vil bare detta tullet til livs.

  Leave a comment:


 • engajenta25
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  hva er vitsen med å lage bråk, hva er tøft med det??? greit at man kan slenge med leppa men sloss?? hva oppnår dere med det???

  grow up

  Leave a comment:


 • Nico
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Du har et poeng i at det (selvsagt) blir blåst opp, men man skal vel ha litt skylapper for ikke å se at den gjengen er "up to no good"? Utfra det som sto på kanari-fansen.no og det bildet var det vel ganske åpenbart at den gjengen var ute etter å lage noe bråk? Og det er noe med bekledningen da. Hvis du går inn i en bank med finlandshette må du regne med at folk tror du skal rane banken.. Blir så teit å snakke om at folk må få kle seg som de vil. Kler man seg som en bråkmaker/hooligan er det vel ikke akkurat overraskende at folk behandler deg som en..  Er helt enig i at dette ikke akkurat er noen stor sak, men det er en dårlig trend.

  Leave a comment:


 • Hjesus
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Ja, jeg formulerte meg litt dårlig.  Det står ikke noe om "Et undertallig politi måtte ha hjelp fra Lillestrøms vakter for å hindre et voldsomt basketak mellom Vålerenga-casuals og Kanarifansen" og "Det var i ferd med å bryte ut fullstendig kaos da politiet og vakter fra LSK fikk hindret bråk i siste liten" som VG formulerte seg.  Derimot står det vel nær sagt svart på hvitt at det ikke skjedde en dritt og hvis du ser på det bildet, så kan heller ikke jeg se noe som helst av dette såkalte kaoset. Derimot står det et par tre snut svært avslappa og overvåker situasjonen.

  Leave a comment:


 • Nico
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Sitat: Den tir, 19 september 2006 13:38 skrev Hjesus:  > Jeg må si jeg stadig vekk blir overraska over hvor fort folk her inne kaster seg over tabloidenes oversskrifter.

  >

  > Etter å ha titta litt på kfl.no, så står det ingenting om hendelsen der. Sannsynligheten for at det hadde stått noe om det virkelig hadde vært problemer, er oppimot 100%.

  >

  > Nyheten er salta på noe som er skrivi i Romerikets Blad, som vel er avisa for folk som elsker å hate Vålerenga og Klanen av hele sitt hjerte, og da skriver vel journalistene akkurat det de måtte mene. VG følger selvfølgelig alltid opp med krigstyper.

  *kremt* http://www.kanari-fansen.no/debatt/s...ead.php?t=5321

  Leave a comment:


 • Hjesus
  replied
  Re: Hindret masseslagsmål før hatkampen

  Jeg må si jeg stadig vekk blir overraska over hvor fort folk her inne kaster seg over tabloidenes oversskrifter.  Etter å ha titta litt på kfl.no, så står det ingenting om hendelsen der. Sannsynligheten for at det hadde stått noe om det virkelig hadde vært problemer, er oppimot 100%.  Nyheten er salta på noe som er skrivi i Romerikets Blad, som vel er avisa for folk som elsker å hate Vålerenga og Klanen av hele sitt hjerte, og da skriver vel journalistene akkurat det de måtte mene. VG følger selvfølgelig alltid opp med krigstyper.

  Leave a comment:

Working...
X