Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Klanen er tilbake!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Klanen er tilbake!

  Vi sang ut kanaris http://www.klanen.no/snakk/images/sm..._surprised.gif

  Se nå hva en sammensatt klan kan gjøre! synge ut 4000...


 • #2
  Re: Klanen er tilbake!

  fra tv'n hørte jeg oss en del ganger, men mest tromma fra kyllingene. Hvordan var det på stadioen?
  "Quitters never win, winners never quit. But those who never win and never quit are idiots" -Sir David Brent-

  Comment


  • #3
   Re: Klanen er tilbake!

   det er jo helt håpløst å diskutere om vi sang ut kanaris eller ikke. Selv hørte jeg ikke kanaris ordentlig før etter kampen, noe som ikke er så rart da jeg er mest opptatt av å synge selv + at lyden fra KFL-feltet går rett frem, altså mot hovedtribunen.   Sannsynligvis hørte vi dem like lite som de hørte oss, ettersom vi ikke synger rett mot hverandre.   Synes heller man skal være fornøyd med at stemningen i klanen var meget god til tider......
   Lars

   - Il Bimbo d`oro

   Comment


   • #4
    Re: Klanen er tilbake!

    jeg synes vi var bra i dag. hørte nesten ikke kanarifansen i det hele tatt. mulig at man blir litt lurt i og med at man står mitt blandt klanen, men jeg syntes jeg har hørt kanarifansen bedre tidligere

    Comment


    • #5
     Re: Klanen er tilbake!

     vi var best idag. uansett hva alle dere tvilere måtte mene. den stadion var vår idag!

     Comment


     • #6
      Re: Klanen er tilbake!

      Jeg måtte sitte på hovedtribunen i dag, hata det maks! Hadde vært så mye bedre å kunne stå og synge! Satt sammen med en nøytral kompis som var mektig imponert over klanen. Vi satt omtrent midt mellom klanen og midtbanen, så vi satt jo nærmere klanen enn pippippene, men til tross for det syns jeg "vi" (dere) var best.      Det skal sies at den tromma til fjørkreet funker, de klarer å hause stemninga mye med den, og det var mye lyd fra dem til tider, men de fikk ett mål mer (som betyr ekstra energi til sang)og var jo så mange fler. Kompisen min utropte Klanen for seierherrer på tribunen, jeg er enig.      Mye skryt til alle som var der, det var stort sett en unison tribune som lagde mye støy, men jeg syns ikke den nye sangen funka i dag, i det hele tatt var evighetssangene ikke særlig bra i dag.
      tussen takk, søren

      Comment


      • #7
       Re: Klanen er tilbake!

       Veldig bra jobba i dag, selv under 0-2 så var det til tider veldig bra!

       Comment


       • #8
        Re: Klanen er tilbake!

        Jeg skjønner ikke, synes det var tamt idag jeg! Massevis av folk gidder ikke å synge, det synges 2-3 forskjellige sanger samtidig... Det er blitt altfor mange turister http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_mad.gif

        Comment


        • #9
         Re: Klanen er tilbake!

         Satt i sivil på den ene langsiden i dag. Klanen var bra, men ikke faen om vi sang ut kanaris.. Det er kanskje lettere å synge når laget ditt leder, men det har jo ikke noe å si. Klanen var jo tross alt på bortebane i dag, mens kanaris BURDE være best hjemme.
         BADABING BADABONG

         Comment


         • #10
          Re: Klanen er tilbake!

          Sitat: Den tir, 19 september 2006 01:11 skrev jegern:          > Satt i sivil på den ene langsiden i dag. Klanen var bra, men ikke faen om vi sang ut kanaris.. Det er kanskje lettere å synge når laget ditt leder, men det har jo ikke noe å si. Klanen var jo tross alt på bortebane i dag, mens kanaris BURDE være best hjemme.          jeg kjenner maaange i kanaris.. dem fortalte etter kampen, at dem syns det var vanskelig å starte sanger idag, pga vi holdt på så mye. og dem følte seg syngi ut når dem dro fra stadion. på vei fra åråsen til martins gikk dem å diskuterte at dem hadde vært alt for dårlig og at det er flaut å bli syngi ut av klanen osv..          vet ikke hva dere på hovedtribunen sier jeg, men så lenge kanaris føler seg syngi ut, så holder det for meg http://www.klanen.no/snakk/images/sm...on_biggrin.gif
          IKAROS

          Comment


          • #11
           Re: Klanen er tilbake!

           Klanen er tilbake....Vi var bedre enn Kanaris...HALLO.Vi tapte en fotballkamp og det folk er opptatt av er av vi var bedre enn Fugla ?

           Det deles ikke ut poeng for "beste supportere" når det blir viktigere for folk hvem som er beste på tribunen så går vi i feil retning..Vi skal ha det beste Laget...Ferdig.
           Member of ESF

           Comment


           • #12
            Re: Klanen er tilbake!

            Vel, å ha det beste laget kan vi ikke gjøre så mye med. Å gi den beste støtta, det kan vi gjøre noe med. Så jo, det har noe å si hvis vi lagde mer trøkk enn Kanaris.

            Comment


            • #13
             Re: Klanen er tilbake!

             Sitat: Den tir, 19 september 2006 04:26 skrev KennethT:             > Klanen er tilbake....Vi var bedre enn Kanaris...HALLO.Vi tapte en fotballkamp og det folk er opptatt av er av vi var bedre enn Fugla ?

             > Meninga var at vi kunne ta med oss noe possitivt fra kampen

             Comment


             • #14
              Re: Klanen er tilbake!

              Sitat: Den tir, 19 september 2006 04:26 skrev KennethT:              > Klanen er tilbake....Vi var bedre enn Kanaris...HALLO.Vi tapte en fotballkamp og det folk er opptatt av er av vi var bedre enn Fugla ?

              > Det deles ikke ut poeng for "beste supportere" når det blir viktigere for folk hvem som er beste på tribunen så går vi i feil retning..Vi skal ha det beste Laget...Ferdig.

              Det sportslige diskuteres på hovedforumet. Her diskuteres klanen, er det ikke slik da?

              Arne G

              søvnløs om natta - bevisstløs om dagen

              Comment


              • #15
               Re: Klanen er tilbake!

               Absolutt helt korrekt.               - mod

               Comment

               Working...
               X