Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Klanen er tilbake!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Dorian Stefan
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Sitat: Den man, 25 september 2006 12:05 skrev Johannes:  > jeg synes bare at klanen er ganske dårlig om dagen og synes at trøkk fra to tribuner er en elendig løsning hvis vi skal høres i nevneverdig grad.Jeg er villig til og flytte på meg,men må jo også være åpen for at andre ikke er det.Godt hømør skal jeg ha med meg,selv om jeg sutrer værre enn en borettslagsformann her på forumet.ha en fin dag folkens,spennende med ungdommen om dagen flere som er på vei ut i full blomst  Syns det har bedret seg endel i det siste. Særlig på bortebane har det vært bra trøkk. Jeg tror også som deg at vi bør samles på en tribunedel. Sånn jeg ser det nå har vi to tribuner med endel punche folk, spredd rundt sammen med turister som tror de har taushetsplikt på de respektive tribunene.

  Forhåpentligvis kommer vi til en enighet slik at vi blir en massiv syngende gjeng, som sier klart i fra om hva vi mener om folk som ikke åpner kjeften. Det skal ikke være noen kjære mor lenger, med folk som ødelegger for stemningen.  Dorian Stefan

  Leave a comment:


 • "Dør for enga uten tvil"
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Sitat: Den man, 25 september 2006 12:05 skrev Johannes:  > jeg synes bare at klanen er ganske dårlig om dagen og synes at trøkk fra to tribuner er en elendig løsning hvis vi skal høres i nevneverdig grad.Jeg er villig til og flytte på meg,men må jo også være åpen for at andre ikke er det.Godt hømør skal jeg ha med meg,selv om jeg sutrer værre enn en borettslagsformann her på forumet.ha en fin dag folkens,spennende med ungdommen om dagen flere som er på vei ut i full blomst

  Jeg syns også at stemmninga rundt meg (litt til høyre over midderste inngang i cola) var litt laber i går, De som sto forran meg åpna kjeften bare på kjerka og kanskje litt innimellom. Men ellers var det greit http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif Syns vi kommer oss jeg. Men det gjør vi jo nesten alltid i slutten av sesongen. http://www.klanen.no/snakk/images/sm...on_biggrin.gif

  Leave a comment:


 • Johannes
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  jeg synes bare at klanen er ganske dårlig om dagen og synes at trøkk fra to tribuner er en elendig løsning hvis vi skal høres i nevneverdig grad.Jeg er villig til og flytte på meg,men må jo også være åpen for at andre ikke er det.Godt hømør skal jeg ha med meg,selv om jeg sutrer værre enn en borettslagsformann her på forumet.ha en fin dag folkens,spennende med ungdommen om dagen flere som er på vei ut i full blomst

  Leave a comment:


 • Hjesus
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Jeg skjønner ikke hva du egentlig gruer deg for.  Hvis noen fortsatt ønsker å skape trøkk fra Vestbredden og andre fortsatt ønsker å skape trøkk fra Gaza, ja da enes man vel først om fortsatt to tribuner. Dersom man enes om kun én tribune, så blir diskusjonen i tilfelle hvilken.  Så gjenstår det å diskutere seg fram til andre grep man ønsker å ta for å få stemninga best mulig. Møtet blir sannsynligvis helvetes langt, men tar man med seg godt humør, et åpent sinn og benytter gjennomtenkte argumenter og ingen drittslenging til de som er uenige, så blir nok møtet hyggelig allikevel...

  Leave a comment:


 • Johannes
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  begynner og grue meg til møte,hvor jeg frykter at vestbredden kommer til og si at de må stå på vestbredden og cola folk ikke vil flytte seg derfra.vi må samle oss og finne et kompromiss,det er det vikstigste

  Leave a comment:


 • Hjesus
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  1. omgangen synes jeg var veldig bra, selv om vi ikke fikk trøkk på Oslo By-sangen før langt ut i 2. omgang. I andre omgang blei det generelt sett noe tamt, mye skyld kan legges på at de få som virkelig førsøker å løfte stemninga fra Gamle Konge, begynte å bli alvorlig hese og greide ikke å dra opp resten. Vi trenger med andre ord flere på Gamle Konge og de nye turistene som av uante grunner fikk plasser som skulle ha vært reservert for syngende, bør pælmes ut igjen til neste år.

  Leave a comment:


 • Dorian Stefan
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Sitat: Den man, 25 september 2006 10:07 skrev ThomasEnga:  > Oslo by sangen var knallbra i går.

  >

  > Synd "Konger av Enga" ble satt på etter kampslutt

  > La oss hylle gutta etter seier  T.o.m. oss grinebitere på vestbredden klarte i perioder å dra i gang i Oslo by sangen. Men det blir for mange dødperioder, dessverre.  Dorian Stefan

  Leave a comment:


 • ThomasEnga
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Oslo by sangen var knallbra i går.  Synd "Konger av Enga" ble satt på etter kampslutt

  La oss hylle gutta etter seier

  Leave a comment:


 • JRF1
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Var så heldig og fikk sitte på VIP under Start kampen i går og jeg må si jeg ble meget possitivt overasket over trøkket fra cola og bredden.....spesielt cola. Folket fra Kristiansand ble pissa og tråkket på til de grader under hele kampen.  Eneste problemet som nesten er uungåelig med tanke på plasseringen er at sangene sjeldent er synkrone.  Uansett var det en meget god opplevelse og sitte der og høre klanen i går.  Leave a comment:


 • "Dør for enga uten tvil"
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Sitat: Den ons, 20 september 2006 22:10 skrev lille i:  > Jeg stod på samme sted, og det virka da som om folk stort sett prøvde så godt de kunne, og i alle fall heiv seg med på svare-biten i kanon. Vi delte jo også ut lapper med teksten på alle Klanens busser + en del på Åråsen, så det var noen som fikk lært seg teksten i farta.  Vi som satt bakerst i sporveisbussen prøvde i rykk å napp å dra igang Oslo -By på vei oppover, men var ikke så veldig mange som fikk den med seg tror jeg!

  Leave a comment:


 • "Dør for enga uten tvil"
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  ahh... Kjempe digg. å høre det der! Håper det fortsetter sånn! Bare å gi alt hver eneste gang. Jeg blei støl under arma og i brøstkassa av en eller annen merkelig grunn. (Kjerringa trodde jeg gjorde narr av a da hun ikke fikk svar på tlf. etter kampen!) lol..

  Leave a comment:


 • lille i
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Jeg stod på samme sted, og det virka da som om folk stort sett prøvde så godt de kunne, og i alle fall heiv seg med på svare-biten i kanon. Vi delte jo også ut lapper med teksten på alle Klanens busser + en del på Åråsen, så det var noen som fikk lært seg teksten i farta.

  Leave a comment:


 • "Dør for enga uten tvil"
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Sitat: Den tir, 19 september 2006 18:56 skrev Mjerda:  > Ja, det var mange som ikke sang på kantene. Uten å være frekk, så følte jeg det var mange fra bredden i området der jeg sto (Litt til venstre for mål). Virket som mange knapt nok hadde hørt "I Oslo by" før og kviet seg iallefall til å bidra på den. > Mjerda  Jeg sto til venstre for mål sammen med en del kompiser fra Cola. Å jeg vil ikke si meg enig i uttalelsen din om at folka derfra ikke kunne Oslo-By. jeg er veldig fornøyd med stemmninga fra oss på Mandag. =)

  Leave a comment:


 • Mjerda
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Sitat: Den ons, 20 september 2006 00:51 skrev superman:  > Sitat: Den tir, 19 september 2006 18:56 skrev Mjerda:

  >

  > > Ja, det var mange som ikke sang på kantene. Uten å være frekk, så følte jeg det var mange fra bredden i området der jeg sto (Litt til venstre for mål). Virket som mange knapt nok hadde hørt "I Oslo by" før og kviet seg iallefall til å bidra på den. Personlig hadde jeg ventet meg mer fra Klanen i denne kampen, men om bare halvparten ga jernet, så bidro iallefall disse 50 prosentene til at det sjeldent var et stille øyeblikk. Ekstra hyggelig var det at vi begynte å synge tre kvarter før start og klarte å holde det gående helt frem til pause. Veldig bra!

  > >

  > > Mjerda

  >

  > vettu, jeg står alltid på bredden.. desverre http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_razz.gif men ja, jeg kunne fortsatt sangen. men den er tross alt bare brukt på en kamp før da, så ikke så rart at det er mange som ikke kan den.

  >

  > men at vi i det hele tatt snakker om at vi var bedre eller ikke er jo fordi mange la merke til en forbedring og at det var bra stemning. dvs at vi er på vei opp og at folk trår til.

  > jo mer jo bedre http://www.klanen.no/snakk/images/sm...on_biggrin.gif  Ja, dette var absolutt et steg i riktig retning! Blir spennende å se om vi klarer å opprettholde det på tross av at vi nå blir middelhavsfarere...  Mjerda

  Leave a comment:


 • superman
  replied
  Re: Klanen er tilbake!

  Sitat: Den tir, 19 september 2006 18:56 skrev Mjerda:  > Ja, det var mange som ikke sang på kantene. Uten å være frekk, så følte jeg det var mange fra bredden i området der jeg sto (Litt til venstre for mål). Virket som mange knapt nok hadde hørt "I Oslo by" før og kviet seg iallefall til å bidra på den. Personlig hadde jeg ventet meg mer fra Klanen i denne kampen, men om bare halvparten ga jernet, så bidro iallefall disse 50 prosentene til at det sjeldent var et stille øyeblikk. Ekstra hyggelig var det at vi begynte å synge tre kvarter før start og klarte å holde det gående helt frem til pause. Veldig bra!

  >

  > Mjerda  vettu, jeg står alltid på bredden.. desverre http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_razz.gif men ja, jeg kunne fortsatt sangen. men den er tross alt bare brukt på en kamp før da, så ikke så rart at det er mange som ikke kan den.  men at vi i det hele tatt snakker om at vi var bedre eller ikke er jo fordi mange la merke til en forbedring og at det var bra stemning. dvs at vi er på vei opp og at folk trår til.

  jo mer jo bedre http://www.klanen.no/snakk/images/sm...on_biggrin.gif

  Leave a comment:

Working...
X