Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Overvåker fotballpøbler

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Re: Overvåker fotballpøbler

  Sitat: Den tor, 26 oktober 2006 11:33 skrev flaska:  > å si at personer i miljøet rundt vif ikke er interesert i fotball blir en litt drøy påstånd. hvorfor ellers drar man til sandefjord?.. er helt sikkret for å kose seg og få med seg årets siste bortkamp.

  >

  > edit:skrivefeil  _______________  Stemmer det. At de er mer interessert i bråk enn i fotball betyr jo ikke at de ikke er interessert i fotball. http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_wink.gif
  mvh

  Ogni M
  ____________________
  Jord, luft og ildvann.

  Comment


  • #47
   Re: Overvåker fotballpøbler

   Det her virker så amatørmessig,at det grenser til parodi.

   Hvor har denne guds-gave til politiyrket det ifra at det er 30 gutter fra Oslo som ikke er intressert i fotball??

   Det er vel derfor de drar regner jeg med.

   Enda har alle kritikerne tilgode å komme med håndfaste beviser at folk som bokser i klubbens farger,IKKE har ett dunkende hjerte for Idrettsforeningen.   Uansett en ganske rask konklusjon å fatte leeeenge før kampen er spilt.

   Hadde SIF på den andre siden hatt en bulkegjeng alla Bergen,og Vålengas gutter dratt nedover uten kampbillett (og kun oppholdt seg i sentrum),ja da kan man begynne å snakke om at de kanskje var der for andre ting enn 2x45 med lærkula.

   Men så lenge kampen er 3 dager unna,ikke tegn til å være hat mellom supporter-grupperingene,mener jeg dette bare er ett forsøk på å male fanden på veggen og skape ett problem som ikke finnes.

   Comment


   • #48
    Re: Overvåker fotballpøbler

    Sitat: Den tor, 26 oktober 2006 12:50 skrev JonasH:    > Det her virker så amatørmessig,at det grenser til parodi.

    > Hvor har denne guds-gave til politiyrket det ifra at det er 30 gutter fra Oslo som ikke er intressert i fotball??

    > Det er vel derfor de drar regner jeg med.

    > Enda har alle kritikerne tilgode å komme med håndfaste beviser at folk som bokser i klubbens farger,IKKE har ett dunkende hjerte for Idrettsforeningen.

    >

    > Uansett en ganske rask konklusjon å fatte leeeenge før kampen er spilt.

    > Hadde SIF på den andre siden hatt en bulkegjeng alla Bergen,og Vålengas gutter dratt nedover uten kampbillett (og kun oppholdt seg i sentrum),ja da kan man begynne å snakke om at de kanskje var der for andre ting enn 2x45 med lærkula.

    > Men så lenge kampen er 3 dager unna,ikke tegn til å være hat mellom supporter-grupperingene,mener jeg dette bare er ett forsøk på å male fanden på veggen og skape ett problem som ikke

    finnes.

    >

    >

    >    hva med alle de hundre som bare bruker borteturer som unnskyldning for å komme seg unna kjerringa å drikke seg så snydens at de ikke engang ser forskjell på freddy dos santos og øyvind bolthof? de er vel heller ikke så intresert i fotballen?

    Comment


    • #49
     Re: Overvåker fotballpøbler

     Sitat: Den tor, 26 oktober 2006 13:33 skrev flaska:

     > hva med alle de hundre som bare bruker borteturer som unnskyldning for å komme seg unna kjerringa å drikke seg så snydens at de ikke engang ser forskjell på freddy dos santos og øyvind bolthof? de er vel heller ikke så intresert i fotballen?     _______________     Det er en annen diskusjon.

     Uansett gjør du ikke en gruppe bedre av å peke ut en annen.

     mvh

     Ogni M
     ____________________
     Jord, luft og ildvann.

     Comment


     • #50
      Re: Overvåker fotballpøbler

      Sitat: Den tor, 26 oktober 2006 18:49 skrev Ogni M:      > Uansett gjør du ikke en gruppe bedre av å peke ut en annen.      Joda! Blame Canada!

      Nesrene @ Twitter

      I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

      Comment


      • #51
       Re: Overvåker fotballpøbler

       Er det ikke nettopp det dere gjør da?

       Peker ut en annen gruppe altså... men jeg er helt enig, det gjør absolutt ikke den gemene hop noe bedre.       Og nå i ettertid så kan man jo slå fast at det var null grunn til bekymring. Spør man Sandefjord politiet vil jeg tro det er meget godt fornøyd med oppførselen til de de gutta de frykta.

       Comment


       • #52
        Re: Overvåker fotballpøbler

        Canada derimot... http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_wink.gif

        Comment


        • #53
         Re: Overvåker fotballpøbler

         Så lenge politiet og andre sier at disse menneskene ikke bryr seg om fotball, vil de aldri klare å stanse dem.         Det er en myte at såkalte fotballpøbler ikke bryr seg om laget og sporten. Innerst inne vet de nok bedre også, det er tonnevis av dokumentasjon som hevder det motsatte, men det er mye enklere å bare si det på den måten til media.

         Comment

         Working...
         X