Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Fotball & Hockey

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Re: Fotball & Hockey

  Til Dorian Stefan: Det er jo fritt for enhver å mene hva man vil om andre. Du slenger om deg med dritt om en av Vålerenga hockeys beste spillere. Følgende sto i Nettavisen "Det er tusenvis av Klan-folk som går og ser på et drittkjedelig fotballag, sier Myrvold, og gir med et glimt i øyet sine fotballkolleger i Vålerenga en verbal nesestyver". Det er lov til å lese mellom linjene. Leser man en avis er man prisgitt journalistens tolkninger. Hadde vi sett det på TV er jeg temmelig sikker på at vi hadde sett et bredt glis og latter. Breiale i VIF hockey, det veit vel alle!  Å kalle Anders en klubbhore gjør sikkert de fleste uinnvidde uten peiling på hockey. Anders har aldri forlatt VIF hockey for noen andre, han har nå skrevet langtidskontrakt. Mens derimot reiste han ut som 17-18 åring, med mål om å bli NHL-spiller. I fotball er det sånn at man har en stall på 22-23 spillere, men bare 12-13 får spille i hver enkelt kamp. I hockey har de også 22-23 mann, men der er gjerne 17-18 mann i aksjon. Det betyr at en NHL-klubb sender sine nest beste til AHL (farmer-lag). I Anders sitt tilfelle har han spilt 33 kamper for 5 NHL-lag, samtidig som han har mange kamper for disse lagenes farmerlag. Han har spilt i svensk, sveitsisk og tysk eliteserie. Han har spilt flere VM for Norge, og var meget god i A-VM sist. Anders fortjener støtte fra ekte Vålerengasupportere!  Her er hans statistikk/karriere

  http://www.legendsofhockey.net:8080/...p?player=14866

  Comment


  • #62
   Re: Fotball & Hockey

   TIK har invitert alle (gratis) som har sesongkort på Lerkendal til kampen TIK - VIF torsdag. De håper på 3000 tilskuere, det er jo solgt 11500 sesongkort.   Kanskje et forsøk verdt for VIF hockey også ?

   Comment


   • #63
    Re: Fotball & Hockey

    Sitat: Den ons, 25 oktober 2006 14:18 skrev Pondus:    > Kanskje et forsøk verdt for VIF hockey også ?    Uten å økse forslaget ditt på noen måte vil jeg bare påpeke at NIHF skal ha kr. 15,- per tilskuer som stapper seg inn på Jordal uansett om de får penger for å møte opp, betaler eller går inn gratis.    Ergo er ikke "gratis" gratis, men derunder skulle man anta at de eksempelvis ville sope tilbake de kr. 15,- per person i økte kioskinntekter.    Forøvrig kommer det et slags referat fra møtet på Jordal i går på Klanen.No (snart) - ble det opplyst på møtet i går.

    Nesrene @ Twitter

    I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

    Comment


    • #64
     Re: Fotball & Hockey

     Til Nesrene: Ser poenget ditt med denne billettavgiften til Forbundet. Men regner med at VIF Hockey har en budsjettpost for markedsføring. Sponsing av billetter, f.eks ved å gi bort gratisbilletter har blitt brukt tidligere. Bl.a til yngres avdelinger i ishockeyklubber som LSI, Skjetten, Jar, Jutul, Lørenskog, Ski og Nes. Vel og bra, men nå snakker vi om hvordan få Klanen tilbake til Jordal Amfi. Selvsagt taper man billettinntekter på en slik kamp, men forhåpentligvis vil det komme folk som ikke hadde tenkt å gå uansett, og da blir "tapet" skarve 15 kroner for hver av de. Kommer de igjen senere går jo regnestykket opp så det suser.

     Comment


     • #65
      Re: Fotball & Hockey

      Ja, prise er for meg også en del av grunnen til at det blir færre turer til Jordal en tidligere sessonger.      Som alenefar med to blir det forferdelig dyrt, ikke bare ingang, men det skal jo et par pølser til også.      Jeg skulle ønske de kunne få på plass MINIKLANEN slik som på slutten i fjor. Vi hadde dermed råd til å gå på alle hjemmekamper.      Når det gjelder lyset rundt Jordal ?      Jeg gikk etter kampen i går (rævakamp) på gangveien forbi ungdomshallen og ned mot bussen. Det var blåholke ned bakken og ikke et eneste lite lys. Skal da ikke være nødvendig med nattkikkert for å ta seg hjem fra Jordal.

      Det er på tide at man gjør noen grep for å øke opplevelsen, og markedsføre at hockey er gøy. Slik at fler tar turen til Jordal.      Men i dag er det fotball, så tvi tvi....

      RolandRat      RRL
      Vi som med hånda på hjerte kan synge året rundt !

      Comment

      Working...
      X