Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Sitte med SF fansen

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sitte med SF fansen

  Er det noen som skal på kampen men som ikke har billett til å sitte med Klanen, men som skal sitte med SF fansen? Mest sannsynelig så må jeg sitte med dem, hvis jeg skal se kampen. Og da lurer jeg på om noen andre også må sitte med dem? For hvis det er flere, så håper jeg at det er greit at jeg setter meg med dere..

 • #2
  Re: Sitte med SF fansen

  jeg kjøpte ytterst på felt h, det er ved siden av klanen. håper det blir "blandet" der. Kjøpte billettene i går kveld på hjemmesiden til sandefjord, det var over 60 billetter igjen..

  Comment


  • #3
   Re: Sitte med SF fansen

   Får prøve å få billetter der jeg og da http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_wink.gif

   Comment


   • #4
    Re: Sitte med SF fansen

    Leste på lokalavisa der at SF vurderer å nekte inngang til folk med Enga-effekter på andre steder av stadion.

    Comment


    • #5
     Re: Sitte med SF fansen

     Ja hørte det, men håper det bare blir en vurdering. Hva er det som er så gærnt? Kjøpte billett på felt H i sted, og dama der sa at hun trodde at alle som hadde kjøpt billett på det feltet var Enga supportere for det pleier aldri å sitte noen SF fans der. Og det er riktig.

     Comment


     • #6
      Re: Sitte med SF fansen

      hvis det er tilfelle burde de opplyse om det der de selger billetter... satser på at dette går bra og at vi blir mange på felt h også! http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_razz.gif

      Comment


      • #7
       Re: Sitte med SF fansen

       Ja, kjedelig hvis vi sitter hulter i bulter med en Sf fan på ene siden og en Enga fan på andre siden

       Comment


       • #8
        Re: Sitte med SF fansen

        på oversikten over ledige/opptatte plasser ser det ut som om feltet har delt seg i 2... ledige plasser igjen på midten... Det er jo ganske greit

        Comment


        • #9
         Re: Sitte med SF fansen

         40 plasser igjen på felt H pluss at det ser ut som om det bare er 223 plasser igjen. Dette kan jo bli ny tilskuer rekord for SF. Det er riktig som VPN skriver i helgedagboka, dette er det største som har skjedd i Sandefjord. Greit Brann og Rosenborg har vært her, men aller her hater jo Enga så til og med gamle kjerringer på butikken snakker om alle "slaskene" som kommer nedover.

         Comment


         • #10
          Re: Sitte med SF fansen

          >men aller her hater jo Enga så til og med gamle kjerringer på butikken snakker om alle "slaskene" som kommer nedover.

          ----------------------------          Ja, det er ikke rart man hater Enga med alle de brutale oppgjørene og blodet som er spilt mellom oss i generasjoner.

          Comment


          • #11
           Re: Sitte med SF fansen

           Det er utrolig rart, alle andre lag i Tippeligaen er det "godkjent" å heie på, men heier man på Enga blir man automatisk hatobjekt og mobbeoffer!

           Comment


           • #12
            Re: Sitte med SF fansen

            Sitat: Den lør, 28 oktober 2006 16:19 skrev Josse:            > Det er utrolig rart, alle andre lag i Tippeligaen er det "godkjent" å heie på, men heier man på Enga blir man automatisk hatobjekt og mobbeoffer!            Mobbeoffer?? Har ikke jeg merket noe til. De fleste ser på Klanen som en stor trussel og fordi vi er flinke til å lage bra liv på kampene våre. Vi må jo også takke oss selv fordi vi blir dårlig likt siden vi alltid slenger med leppen til alle andre. Da vi var i Molde fikk jeg et litt annet syn på det. Moldenserene satte veldig stor pris på alle som kom av oss, og de hadde veldig sansen for Vålerenga sa de. Politiet i Molde sa også at Klanen var de beste å ha på besøk, det var aldri noe tull med oss sa de, og de var utrolig glade for at så mange av oss tok turen for å lage litt stemning i byen deres.
            Ååååååå Rosenborg er ræva!!!

            Comment


            • #13
             Re: Sitte med SF fansen

             Ja det blir kanskje annerledes for dere som er eldre, jeg kan jo bare snakke om det jeg opplever og folk på min alder er ikke særlig modne.

             Comment


             • #14
              Re: Sitte med SF fansen

              Sitat: Den lør, 28 oktober 2006 16:06 skrev skog:              > >men aller her hater jo Enga så til og med gamle kjerringer på butikken snakker om alle "slaskene" som kommer nedover.

              > ----------------------------

              >

              Forstår ikke dette helt - jeg kom med seilbåten innover Sandefjordsfjorden i går (har seilt fra Oslo) - med et stort klansflagg - da kjørte det en skjærgårdsjeep forbi der de viste oss fingeren...              Hva er det de er så redde for?              Jeg lurer på om det er media, som har skapt et bilde av oss som farlige.. - eller henger dette igjen fra "Apeberget"?              P.S. Har fått bilett til felt H - anbefaler alle å komme fullt utstyrt med Enga effekter til det feltet (det kommer stort sett bare til å være enga supportere der - har jeg hørt...)

              Panzer er gud og Vålenga min rellion

              Comment


              • #15
               Re: Sitte med SF fansen

               Virker som om folk her ikke vet hvordan de skal reagere på at SF er med i Tippeligaen, så de bare gjør som alle andre gjør

               Comment

               Working...
               X