Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Lyst til å komme i avisa?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Lyst til å komme i avisa?

  Er du VIF-fan og Bergensstudent?  Bergens studentavis Studvest planlegger å gjøre en sak på tippeligastarten i påskenummeret. Da er planen å intervjue en fan fra hver av tippeligaklubbene som også er student i Bergen. Det innebærer blant annet å tippe taballposisjon for laget sitt og stille på på et "studentfan-lagbilde" på mandag 19. ved 2-tiden. Det er et stort pluss om vedkommende har supporterutstyr og slikt.  Det har derimot ikke lykkes oss å få tak i noen VIF-fan på noen annen måte, så vi prøver dermed her.  Så derfor: Noen som har lyst til å komme i avisa?  En gylden mulighet til å skape litt god omtale rundt laget er jo dette også.  Er du interessert, kan du sende meg en PM, eller bare svare på dette innlegget her på forumet.  hilsner og pilsner,  Halvor, studvest-journalist

 • #2
  Re: Lyst til å komme i avisa?

  Journalister er generelt noen jævla løgnere, som er mere interessert i å skru opp lesertallene, og gå på fylla midt på dagen, enn å gjøre en ærlig dags arbeid.

  Den som evt melder seg her må være klar over at han kan ende opp i en artikkel av type "VIF-fan bortført og voldtatt av romvesener etter SMS-sjekking." Rett etter hytte-reportasje med Dan Børge Akerø, selvsagt.

  Comment


  • #3
   Re: Lyst til å komme i avisa?

   Lenge siden du har lest studentaviser, Skog?

   Comment


   • #4
    Re: Lyst til å komme i avisa?

    De var sånn før, mener du?

    Comment


    • #5
     Re: Lyst til å komme i avisa?

     Han mener vel heller at studentavisene ikke er det samme som tabloidene.     http://www.universitas.no/ - UiOs avis

     http://www.studvest.no/ - UiBs avis

     http://www.underdusken.no/ - NTNUs     Skal også taes med at disse avisene er vel gratis, så man tjener ikke så mye per avis.

     Comment


     • #6
      Re: Lyst til å komme i avisa?

      Sitat: Den fre, 16 mars 2007 12:03 skrev skog:      > Journalister er generelt noen jævla løgnere, som er mere interessert i å skru opp lesertallene, og gå på fylla midt på dagen, enn å gjøre en ærlig dags arbeid.

      >

      >

      > Den som evt melder seg her må være klar over at han kan ende opp i en artikkel av type "VIF-fan bortført og voldtatt av romvesener etter SMS-sjekking." Rett etter hytte-reportasje med Dan Børge Akerø, selvsagt.

      Hjelpe meg, dette er da bare en gladsak i tippeligastarten, og ikke det spor tabloid. Vet ikke hvordan det er med andre studentaviser, men Studvest har i alle fall ingen skjulte motiver. Kan forøvrig nevne at to av avisens fire redaktører fra østlandet og ingen i redaksjonen er, så vidt jeg vet, ihuga Brann-fan, så vi ingen grunn til på hefse VIF uansett;-)

      Comment


      • #7
       Re: Lyst til å komme i avisa?

       Sitat: Den fre, 16 mars 2007 12:24 skrev Halvor:       > Hjelpe meg, dette er da bare en gladsak i tippeligastarten, og ikke det spor tabloid. Vet ikke hvordan det er med andre studentaviser, men Studvest har i alle fall ingen skjulte motiver. Kan forøvrig nevne at to av avisens fire redaktører fra østlandet og ingen i redaksjonen er, så vidt jeg vet, ihuga Brann-fan, så vi ingen grunn til på hefse VIF uansett;-)

       _____________________       Men, blir den lagt ut på nett? Eller legger dere bare ut et utvalg av sakene deres på nett?

       Comment


       • #8
        Re: Lyst til å komme i avisa?

        Sitat: Den fre, 16 mars 2007 12:27 skrev Muppetkokken:

        > Men, blir den lagt ut på nett? Eller legger dere bare ut et utvalg av sakene deres på nett?

        >

        Tror vi legger ut alt, og i alle fall store saker som dette.

        Comment


        • #9
         Re: Lyst til å komme i avisa?

         Sitat: Den fre, 16 mars 2007 12:03 skrev skog:

         > Journalister er generelt noen jævla løgnere, som er mere interessert i å skru opp lesertallene, og gå på fylla midt på dagen, enn å gjøre en ærlig dags arbeid.

         >         Jepp, dette gjelder naturligvis alle 15.000 journalister i Norge.

         > Den som evt melder seg her må være klar over at han kan ende opp i en artikkel av type "VIF-fan bortført og voldtatt av romvesener etter SMS-sjekking." Rett etter hytte-reportasje med Dan Børge Akerø, selvsagt.         Spesielt i studentaviser er slike saker et stort problem.         Utrolig hvor mange som ikke klarer å skille ut tabloidavisene i Akersgata når man skal omtale journalister.

         Comment


         • #10
          Re: Lyst til å komme i avisa?

          Sitat: Den fre, 16 mars 2007 13:13 skrev FrankO:          > Sitat: Den fre, 16 mars 2007 12:03 skrev skog:

          > > Journalister er generelt noen jævla løgnere, som er mere interessert i å skru opp lesertallene, og gå på fylla midt på dagen, enn å gjøre en ærlig dags arbeid.

          > >

          >

          > Jepp, dette gjelder naturligvis alle 15.000 journalister i Norge.

          >

          >

          > > Den som evt melder seg her må være klar over at han kan ende opp i en artikkel av type "VIF-fan bortført og voldtatt av romvesener etter SMS-sjekking." Rett etter hytte-reportasje med Dan Børge Akerø, selvsagt.

          >

          > Spesielt i studentaviser er slike saker et stort problem.

          >

          > Utrolig hvor mange som ikke klarer å skille ut tabloidavisene i Akersgata når man skal omtale journalister.

          Vel. Jeg har mine erfaringer med Universitas også...

          Comment


          • #11
           Re: Lyst til å komme i avisa?

           Slapp helt av, jeg er klar over at studentaviser er litt annerledes. Det har sikkert en sammenheng med at de ikke er under press fra ledelsen og må prioritere inntekt framfor sannhet.

           Når det er sagt, er det ikke bare bladsmørerne i VG og Dagbla du skal passe deg for, FrankO. De bare legger litt mindre skjul på hva de holder på med.

           Bare var litt sånn føre var med godeste Halvor, før han får seg jobben som kjendisjournalist i BA

           Comment


           • #12
            Re: Lyst til å komme i avisa?

            Sitat: Den fre, 16 mars 2007 15:33 skrev skog:            > Bare var litt sånn føre var med godeste Halvor, før han får seg jobben som kjendisjournalist i BA            Hehe, hjelpe meg for noe snodige vendinger denne tråden har tatt. Men altså, er det virkelig ingen som kjenner noen bergensstudenter her? Er jo bare snakk om litt fin omtale om fotballen. Vi har fått tak i noen fra nesten alle de andre tippeligalagene, til og med Lyn.            Comment


            • #13
             Re: Lyst til å komme i avisa?

             Glass-mannen etterlyser folk i bergensområdet, i en annen tråd her. Hvorvidt han er student, det må du høre med han om.             Ellers får du ha lykke til, Halvor. No hard feelings?

             Comment


             • #14
              Re: Lyst til å komme i avisa?

              Hehe, selvfølgelig ikke ;-)

              Comment

              Working...
              X