Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Hva er egentlig greia med Klanen?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ChrisChris
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Foreslår at vi legger denne tråden død da ingen har noe revolusjonerende å komme med.(ikke for å prøve å bestemme noe,men bare mitt synspunkt)  Her er mitt syn på saken (Eventuelle innspill rundt dette innlegg tas gjerne på PM)  Greit, Iskoboys med venner sto i trappen første seriematch, men shit, det var jo ingen andre steder å stå, så da kan vi jo ikke bare brøyte oss inn og si, "her skal vi stå"(tenker raksjonene hadde vært positive på blant annet dette forumet de påføgende dager da)

  Vi har jo kjøpt billetter i cola svingen på lik linje med (forhåpentligvis) alle andre i cola svingen, så vi må da få lov til å se matchen der vi har betalt for å se den..

  Det har ikke vært noe slossing i Cola svingen, så dette blir bare oppspinn, men, litt aggro feiring når vi putter må da være lov, hvor kjedelig hadde det ikke vært uten det? Er da ikke golf vi reiser land og strand rundt for å se på.

  Klanen er (Blant annet) bygd opp på selvironi,spontanitet og godt humør i lystige lag.(http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_wink.gif)

  (Se f.eks i Bergen, vi ligger under 3-0 relativt kjapt, og hvordan reagerer de tilreisende fra Norges vakreste by? Vi får til årsbeste på en bortebane (på tribunen vel å merke). Samtlige har en "gi F" mentalitet og storkoser seg (igjen) på tribunen, "vi taper aldri" ble synget om og om igjen)  Jeg vil gjerne avslutte med å svare trådstarter: "Hva er egentlig greia med klanen"?  Klanen er og skal være Norges beste supportere i med og motgang.

  Klanen skal alltid være der for egne supportere, samt klubben vi alle elsker.

  Klanen skal være nyskapende, klanen skal være en ledende aktør innen tribunekultur.

  Med positive bidrag fra alle kanter så er vi Norges beste (om ikke skandinavias) beste supportere.  Det er det som er "greia med klanen".  Christoffer -- Som håper alle med en kjærlighet for Enga tar turen til ullevål på søndag for å oppleve Norges beste og mest sammensveisede supportere synge ut Supporterne av Norges kjedeligste lag, Odd Grenland (Oddrane)  Takk.  Leave a comment:


 • Ivar
  Guest replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Hvis du ikke finner opp ting så er det vel ikke så vanskelig å si hvilken kamp det dreier seg om?

  Leave a comment:


 • KennethT
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Sitat: Den man, 04 juni 2007 23:50 skrev wanderer:  > Uansett.. Nei, jeg finner ikke opp ting. Dette var såkalte iskoboys som nektet å flytte på seg. Og nei dette var ikke første kampen! Gidder ikke å diskutere lenger, for det virker som at ingen i klanen ser problemet! "Klanen er best, vålerenga patrioter gjør ingen feil. Det er alle andre det er noe i veien med!" Klanen er inkluderende, greit nok.. men om iskoboys og gamle unge enga skal inkluderes.. så får de se til og oppføre seg også. Som sagt.. det er MANGE mennesker som er på felt E og F som er der for å kose seg, synge og se kampen! Så vis litt respekt for medmennesker. Eller er vi i klanen helt blottet for det?  Det er klart at Klanen skal være inkluderende og at man skal oppføre seg bra ovenfor sine medsupportere. Men når du sier at Iskoboys har stått i midtgangen og oppført seg dårlig så stemmer ikke det. Den første hjemmekampen mot Stabæk så stemmer det at noen ble stående i trappa da det ikke var plass andre steder og at det ble litt krangel med politiet som oppholdt seg på feltet. Når det gjelder resten av hjemmekampene så har Iskoboys, gamlebygjengen og Ultrasbussen fått holdt av endel av felt F nettopp fordi at man skal slippe slike episoder som oppsto under Stabæg kampen.

  Dette har enn så lenge fungert glimrende både for de som står der og for de andre som står i nærheten, den litt aggro stemningen som var mellom noen forskjellige grupperinger ifjor er helt borte og det er blitt en mye bedre stemmning på Cola.

  Leave a comment:


 • wanderer
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Uansett.. Nei, jeg finner ikke opp ting. Dette var såkalte iskoboys som nektet å flytte på seg. Og nei dette var ikke første kampen! Gidder ikke å diskutere lenger, for det virker som at ingen i klanen ser problemet! "Klanen er best, vålerenga patrioter gjør ingen feil. Det er alle andre det er noe i veien med!" Klanen er inkluderende, greit nok.. men om iskoboys og gamle unge enga skal inkluderes.. så får de se til og oppføre seg også. Som sagt.. det er MANGE mennesker som er på felt E og F som er der for å kose seg, synge og se kampen! Så vis litt respekt for medmennesker. Eller er vi i klanen helt blottet for det?

  Leave a comment:


 • Den12Mann
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Sitat: Den man, 04 juni 2007 05:30 skrev lille i:  > Dette har vel vært diskutert her før tror jeg. Det var den første hjemmekampen, der vaktene slapp inn masse folk på feil sted, og det dermed ikke var plass til folk som hadde sesongkort på felt F/G. Det var også en del folk som ikke slapp opp i Øvre i det hele tatt, selv om de hadde kort der. Ganske mange som skulle inn på F/G ble stående i trappa.  Hvis du ikke slipper opp så har jeg et triks for og komme seg opp.

  Gi meg pm og jeg forteller hemmeligheten for 100.000 kr

  Har bare skjedd meg en gang

  Leave a comment:


 • lille i
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Dette har vel vært diskutert her før tror jeg. Det var den første hjemmekampen, der vaktene slapp inn masse folk på feil sted, og det dermed ikke var plass til folk som hadde sesongkort på felt F/G. Det var også en del folk som ikke slapp opp i Øvre i det hele tatt, selv om de hadde kort der. Ganske mange som skulle inn på F/G ble stående i trappa.

  Leave a comment:


 • KampenUltras
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Sitat: Den man, 04 juni 2007 00:35 skrev wanderer:  > Vel.. bare for å svare på det...

  > Dette skjedde i pausen i kampen.

  > Disse folka sto hverken på felt F eller felt E. De sto i midtgangen. Både politiet og de som har ansvar for felt E og F forsøkte å få dem bort derifra, uten hell. De begynte å lekesloss i pausen, hvor de lagde en dominoeffekt nedover tribuna. Unger, voksne, folk med pølse i hånda, drikke i hånda, osv osv. blei dulta nedover. Jeg falt ned til neste felt. Var flere som reagerte og spurte om dem kunne roe seg, men de svarte bare med et stygt blikk og fingern! Sånne folk kan man få billig av meg. Jeg gjentar... Man må da greie å oppføre seg mot andre!  Javel? Hvilken kamp var det?

  Sitter du og finner opp ting eller noe?

  Leave a comment:


 • wanderer
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Vel.. bare for å svare på det...

  Dette skjedde i pausen i kampen.

  Disse folka sto hverken på felt F eller felt E. De sto i midtgangen. Både politiet og de som har ansvar for felt E og F forsøkte å få dem bort derifra, uten hell. De begynte å lekesloss i pausen, hvor de lagde en dominoeffekt nedover tribuna. Unger, voksne, folk med pølse i hånda, drikke i hånda, osv osv. blei dulta nedover. Jeg falt ned til neste felt. Var flere som reagerte og spurte om dem kunne roe seg, men de svarte bare med et stygt blikk og fingern! Sånne folk kan man få billig av meg. Jeg gjentar... Man må da greie å oppføre seg mot andre!

  Leave a comment:


 • lille i
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Nå er det vel først og fremst de som tar avstand fra sanger om øl, vold og puling som melder seg ut av fellesskapet her. Dette er det en lang tradisjon for, som stammer tilbake fra da BALL-gensere var mer utbredt enn Burberry-hatter på tribunene.  Jeg har stått på felt F i hele år, og ikke fått med meg noen episoder der som har gått over streken. Litt dytting og ramling må man faktisk leve med hvis man vil stå der. Noe annet er selvfølgelig om folk går løs på andre med vilje (uten grunn). Hvis det har skjedd har det gått meg hus forbi.

  Leave a comment:


 • wanderer
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Tullingene var vel et alt for sterkt ord.

  Men akkurat under den kampen gikk det over stokk og stein.

  Jeg er stolt av å være med i klanen. Jeg elsker kulturen, jeg elsker laget og fansen. Så misforstå meg riktig.

  Jeg har vært i Cola i noen år nå, og den forandrer seg hvert år.

  Det skal den vel også gjøre, men syns vi burde ha plass til oss som er på kampen for å synge og faktisk se på kampen også. Ikke bare de som er der for å synge og se andre veien i stedet.

  Greit nok at det er en voksentribune, men er synging om puling, dop, fyll osv.. er det egentlig voksent? http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif

  Men hvorfor skal vi lage forskjellige grupperinger? Kan vi ikke være en gjeng med supportere som synger sammen? Som oppfører seg mot medmennesker osv..?  Det er noe som heter..:  "En skal være mot andre, som man vil at andre skal være mot deg".

  Leave a comment:


 • dikern
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Sitat: Den lør, 02 juni 2007 08:54 skrev lille i:  > Helt korrekt, det er ikke bare en forsanger i Cola, det er flere. Og samtlige av dem er vel truandes til å starte sanger som inneholder referanser til fyll, sex eller vold. (Øl og vold?). Dette er en voksentribune...  Ja, fysj - tenk om barna skulle høre noen stygge ord...

  Leave a comment:


 • lille i
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Helt korrekt, det er ikke bare en forsanger i Cola, det er flere. Og samtlige av dem er vel truandes til å starte sanger som inneholder referanser til fyll, sex eller vold. (Øl og vold?). Dette er en voksentribune...

  Leave a comment:


 • Scarface
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Sitat: Den lør, 02 juni 2007 02:31 skrev wanderer:  > Må si meg litt enig med trådstarter.

  > Enkelte ganger har de såkalte iskoboys oppført seg dårlig i cola. De sloss, de hopper på setene.. og lager trommelyder?!

  Sloss? Herregud, hva er det for en ting å komme med? Ingen Iskoboys som sloss i kolasvingen. Er heller ikke vi som hopper på setene. Ta deg en bolle.  At det synges om puling, dop og vold er vel ikke bare bulkegjengens skyld. Har jo blitt gjort på Vål'engas matcher de siste 20 årene, men hvis noen pent kledde guttemenn og herremenn gjør det, da blir det baluba, forstå det den som kan..

  Leave a comment:


 • ChrisChris
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  . Men fra neste år vurderer jeg å flytte meg til bredden. Håper jeg slipper unna tullingene der! http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_mad.gif

  Vi står sammen og kjemper og vinner tilslutt!

  holdt på å si, ja, flytt gjerne til bredden, ønsker deg helst på vg øvre, eller kanskje tilogmed på vgnedre, men det siser jeg ikke, for i vålenga er det plass til alle. tulling,narkoman,bor på gata,sitter å tigger penger dagen lang,homofil,mørk eller lys, jeg vil gjerne ha deg på tribunen ved min side, hvis du "gjør jobben" på tribunen for vårt kjære vålenga!  tråden kanskje moden for å låses, bunnen er vel ikke lenger ned enn det forrige innlegget? (bare en mening/forespørsel)

  Leave a comment:


 • wanderer
  replied
  Re: Hva er egentlig greia med Klanen?

  Må si meg litt enig med trådstarter.

  Enkelte ganger har de såkalte iskoboys oppført seg dårlig i cola. De sloss, de hopper på setene.. og lager trommelyder?!

  Husker ikke hvilken kamp det var, men for noen kamper siden så sloss de sånn at de lagde dominoeffekt nedover tribunen. Dulta borti alle, så stygt på oss når vi ba dem roe seg osv..

  Greit at de er på stadion, men er de egentlig der for å se fotball? Jeg er i alle fall der for å se mitt kjære vålerenga spiller fotball! Om jeg ikke er med på å synge en sang eller to så får det være mitt problem. Jeg står i E feltet, og er sjeleglad for at jeg ikke kjøpte i F feltet i år. Og Trampe, det er ikke bare en starter i midtre cola. Alle starter egne sanger. Isko synger bare om puling, dop, øl, slossing osv. I fjor var det en sann glede å ankomme stadion den dagen de hadde blitt flytta på ut til sidene. Herlig!  Misforstå meg riktig. Jeg synger, og jeg synger meg hes. Men fra neste år vurderer jeg å flytte meg til bredden. Håper jeg slipper unna tullingene der! http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_mad.gif

  Leave a comment:

Working...
X