Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Ny "grupering"

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Re: Ny "grupering"

  å det vil være frekt å kalle oss for ultrasgruppering?

  Fra wikipedia  Fra starten av utmerket de seg spesielt gjennom deres nye stil å støtte laget på, og på sett og vis «delta» i kampen. Fra de brasilianske klackene kom bruken av trommer og fra England kom bruken av skjerf. På denne måten de tok mer del i kampen enn tidligere, og ble den «tolvte» spilleren. De tok i bruk forskjellige typer pyroteknikk, bengalske lys, bluss, røyk og raketter. Konseptet «tribunekoreografi» oppstod for første gang og ultrasgruppene ble mer organiserte. Koreografien, såkalt tifo, ble det som kjennetegner den italienske stilen. Store spektakulære fargerike show med visuell effekt

  Comment


  • #47
   Re: Ny "grupering"

   Sitat: Den tor, 07 juni 2007 23:18 skrev kenta27:   > å det vil være frekt å kalle oss for ultrasgruppering?

   >

   >

   > Fra wikipedia

   >

   > Fra starten av utmerket de seg spesielt gjennom deres nye stil å støtte laget på, og på sett og vis «delta» i kampen. Fra de brasilianske klackene kom bruken av trommer og fra England kom bruken av skjerf. På denne måten de tok mer del i kampen enn tidligere, og ble den «tolvte» spilleren. De tok i bruk forskjellige typer pyroteknikk, bengalske lys, bluss, røyk og raketter. Konseptet «tribunekoreografi» oppstod for første gang og ultrasgruppene ble mer organiserte. Koreografien, såkalt tifo, ble det som kjennetegner den italienske stilen. Store spektakulære fargerike show med visuell effekt   __________________________   Bare veldig off-topic, er dette sakset fra den norske delen av wikipedia? For i såfall håper jeg det kommer noen og bytter ut ordet "klacker" med noe annet. For norsk, det er det ikke.

   Comment


   • #48
    Re: Ny "grupering"

    "When trouble involving ultras does break out, it usually takes the form of a political (...)"    Så praktisk.. dersom det blir noe bråk vil det være "uro" i dagesvis i forveien, leserinnlegg i avisa, utdelig av flyers og taktfaste kamprop i forkant. Gir alle som ikke vil ha noe med det å gjøre muligheten til å stikke seg vekk.
    Det viktigste er å delta, men det morsomste er å vinne.

    ACAB - Allways Carry A Bible

    Comment

    Working...
    X