Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Leserbrev: Nok er nok ? Åpen utmeldelse av Klanen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Re: Leserbrev: Nok er nok ? Åpen utmeldelse av Klanen

  Sitat: Den ons, 30 mai 2007 18:27 skrev cossie3:  > Det jeg mente var at jeg synes det er dårlig at klanen skal gå ut og oppfordre til å stemme på partier som ønsker stadion, og boikotte de som ikke vil. jeg personlig synes det er uheldig. Det finnes mange andre viktige ting i verden.

  ------------------------  Skjønner virkelig ikke denne innvendinga. Klanen burde IKKE si noe om de som ønsker/ikke ønsker stadion, liksom?? http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_eek.gif http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_eek.gif  Klanen er en interesseorganisasjon for Vål'enga-supportere.

  Vål'enga ønsker og trenger og har muligheter til å få bygd ny stadion.

  Noen partier ønsker ny stadion. Andre partier vil gjøre det vanskeligere med ny stadion.

  Klanen vil da at Klansmedlemmer høsten 2007 stemmer på partier som ønsker ny stadion for det laget som Klanen er supportere av.  Egentlig ganske logisk... for de fleste av oss.

  Og jada, det finnes mange andre viktige - og viktigere - ting i verden. Men det er ikke så mange av disse tingene ute i verden som vil bli påvirka av kommunevalget i Oslo 2007. (Men syns du det er mange viktigere ting i Oslo, så ok - stem for all del ut i fra det. Men stemmer du i Oslo eller Rælingen, forresten?)  PS: dessuten - KLansstyret har vel aldri sagt at vi bør sverge evig troskap til noe parti, ei heller at stemmegivninga er eneste måte de vil jobbe for en ny stadion på...  Comment


  • #62
   Re: Leserbrev: Nok er nok ? Åpen utmeldelse av Klanen

   Sitat: Den ons, 30 mai 2007 15:24 skrev Kjellsen:   > Hvis du leser oppfordringen til å ta direkte kontakt en gang til skal du se at du vil få et meget konkret svar. Som du sikkert skjønner er dette forumet og klanen.no meget offentlig tilgjengelig.

   >

   > Christian

   >

   >   Er dette virkelig så hysj-hysj at det kun kan fortelles til en om gangen?

   Comment


   • #63
    Re: Leserbrev: Nok er nok ? Åpen utmeldelse av Klanen

    Er vel ikke helt enig.

    Syns at politikerne bør fram med hva de mener om stadionsaken.

    Vålerenga er en stor del av byen, og som er viktig for de i oslo med hjerte på rett plass.

    Likevel så bør det ikke være en egen debatt i holmgang eller standpukt å hva alle dissa programma heter.

    Man bør likevel ikke stemme på et parti bare fordi de vil gi tomta til oss for ei krone.    Men er enig at flere av de som sitter i styret burde ha takket for seg.

    Liker ikke måten styret, fokuserer 99,9% på fotball, og 0,01 % på hockey.

    Hvis styret hadde gjort litt mer for klanen på hockey også, så vil jeg tro at flere hadde kommet. Ikke bare de ekstra som møter opp når storhamar kommer eller det begynner å dra seg til i sluttspillet.

    Comment


    • #64
     Re: Leserbrev: Nok er nok ? Åpen utmeldelse av Klanen

     Sitat: Den tor, 31 mai 2007 13:02 skrev kenta27:     > Er vel ikke helt enig.

     > Syns at politikerne bør fram med hva de mener om stadionsaken.

     > Vålerenga er en stor del av byen, og som er viktig for de i oslo med hjerte på rett plass.

     > Likevel så bør det ikke være en egen debatt i holmgang eller standpukt å hva alle dissa programma heter.

     > Man bør likevel ikke stemme på et parti bare fordi de vil gi tomta til oss for ei krone.

     >

     > Men er enig at flere av de som sitter i styret burde ha takket for seg.

     > Liker ikke måten styret, fokuserer 99,9% på fotball, og 0,01 % på hockey.

     > Hvis styret hadde gjort litt mer for klanen på hockey også, så vil jeg tro at flere hadde kommet. Ikke bare de ekstra som møter opp når storhamar kommer eller det begynner å dra seg til i sluttspillet.     Styret fokuserer vel på det medlemmene er interesserte i, og det er i disse dager fotball. Det er ikke så veldig stor andel av medlemmene i klanen som er lidenskapelig opptatt av hockey dessverre.     Det gjøres da også en del i styret i klanen i forhold til hockey. Hva forventer du egentlig at de skal gjøre? Jeg vet i hvert fall at en av de seks i styret er særdeles engasjert og opptatt av hockey...

     Comment


     • #65
      Re: Leserbrev: Nok er nok ? Åpen utmeldelse av Klanen

      Det er vel valg igjen i februar eller mars. Da kan du stille med egen kandidat. Ved årets valg ble det sittende styret klappet inn uten motkandidater, så det var ikke så veldig mange som hadde noe mot dem... Hvis man har forslag til hvem som skal sitte i neste styre, kan de allerede nå sendes til valg [ætt] klanen [dått] no      Hockeydebatten får vi ta i en egen tråd folkens, ellers sporer dette helt av.

      Comment


      • #66
       Re: Leserbrev: Nok er nok ? Åpen utmeldelse av Klanen

       Sitat: Den ons, 30 mai 2007 16:43 skrev cossie3:       > Sitat: Den tir, 29 mai 2007 22:30 skrev Kjellsen:

       >

       > > http://www.aftenposten.no/nyheter/os...cle1798750.ece

       > >

       > > Her er atikkelen for de som mener mye uten å ha lest den.

       > > Alt her er riktig sitert, bortsett fra siste avsnitt hvor avisen selv har tolket at vi skal oppfordre noen til å stemme på ett parti.

       > > Vi håper å få tilbakemelding fra alle partier slik at vi vet hvor vi står.

       > >

       > > http://www.klanen.no/styret/aapen_utmeldelse_igjen

       > >

       > > Her styrets redegjørelse og oppordring etter krisestemningen som etterhvert har blitt skapt i denne tråden.

       > >

       > > Christian.

       > > Klanstyret

       >

       >

       > Nå varsler Klanen at de kommer til be supportere å gi sin stemme i høstens Oslo-valg til partier som forplikter seg til å skaffe klubben stadion

       >

       >

       > Når ble klanen er organisasjon som vil oppfordre medlemmer og stemme på et parti? Jeg er helt enig at vi bør ha egen stadion, men og oppfordre oss til å stemme på det er helt feil.

       >

       _____________________       Ja, det er merkelig at Klanen oppfordrer folk til å stemme på partiene som vil gjøre noe som er helt avgjørende for Engas fremtid som klubb. Veldig spesielt. Det blir jo som om kjendisene i "Eldresaken" skulle oppfordret sine medlemmer til å stemme på de partiene som ønsket å opprette flere sykehjemsplasser og øke pensjonene. Eller om NSB skulle oppfordret sine ansatte til å stemme på partiene som vil øke bevilgningene til jernbanen. Eller som om Bellona skulle oppfordret sine medlemmer til å stemme på partier med en god miljøpolitikk osv. osv.       Poenget er jo at det er helt naturlig at Klanen som interesseorganisasjon ønsker at medlemmene skal støtte deres/vår sak i et lokalvalg. Det er ingen som tvinger noen til å stemme på noe/noen som helst. Enhver må jo vurdere hva som er viktig for seg, men å klage på at en interesseorganisasjon (som Klanen må kunne kalles i dette tilfellet) ønsker støtte til sin sak er jo opplagt. Så får de som synes dette er en viktig nok sak følge oppfordringen, mens de som ønsker å prioritere annerledes får gjøre det. Værre er det ikke.       Møt opp på Jordal! Året rundt med Vål\'enga

       Comment


       • #67
        Re: Leserbrev: Nok er nok ? Åpen utmeldelse av Klanen

        RV stiller til valg i år, selv om partiet formelt er lagt ned. Det er valgtekniske ting som gjør at de fortsatt må stille som RV. Bare en saksopplysning.        Ellers er jo dette en måte å få politikerne til å forstå at klanen utgjør en nokså stor velgermasse. Kanskje det er lurt å være for stadion til VIF for alle partier, enten dem er røde eller blå..
        -Stein Olsen (ikke anonym)

        Comment

        Working...
        X