Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

re: flytte klanen til cola 08

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #91
  Re: re: flytte klanen til cola 08

  Det var bortekamp. Kan ikke folk stå hvor de vil da? Gjelder sangkontrakten for bortekamper?
  Seriemester 2005

  Comment


  • #92
   Re: re: flytte klanen til cola 08

   Var jo bortekamp, i og med at man ikke kunne bruke sesongkort. Men hvis man har litt respekt sangfeltene, står man ikke her hvis man ikke skal synge. Det er nok av andre plasser.

   Comment


   • #93
    Re: re: flytte klanen til cola 08

    Sitat: Den fr, 05 oktober 2007 20:14 skrev Nico:    > Trøkket vårt har blitt dårlig i forhold til potensialet vårt. Ikke vanskelig å se hvorfor; det er for stor spredning av folk som er hypp på å synge. Dette er ikke verre enn at vi samler alle som synger på Cola    Så enkelt kan det sies. Glem sangkontrakter og annet tull. Alle gærninger til Cola. Vi har i flere år prøv oss på halveise løsninger. Det har ikke funket og kommer ikke til å funke. Barnefamilier og turister til VB. De som vil synge til Cola. Ergo: motsatt av det som var vanlig i 2004, men at vi får plass til 2000 flere sangere.

    Comment


    • #94
     Re: re: flytte klanen til cola 08

     problemet vårt er at vi ikke har to tusen sangere engang bare i medgang http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_sad.gif

     Comment


     • #95
      Re: re: flytte klanen til cola 08

      problemet er at vi trenger forandringer, og problemet er at de fleste som er inne på dette forumet som er enig at folks om ikke synger skal stelle seg andre plasser ikke er her og leser hva vi skriver.

      Problemet er at vi ikke får brukt potensialet, og problemet er at det er veldig mange som er imot endringer generelt.
      Que Sera Sera

      Comment


      • #96
       Re: re: flytte klanen til cola 08

       Etter signeringa av Martin Andresen og med forventningene om at det kommer flere storsigneringer ser jeg ingen grunn til å forandre på tribuneplasseringa. Er temmelig sikker på at det blir en enorm hype fram til seriestart og at forventingene blir skyhøye. Det vil resultere i at vi trenger den plassen vi har, og at vi lett fyller Vestbredden og Cola, i alle fall de første kampene. Sikkert også resten av sesongen hvis vi holder oss i toppen. Og det tror vel alle at vi klarer!?

       Comment


       • #97
        Re: re: flytte klanen til cola 08

        En ting er å fylle tribunene. En helt annen ting er å få de som står på tribunene til å gi gass.
        *****KREPP ARMY*****
        DU KREPPER FOR FLERE ENN BARE DEG SJÆL
        Ein, to, tri Syngepoliti!

        Comment


        • #98
         Re: re: flytte klanen til cola 08

         Sitat: Den fr, 09 november 2007 14:09 skrev Dorian Stefan:         > En ting er å fylle tribunene. En helt annen ting er å få de som står på tribunene til å gi gass.         Enig, og da kunne kanskje Klanen ta opp hansken fra den satsinga som klubben nå legger opp til. Gjøre noen grep som bedrer tribunelivet, synginga og alt som hører til.

         Comment


         • #99
          Re: re: flytte klanen til cola 08

          Med litt hjelp på banen i 2008 er jeg sikker på at det kommer til å bli mye bedre. Vif har hatt en dårlig sesong, vi har hatt en dårlig. Det er ett velkjent fenomen at trøkket blir dårligere i motgang. I løpet av ett par sesonger nå kommer VB til å vannes ut, og de fleste som vil synge skjønner at da er det cola som gjelder. Intill vi får ny stadion da. Da må vi lage ett bra opplegg på dette. Intill da ser jeg ingen grunn til å foreta de store forandringene. Overskriften er flytte klanen til cola. Vi ER på cola..

          Comment


          • Re: re: flytte klanen til cola 08

           Hmmmmm, hvorfor er det blitt mindre trykk den siste sesongen? Kan det være fordi at vi har hatt en gedigen motgang på banen?? Jeg synes trøkket kom seg veldig når vi begynte å vinne igjen. Kan det være slik at da kom medgangssupporterne og hjalp til med syngingen?? Ble vi flere på tribunen som klarte å styre fokus fra frustrasjon til glede og da sang bedre??           Synes man skal tenke litt før man bare hetser dem som ikke gjør slik du vil, og ikke synger bra nok slik du vil. Slik Ullevaal er lagt opp så skal man enten på VB eller Cola, finnes ikke noe alternativ som ikke koster skjorta. Og da å man faktisk regne med at det ikke blir fullt trøkk hele veien også. Skal man da luke ut familiene fordi de ikke passer inn i ditt opplegge med stemning??           http://www.klanen.no/snakk/images/sm...n_confused.gif
           Syng for fulle hals, Vål\'enga..

           Comment

           Working...
           X