Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Sesongkortinnehavere - Adelsmennesker ?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Originally posted by engapool View Post
  Jeg syter ikke over økonomien, jeg tar opp et prinsipp om fordeling av billetter. Jeg vet mye om prioriteringer, en av grunnene til at jeg startet denne tråden. Leser du nøye, skjønner du at dette ikke dreier seg om å være irritert over manglende billett til Rån-åsen, men jeg mener at fordelingsprinsippet er galt. Det er alt, glem alt annet
  Syns ikke det er noe galt med prinsippet, og kjøper heller ikke "økonomi-argumentet". Jeg har sesongkort, men var ikke på Horåsen. Du kjenner vel garantert en av de 6000 sesongkortholderne som ikke skulle dit. Du veit hvordan det fungerer, lån sesonkortet dems og kjøp billett. Enkelt.

  Comment


  • #62
   Finnes det ikke pakkeløsninger for familier? trodde det jeg, visst ikke kunne vel dette kanskje vært noe??
   Ære Være Vål`Enga

   Comment


   • #63
    Jeg lanserer følgende løsning for deg, engapool: Sett av 1100 kroner til et sesongkort til deg selv, og kjøp! Det er litt enklere enn 4400. Så stiller du deg i kø når billettene til Horåsen legges ut til salg, og du sikrer DEG en billett. Greit nok, familien må sitte hjemme og se kampen på tv. Men du er inne på Åråsen. Og slik som du har formulert deg gjennom en rekke innlegg, så tror jeg at familien din ville ha forståelse for at du lar dem bli igjen hjemme denne ene kampen..

    Du har fulgt dem siden 1970-tallet, det har ikke de. Og som du selv sier: Det må jo gå på ansiennitet..
    Vålerenga - Oslos stolthet

    Comment


    • #64
     Originally posted by engapool View Post
     3000 er mye skjønner jeg. For min del er det snakk om 4.400,- Hele fammen medregnet. Skjønner ???
     Feil. du kan få familie langt billigere, prisen var 2800 kroner på gazastripas nedre del.
     http://www.vif-fotball.no/article1468649.ece
     Delt mellom deg og din kone blir det 1400 kroner per stykk. 1400 kroner utgjør ingen adel, det utgjør derimot de som er villige til å ofre noe for Vålerenga. Seongkort er en enkel måte å sortere ut de mest trofaste på. For hvorfor skal folk som ikke er på mer enn storkampa bli prioritert likt med de som alltid er der? For per dags dato er sesongkort den eneste muligheten vi har til å prioritere hvem som bør få forkjøpsrett framfor de som kun går på storkamper.

     Så er det nå en gang sånn at bortesupporterfeltet ikke er ment som en familietribune. Ting kan faktisk skje, som for eksempel tribuneras - ikke et uvant fenomen ved scoringsfeiring. I så måte burde du uansett ha kjøpt billett til en annen plass på stadion enn de billettene Sjappa selger.
     in Absinthia

     Comment


     • #65
      1400 kroner utgjør ingen adel, det utgjør derimot de som er villige til å ofre noe for Vålerenga. Seongkort er en enkel måte å sortere ut de mest trofaste på. For hvorfor skal folk som ikke er på mer enn storkampa bli prioritert likt med de som alltid er der? For per dags dato er sesongkort den eneste muligheten vi har til å prioritere hvem som bør få forkjøpsrett framfor de som kun går på storkamper.

      Så er det nå en gang sånn at bortesupporterfeltet ikke er ment som en familietribune. Ting kan faktisk skje

      Takk Hjesus, og Amen!

      Comment


      • #66
       for guds skyld hold unger under 14 unna supporterfeltene,mot stabæk ifjord holdt jeg på og tråkke ned en 2 åring.er nok av plass på ullevåll,utrolig at noen ikke skjønner dette

       Comment


       • #67
        Originally posted by Johannes View Post
        for guds skyld hold unger under 14 unna supporterfeltene,mot stabæk ifjord holdt jeg på og tråkke ned en 2 åring.er nok av plass på ullevåll,utrolig at noen ikke skjønner dette
        hehe, hørtes ut som en landskamp vi var på for mange år siden, når Norge slo Slovenia 3-0. Vi hadde akkurat kommet hjem fra Skottland og kampen der, hadde billetter der absolutt ALLE drittungene på hele Ullevaal var, på "bortetribuna". Satan det var slitsomt!!!

        -TelCon-
        ... med sesongkort, og kjører 20 mil hver vei pr. kamp. -og langt fra velstående.

        Comment


        • #68
         Originally posted by Dust View Post
         1400 kroner utgjør ingen adel, det utgjør derimot de som er villige til å ofre noe for Vålerenga. Seongkort er en enkel måte å sortere ut de mest trofaste på. For hvorfor skal folk som ikke er på mer enn storkampa bli prioritert likt med de som alltid er der?
         Jeg (og kompiser) kjører 20 mil hver vei for hver hjemmekamp, men har sesongkort. Delvis for å være sikker på å få billett, samt stå der jeg vil på Ullevaal + at jeg liker å sponse Enga med pengene mine, i hvertfall når det ikke står om mer.

         -TelCon-
         ... langt fra velstående, men betaler allikevel. :-)

         Redigert: "Verdiløs" er jeg også ser jeg. haha..

         Comment


         • #69
          Skal ikke lesse en masse drit på deg. Jeg forstår faktisk at du er frustrert. Men man må ha en inndeling av noe slag.
          En vennine av meg er medlem av Klanen, men hun går stort sett aldri på kamp. For hennes del er det nok mer et show det er snakk om. Hun møter gjerne opp på de store kampene. Rosenborg, Brann og Lyn. Og hun har så klart lyst til å dra til Åråsen hvert år. Fordi det er en stor kamp med mye liv. Ikke fordi hun egentlig er en ihuga supporter.
          Om hun skulle stått med Klanen på Åråsen og prøvd og synge med på sanger på bekostning av meg som faktisk møter opp på alle hjemmekamper, da hadde jeg blitt forbanna!!
          In the beginning the Universe was created.
          This had made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
          - Douglas Adams

          Comment

          Working...
          X