Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vekterne på stadion

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Re: Vekterne på stadion

  Vekterne på stadioen er tullinger. De vet de har jævlig mye "makt" som f.eks å hente politiet eller en fyr i styret som kaster ut folk, så da blir de glad i "jobben" sin.

  Den eneste hyggelige vakta er hun som står i cola øvre og passer på felt f/g.

  Koselig dame som er flink til å gjøre jobben sin.

  Comment


  • #32
   Re: Vekterne på stadion

   Hvor er det blitt av stadionvertene som sjekker sesongkorta på alle som går opp på øvre?

   Går greit mot Sandefjord, men neste hjemmekamp er det derby og 20000 tilskuere og garantert utsolgt i Colasvingen.. Håper de er tilbake da!

   Comment


   • #33
    Re: Vekterne på stadion

    Ja de må da komme! Skal komme over 1time tidligere MINST! Skal se bar når vi ENDERLIG knuser de forbanna pappaguttene fra vistkanten! http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_mad.gif
    FuCk Lyn Oslo

    Comment


    • #34
     Re: Vekterne på stadion

     Sitat: Den man, 03 juli 2006 14:17 skrev Exiting:     > Vekterne på stadioen er tullinger. De vet de har jævlig mye "makt" som f.eks å hente politiet eller en fyr i styret som kaster ut folk, så da blir de glad i "jobben" sin.

     > Den eneste hyggelige vakta er hun som står i cola øvre og passer på felt f/g.

     > Koselig dame som er flink til å gjøre jobben sin.     ------------     Ja, hun er en av de (få) hyggelige, men i det siste syns jeg det har vært litt slapt med sjekking av sesongkort.

     På sandefjordkampen så jeg henne ikke før en halvtime før kampstart. Det er mange "snyltere" som rekker å komme seg inn på feltet før 1930.

     Comment


     • #35
      Re: Vekterne på stadion

      Et par tanker om vekterne, er at de kanskje er mennesker de også. Men de får instrukser på hva de skal gjøre. De får ikke gå før dere har gått.      Enkelte har gått langt, men ikke gre alle over en kam. Jeg jobber selv som vekter på kamper( ikke ullevåll) og det er ikke alltid like lett å være hyggelig mot alle som bjeffer mot deg fordi laget har tapt.

      Om de ikke har snakket til deg ordentlig men du har, så er det grunn til å¨være litt sur, men om de er høflige og du er sur mot de. Det er mindre gøy.      det er heller ikke klanen som betaler med sessongkort, det er vaktselskapet og ullevåll stadion, og del mellom to lag som faktisk eier/leier stadion.      men ikke gre alle under en kam der. tenk etter hva man sier til andre også, se ting fra litt flere sider... vet det er enkelt å klage fra sitt punkt.

      Comment

      Working...
      X