Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vil vi ha en ny Ultras-gruppering i Vål'enga?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Burde noen ha fått satt igang en ny ultrasgruppe?
  Burde noen ha fått satt igang en ny ultrasgruppe?
  228

  Comment


  • Ja, tror nok det er lurt. Bananas Ultras var ingen stor suksess...

   Hørte Bama kommer med noe ny smoothies nå, kanskje det kan inspirere noen og enhver..

   For å være litt seriøs, ja jeg tror det kunne vært bra for tribunelivet og ha en nesten overengasjert gruppering med litt størrelse på, som turte å gjøre ting på eget initiativ, og som var på mye kamper både borte og hjemme.

   Bare så synd at mange av de som kunne egnet seg i en sånn gruppe ikke har tilgang til kampene for tiden ...
   IKAROS

   Comment


   • hva er det for noe på ffk forumet

    Comment


    • Det forumet er legendarisk for hysteriske diskusjoner av og med folk som ikke akkurat er oppe og går på tribunekultur.
     Keiko99 krydrer det hele med flotte topics om f.eks. "Det er noe gæærnt med ffk-flagget mitt, for det tvinner seg noen ganger rundt flaggstanga! Har jeg fått feilvare!!??". Verdt en titt om du kjeder deg på jobb.
     ----------------
     Pilsner og slagsmål.
     Ille tilredte agronomer.

     Comment


     • Er med på detta positivt at det er så mange som er for detta, for vi trenger fler på kampa og fler som synger seg hes for Vål'enga

      Comment


      • Enga --- MENTALS ?!
       228

       Comment


       • Dere kunne jo samla dere på felt H, også kalt dere UltrasH?

        Comment


        • St.Halvard Ultras? uansett hvor mange tips som kommer så blir nok ikke navnet bestemt her på forumet, men gøy å fantasere litt
         Ikaros Oslo

         Comment


         • Om de skulle lagd en seriøs gruppering så måtte det da vel heller ikke hete noe med Ultras. Det er vel ikke et must at det heter det, eller blir gruppa sett ned på av omverdenen da?
          IKAROS

          Comment


          • Originally posted by superman View Post
           Om de skulle lagd en seriøs gruppering så måtte det da vel heller ikke hete noe med Ultras. Det er vel ikke et must at det heter det, eller blir gruppa sett ned på av omverdenen da?
           hvis man ikke skal bli sett ned på så må det vell bli pikekoret eller noe da
           Ikaros Oslo

           Comment


           • ULTRAS: De første ultrasgruppene oppstod i Italia på 1960- og -70-tallet og bestod av fotballsupportere i alderen 15–25 år. De skilte seg klart ut fra den klassiske modellen av en voksen fotballsupporter. De samlet seg i de billigste seksjonene av arenaene og hang opp banner med gruppens navn og gjerne navnet på den delen av tribunen de stod på. Ultrasenes klesstil var preget av Doc. Martens, bombejakker og liknende.

            Fra starten av utmerket de seg spesielt gjennom deres nye stil å støtte laget på, og på sett og vis «delta» i kampen. Fra de brasilianske klackene kom bruken av trommer og fra England kom bruken av skjerf. På denne måten de tok mer del i kampen enn tidligere, og ble den «tolvte» spilleren. De tok i bruk forskjellige typer pyroteknikk, bengalske lys, bluss, røyk og raketter. Konseptet «tribunekoreografi» oppstod for første gang og ultrasgruppene ble mer organiserte. Koreografien, såkalt tifo, ble det som kjennetegner den italienske stilen. Store spektakulære fargerike show med visuell effekt.

            Er det bare meg eller vil ikke det si at 80% av Klanen er ultras?


            HOOLIGANS: Her tar jeg det på engelsk, da de norske oversetterne velger og tro at "rowdy" betyr "voldelig", da vold ikke har noe med hooliganisme og gjøre.. Bøllete, kanskje.. voldelig, nei - isåfall kun i clashes med "motstandere" selv om det ikke går som "vold" i mitt hode.

            Hooliganism refers to unruly and destructive behaviour. Such behaviour is commonly associated with sports fans, particularly supporters of professional football and university sports. In some countries, the hooligan elements of a group of supporters are known as Category C. The term can also apply to general rowdy behaviour and vandalism, often under the influence of alcohol or drugs.

            There are several theories about the origin of the word hooliganism. The Compact Oxford English Dictionary states that word may originate from the surname of a fictional rowdy Irish family in a music hall song of the 1890s.[1][2] Clarence Rooks, in his 1899 book, Hooligan Nights, claimed that the word came from Patrick Hoolihan (or Hooligan), an Irish bouncer and thief who lived in the London borough of Southwark.[citation needed] Another writer, Earnest Weekley, wrote in his 1912 book Romance of Words, "The original hooligans were a spirited Irish family of that name whose proceedings enlivened the drab monotony of life in Southwark about fourteen years ago".[3] There have also been references made to a 19th century rural Irish family with the surname Houlihan who were known for their wild lifestyle.[citation needed] Another theory is that the term came from a street gang in Islington named Hooley.[citation needed] Yet another theory is that the term is based on an Irish word, houlie, which means a wild, spirited party.


            kilde: wikipedia

            Comment


            • Jo jeg vil være enig med deg i at mange i klanen har "ultras" mentaliteten eller hva man skal si, men så er det også en stor del som har den "arma i kors" mentaliteten. en ny gruppering vil samle de mer energiske og kanskje heve stemningen noen hakk!
             Ikaros Oslo

             Comment


             • et navnforslag: Unge Herreløse
              Ikaros Oslo

              Comment


              • Brats Ultras!

               Flytte tilbake til Oslo i vinter for å støtte laget og bruke mer tid på klubben vi alle elsker!
               Elsker Bergen By

               Comment

               Working...
               X