Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Åpent sangmøte torsdag 22/4

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Åpent sangmøte torsdag 22/4

  Torsdag 22.04 kl 18.00
  Klanskontoret (Bohemen 3.etg)


  Vi vil gå igjennom arbeidsoppgaver som har blitt delt ut og hvordan vi kan gjøre det bedre. God mulighet til å se hvordan sanggruppa arbeider og komme med forslag til ting vi kan gjøre annerledes eller komme med ris elller ros, eller hvis det er noen som føler at dem har noe og bidra i sanggruppa.(Noe vi trenger sårt)

  Beklager sen varsel, det vil komme et åpent sangmøte til etter dette.
  Da lover jeg og legge ut beskjed i god tid.
  På det møte vil tema bli sang og sangforslag, vi vi gå igjennom sanger vi har, hvordan vi kan forbedre dem eller kanskje bare la dem være som der er.
  På dette møte så oppfordrer vi i sanggruppa på at alle som har lagt inn sangforslag før, som de ikke føler har blitt fulgt som de skulle, til ha ta med dissa på møte så vi kan evaluere dem på nytt. Eller komme med helt nye forslag.
  Målet er å få sammla så mange som mulig og få laga et kartotek på alle mulige sangforslag, sammt å gå igjennom dem å gi tilbakemelding på hva vi syns om sangforlsagene.
  Det vil også bli mulighet for å gå igjennom og stille spørsmål om arbeidsoppgaver til sanggruppa hvis det er noen som ikke kunne rekke det første møte imorra(22/4).

  Torsdag 22.04 kl 18.00
  Klanskontoret (Bohemen 3.etg)
  Last edited by Erlink_gammel; 21.04.2010, 11:51.
  ouSV - Enga for de gale!
Working...
X