Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Stemningstråd Godset - Enga

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by STHLM View Post
  Med andre ord vet man, klok av skade, hva som bør proklameres til neste år? Sangfelt på H, og alt annet i klokkesvingen. Tar det for gitt at vi skal til Drammen også i 2011.
  Jepp, klok av skade. Hva man bør gjøre neste år bør diskuteres, men det man MÅ er å tenke på det god tid i forveien og kommunisere dette klart og tydelig før folk begynner å kjøpe billetter. Da er vi der vi vil være.
  Det viktigste er å delta, men det morsomste er å vinne.

  ACAB - Allways Carry A Bible

  Comment


  • #32
   Først og fremst får man vel være glade for at Godset gir VIF-supportere opp mot 1500 plasser på et stadion som bare har plass til 7500. Klanen tok ansvaret for salget av over 1000 ståplasser i Klokkesvingen. Plassene på felt H ble solgt på nettet av Godset, hvor de presiserte at det var plasser for uorganiserte VIF-supportere. For vår egen del sikret vi oss gode plasser langt oppe på felt H, men visste av erfaring at det ville bli et ståfelt med mange ivrige plassert et eller annet sted. En av dem organiserte det hele slik at "troppene" ble samlet øverst. Opplevde ikke at det bød på noen særlige problemer. Fikk en kar ned ved siden av oss som ikke var så blid, og det var noen barn på samme rad som tydelig ble redde. Ellers gikk det seg greit til.

   Hadde kanskje vært en idè at Klanen også tok ansvaret for salget av billettene til dette feltet, uten krav om medlemskap i klubb eller Klan, og at billettene ble solgt som unummererte billetter. Så kunne noen gått inn tidlig og markert opp et antall plasser øverst til de som ville stå og bidra i synginga. Da ville folk lettere ha funnet plassene sine og familiefolk og andre kunne sitte på de nederste radene hvis de ville.

   Comment


   • #33
    Originally posted by Duuninho View Post
    Vil ikke si det er lavmål å knuse en stol foran de, for å være helt ærlig så ville det vel heller lønt seg for dere å flytte dere et par rader nedover? Så ville problemet vært løst? Sier ikke at man skal knuse stoler i hytt og pine, men sånt forekommer, og det å stå med barn på armen(vet ikke om dette var deg/dere) rett foran to-tre rader med punche og hoppeglade folk er heller ikke lurt, så det samme i Sandefjord også. Alle får finne sin plass på tribunen, og sånn jeg ser det så ville det vel egentlig vært enklere å flytte seg litt.
    Regner med at Enga må betale for skadene som ble gjort så ja det er lavmål.

    Vi stod på rad 3 og gjorde det fordi vi har barn med oss. Enig i at de med barn bør stå foran og de som synger bak.

    Comment


    • #34
     Originally posted by doffen1973 View Post
     Regner med at Enga må betale for skadene som ble gjort så ja det er lavmål.

     Vi stod på rad 3 og gjorde det fordi vi har barn med oss. Enig i at de med barn bør stå foran og de som synger bak.
     Det var på første rad stolene ble knust. Gutta mine overlever og gleder seg til hver kamp vi er på.

     Comment

     Working...
     X