Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Sjalala

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sjalala

  jeg har en ide her. hva med å drite i å klappe og hoppe annenhver gang? for oss som står på vestbredden er det vanskelig nok som det er å få folk til å hoppe en sjelden gang, så om vi hadde droppa å klappe men bare synger og hopper hele tida, så er det lettere å få folk til å bli med. og det ser jo bedre ut og lager mer liv når alle hopper.. syns jeg da.. noen som er enig?
  IKAROS

 • #2
  Re: Sjalala

  Sitat: Den lør, 12 august 2006 00:57 skrev superman:  > jeg har en ide her. hva med å drite i å klappe og hoppe annenhver gang? for oss som står på vestbredden er det vanskelig nok som det er å få folk til å hoppe en sjelden gang, så om vi hadde droppa å klappe men bare synger og hopper hele tida, så er det lettere å få folk til å bli med. og det ser jo bedre ut og lager mer liv når alle hopper.. syns jeg da.. noen som er enig?  - Jeg har nevnt denne problematikken i en annen tråd. Bare at mitt forslag er at det klappes hele tiden, det er jo da Vestbredden er med.

  Men tviler på at det skjer noen endringer. Endringen burde i såfall være at Vestbredden lærer seg både å klappe og hoppe, det burde jo ikke være så vanskelig ... Men er enig i at sånn det er nå så kommer ikke potensialet helt ut siden Vestbredden sliutter å synge hver gang klappe-delen er over.  Jeg synes Kongeblå-sangen har noe av samme problem. Folk henger ikke med når det blir for mye takter å telle. I tillegg er ikke teksten der fengende nok til at det går av seg selv tror jeg.

  Comment


  • #3
   Re: Sjalala

   Hvorfor ikke først satse på det som fungerer?
   evif

   Comment


   • #4
    Re: Sjalala

    Tror vi bare skal la vb synge, fordi jeg tror ikke en drita kis orker å hoppe. det er noen som hopper der, så jeg håper det blir en løsning på en egen tribune, for de som har lyst til å synge i 2x45

    Comment


    • #5
     Re: Sjalala

     teit...

     cola gjør jo en bra jobb de..

     hopper og klapper relativt bra. det som gjør det spesielt også.. ja til hopping ogja til klapping i samme sang....amen..

     Comment


     • #6
      Re: Sjalala

      Vi hopper og klapper som før! Hopping ser bra ut og jeg liker overgangene hopping/ klapping. Skjerpings på Bredden!!
      Seriemester 2005

      Comment


      • #7
       Re: Sjalala

       ja men det nytter jo ikke når folk ikke skjønner det da. dem står jo å klapper hele tida, eller så klapper dem, og når vi går over til hopping, så gidder dem ikke. vet ikke om dem har vondt i ryggen eller dårlige sko eller noe jeg.. veier for mye kanskje så dem er redd tribunen knekker.. noe må det være siden dem nekter å hoppe..
       IKAROS

       Comment


       • #8
        Re: Sjalala

        Tenk bare hvor jævlig bra det hadde vært om hele bredden hoppa og klappa. Hadde sett utrolig bra ut!
        *Ære Være Vål\'enga*

        Comment

        Working...
        X