Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Stemningstråd: Vålerenga - Sandnes Ulf 21.4.14

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • donny
  replied
  En Langer i buret!

  Leave a comment:


 • Plaum
  replied
  God kok på 223 i dag! De nye sangene "Gutta fra Oslo by" og "Istanbul" sitter som skudd. Forholdsvis god variasjon på sangene ellers, men der kan vi bli enda bedre.

  Ellers er det godt å se at folk har det moro på match igjen! Forhåpentligvis tar alle med seg en venn eller to på neste hjemmematch. Voldsomt potensiale på det nye feltet. Jeg er spent på å se hvor bra det kan bli!

  Leave a comment:


 • Cyrus
  replied
  Jeg var utenlands første hjemmekamp, så blir sesongpremiere for meg i dag! Antar den gode stemningen fra svingen i fjor er tatt med over på motsatt side i år. I would expect no less

  Leave a comment:


 • astoman
  replied
  Tipper det kommer en god del flere folk i dag enn det gjorde mot B/G.

  Synes Vest-bredden (der jeg står) var litt tamme og dårlig samkjørte i forrige hjemmekamp. Særlig mtp at det faktisk var litt folk der. Satser på at det blir adskillig bedre i dag.

  Nye feltet på 223 ser ut til å bli skikkelig bra, og kred til dere for det dere bidro til med i forrige match. Tipper likevel at 223 kommer til å bli veldig mye bedre. Og det jeg misunner dere litt er gleden og trøkket når det går bra for mitt kjære Enga. Jeg føler meg mye gladere og trenger og feire mer enn det som skjer på bredden, særlig ved kampslutt. Er jo en grunn til at jeg ser dette live, og ikke på TV....

  Sånn sett er det kult, for dere, at rekkefølgen spillerne takker for kampen giør at dere kommer til slutt. Er jo enklere "å holde igjen spillerne for feiring" når de andre "pliktene" er unnagjort. Og så kan man bygge opp mot det fra kampslutt til spillerne er i 223-svingen.

  Leave a comment:


 • Plaum
  started a topic Stemningstråd: Vålerenga - Sandnes Ulf 21.4.14

  Stemningstråd: Vålerenga - Sandnes Ulf 21.4.14

  Bra stemning både på Bredden og på 223 mot Bodø Glimt. Håper vi klarer å dra med oss den gode stemninga inn i denne matchen, og finne tilbake til gleden med å dra på kamp. Det er det som trengs for å få folk tilbake på stadion.
Working...
X