Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Sparke på setene

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Sparke på setene

  Bare for å komme litt tilbake til tema.  Folk klager på takten og tempo når folk klapper.

  Når folk tramper på setene så vil dette lage en høyere lyd enn klappinga, en lyd som alle hører. Det er derfor veldig lett å klappe i takt med denne.  Hva om FØR sanger som f.eks. Shalala ååå vålenga, så hadde dem starta å trampe på setene sine.

  En på kanten av F/G mot felt E og en på andre kanten mot felt H.

  Dersom disse to klarer å holde tempo nede vil ganske store områder av cola øvre høre dette, og holde samme tempo som de på midten.  Sikkert alt for vanskelig å få til, men se på en del youtube klipp fra steder hvor dem har større tribuner, så gjør dem ofte ting FØR sangene starter som får folk til å synkronisere seg litt over store felter av tribunen.  Kanskje noe vi burde prøve? Eller helt håpløst forslag?
  IKAROS

  Comment


  • #17
   Re: Sparke på setene

   støtter den jeg. hinta fram på forumet her før med det også.   http://youtube.com/watch?v=GgyARIkkkUg   den der f.eks så teller de eller sier noe som får alle klar over hvilken sang de skal synge. trenger ikke gjøre det på alla sanga for trenger litt spontanitet også. men ikke et dårlig forslag..

   Comment


   • #18
    Re: Sparke på setene

    Nei selvfølgelig kan det ikke være noe vi skal gjøre på ALLE sangene, men på sanger som shalala og i oslo by er det fort gjort å dra opp tempo for fort.    Ha noen ledende lyder ville holdt dette under kontroll tror jeg, dersom dem som har ansvaret for dette holder tempo.
    IKAROS

    Comment


    • #19
     Re: Sparke på setene

     Sitat: Den lør, 05 mai 2007 15:09 skrev superman:     > Nei selvfølgelig kan det ikke være noe vi skal gjøre på ALLE sangene, men på sanger som shalala og i oslo by er det fort gjort å dra opp tempo for fort.

     >

     > Ha noen ledende lyder ville holdt dette under kontroll tror jeg, >dersom dem som har ansvaret for dette holder tempo.     Sist kamp var det maaange som hang seg på med tramping på

     setene. For oss som ikke står dønn i sentrum er det like ille

     som hurtigklapping. De som ikke klapper i takt tramper ikke

     i takt heller.     Gi F i klapping og tramping.

     Bruk øra og lytt.

     hbrx.

     Comment


     • #20
      Re: Sparke på setene

      Sitat: Den søn, 06 mai 2007 13:55 skrev hbrx:      > Sitat: Den lør, 05 mai 2007 15:09 skrev superman:

      >

      > > Nei selvfølgelig kan det ikke være noe vi skal gjøre på ALLE sangene, men på sanger som shalala og i oslo by er det fort gjort å dra opp tempo for fort.

      > >

      > > Ha noen ledende lyder ville holdt dette under kontroll tror jeg, >dersom dem som har ansvaret for dette holder tempo.

      >

      > Sist kamp var det maaange som hang seg på med tramping på

      > setene. For oss som ikke står dønn i sentrum er det like ille

      > som hurtigklapping. De som ikke klapper i takt tramper ikke

      > i takt heller.

      >

      > Gi F i klapping og tramping.

      > Bruk øra og lytt.

      >

      >

      > hbrx.

      >      Enig. Hør på sanga og syng med, i stedet for å trampe på de jævla stola. Dere tramper ikke i takt med noen andre enn dere selv, og er det mer enn en person som står og tramper, blir det bare kluss.      Det er faktisk ikke så vanskelig å starte sanga. Det er bare å se hva som skjer på hver eneste sang som startes. Sangstartera står bakerst/langt bak, og synger fremover; da høres dem av alle som står foran. Sånn fungerer våre "capoer" (herregud, for et uttrykk). For dem som ikke skjønte det; står du foran og synger så høyt du kan, er det bare dem foran deg som hører hva du sier. Og står du på første rad bør det da ikke være overraskende at det er "vanskelig" å få med andre. Det er ingen som hører en dritt. Sanga startes bakfra. Det er ikke verre enn det.
      VIF minimygg 1984

      Comment

      Working...
      X