Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

HVA DRIVER VI MED??!!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • HVA DRIVER VI MED??!!

  Javel, fotballen vi spiller for tiden er ræva. Men må si at "vi" på tribunen ikke akkurat er som vi pleier/burde være.  *Rune Rune Rune Lange å å å å å. Er eneste grunnen til at vi synger den sangen den fengende melodien?

  noen annen grunn kan jeg umulig se.

  Fyren har putta et par mål, han spiller med en daff holdning det ser jo faen ikke ut som han er interessert i å prestere en gang, han løper jo nesten ikke, har faen ikke satt tammere type siden vi hadde FLO. Og attpå til får han den værste kamp bonusen (halv mill per. kamp ifølge VG) vi noen gang har betalt ut.

  Alikevel gir vi det inntrykket at vi elsker han. Faen ikke skjedd at vi bytter ut shalala etter scoringer med en spiller sang, men mot odd gjør vi faktisk det.

  Når han putta 2-0 målet mot sandefjord å gutta kom for sin vante hyllest. Eneste vi sang var den jævla Lange sangen. Krigere som thomas holm, wæhler, berre blir knapt nevnt under match. SKJERPINGS!!!!!  * Stabekk-Lyn 3-2 over spikern, det høres ut som hele klanen jubler, NÅR FAEN BEGYNTE VI Å JUBLE NÅR STABEKK vinner??!!

  Vi driter vel langt faen i om lyn taper vel, ok da det er jo litt deilig men blir jo ABSOLUTT helt feil å juble over en stabekk scoring. Så en av de "gamle" gutta var også helt i harnisk over den jublen fra klanen ved en stabekk scoring.

  VI HATER ALLE ALLE HATER OSS!!

  Vi har jo nesten begynt å juble hver gang noen såkalte underdogs scorer i tippeligaen jo. dette viser vel egentlig bare hvor mange "idioter" som står med klanen nå for tiden.  * "I OSLO BY", har noen i det hele tatt hørt orginal sangen vi har laget en egen tekst til å prøver å etterligne. http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E

  synes nesten vi bør droppe den, ettersom vi ikke klarer å få til noe bedre enn det vi klarer hver søndag. Er jo ikke noe trøkk, noen synger her og noen synger der. Gi opp denne sangen nå! Har jo prøvd i mange måneder nå, blir jo faen meg ikke noe bedre.  Bekymret over spillet på banen, DYPT bekymret over tribunelivet!

  Håper virklig at folk som veit hva det dreier seg om har kjøpt seg billett til åråsen, ellers kan det bli flaut!


 • #2
  Re: HVA DRIVER VI MED??!!

  "HVA DRIVER VI MED??!!"  --------------------  Spør "Trampe".  Nei, seriøst: Jeg syns du bommer på alle punkter.

  Comment


  • #3
   Re: HVA DRIVER VI MED??!!

   Sitat: Den ons, 13 juni 2007 16:12 skrev Klansmann:   > *Rune Rune Rune Lange å å å å å. Er eneste grunnen til at vi synger den sangen den fengende melodien?

   > noen annen grunn kan jeg umulig se.

   > Fyren har putta et par mål, han spiller med en daff holdning det ser jo faen ikke ut som han er interessert i å prestere en gang, han løper jo nesten ikke, har faen ikke satt tammere type siden vi hadde FLO. Og attpå til får han den værste kamp bonusen (halv mill per. kamp ifølge VG) vi noen gang har betalt ut.

   ------   Et par mål på tre kamper. Vær snill å peke på andre Vålerenga-spillere som har gjort dette i det siste.

   Forøvrig kan jeg nevne at det vel var Rune Lange som var bak flest Vålerenga-sjanser mot Fredrikstad.   Til slutt: Tror du på alt du leser i VG? Altså, tror du virkelig klubben betaler ut 500.000 kroner pr. kamp Lange starter? Tror du virkelig klubben har stipulert med at: "Ja, ja, om han spiller alle seriekampene, så må bi jo 'bare' ut med 13 millioner i tillegg til grunnlønna. Ja, han henter vi". ??   Comment


   • #4
    Re: HVA DRIVER VI MED??!!

    Sitat: Den ons, 13 juni 2007 16:12 skrev Klansmann:    > Javel, fotballen vi spiller for tiden er ræva. Men må si at "vi" på tribunen ikke akkurat er som vi pleier/burde være.

    >

    > *Rune Rune Rune Lange å å å å å. Er eneste grunnen til at vi synger den sangen den fengende melodien?

    > noen annen grunn kan jeg umulig se.

    > Fyren har putta et par mål, han spiller med en daff holdning det ser jo faen ikke ut som han er interessert i å prestere en gang, han løper jo nesten ikke, har faen ikke satt tammere type siden vi hadde FLO. Og attpå til får han den værste kamp bonusen (halv mill per. kamp ifølge VG) vi noen gang har betalt ut.

    > Alikevel gir vi det inntrykket at vi elsker han. Faen ikke skjedd at vi bytter ut shalala etter scoringer med en spiller sang, men mot odd gjør vi faktisk det.

    > Når han putta 2-0 målet mot sandefjord å gutta kom for sin vante hyllest. Eneste vi sang var den jævla Lange sangen. Krigere som thomas holm, wæhler, berre blir knapt nevnt under match. SKJERPINGS!!!!!

    >

    > * Stabekk-Lyn 3-2 over spikern, det høres ut som hele klanen jubler, NÅR FAEN BEGYNTE VI Å JUBLE NÅR STABEKK vinner??!!

    > Vi driter vel langt faen i om lyn taper vel, ok da det er jo litt deilig men blir jo ABSOLUTT helt feil å juble over en stabekk scoring. Så en av de "gamle" gutta var også helt i harnisk over den jublen fra klanen ved en stabekk scoring.

    > VI HATER ALLE ALLE HATER OSS!!

    > Vi har jo nesten begynt å juble hver gang noen såkalte underdogs scorer i tippeligaen jo. dette viser vel egentlig bare hvor mange "idioter" som står med klanen nå for tiden.

    >

    > * "I OSLO BY", har noen i det hele tatt hørt orginal sangen vi har laget en egen tekst til å prøver å etterligne. http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E

    > synes nesten vi bør droppe den, ettersom vi ikke klarer å få til noe bedre enn det vi klarer hver søndag. Er jo ikke noe trøkk, noen synger her og noen synger der. Gi opp denne sangen nå! Har jo prøvd i mange måneder nå, blir jo faen meg ikke noe bedre.

    >

    > Bekymret over spillet på banen, DYPT bekymret over tribunelivet!

    > Håper virklig at folk som veit hva det dreier seg om har kjøpt seg billett til åråsen, ellers kan det bli flaut!

    >    Nå får du slutte og klage på rune. Denne mnd. er det freddy som skal slaktes

    Comment


    • #5
     Re: HVA DRIVER VI MED??!!

     Sitat: Den ons, 13 juni 2007 18:24 skrev Den12Mann:     > > Nå får du slutte og klage på rune. Denne mnd. er det freddy som skal slaktes.     Og neste måned, skal vi se......Jørgen Jalland?     www.tsbudbil.no

     Comment


     • #6
      Re: HVA DRIVER VI MED??!!

      Vel, siden mesteparten av dette diskuteres andre steder, blant annet tråd om kampen og egen tråd i sangforumet om tribuneliv, stenges denne.      /Mod.
      (*´ェ`*)

      Comment

      Working...
      X