Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

hvis jeg hadde vinger som engelen?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cornhoolio
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den ons, 08 august 2007 20:51 skrev Cyrus:  > Sitat: Den ons, 08 august 2007 16:57 skrev jarle:

  >

  > > >

  > > > F.eks. å synge "Stille i fjøset" til Lyn, blir jo litt feil. Hva med å heller synge "Stille på yachten" for å bruke det som et eksempel?

  > > >

  > > > Men tror jeg fikk fram det jeg mente, i mitt forrige innlegg i hvertfall da. Så da lar vi det være med det Føler ikke at jeg kommer noen vei her, hehe

  > >

  > > Hm, nei, det er vel derfor vi synger "Nå er det stille på altanen" når vi spiller mot Lyn.

  > >

  > > Sånn til info så var vi gjennom nokså mange sanger som omtalte bønder på den måten de bør omtales på søndag. Hva med å komme på en enga-kamp og høre selv? Etter noe tid tør du kanskje å være med på å synge også.

  >

  >

  > Sånn til info så har jeg vært på alle hjemmekampene i år, bortsett fra Sandefjord-kampen, pga. jobb. Jeg står midt på sangfeltet F/G på Øvre Cola, og jeg synger med på absolutt ALT av sanger som startes. Og jeg hørte selv at en del folk sang "...i fjøset" under Lyn-kampen i juni, ikke "...på altanen"

  Det er vel en kjensgjerning at alle som ikke holder med enga er bønder, ergo stille i fjøset

  Leave a comment:


 • Cyrus
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den ons, 08 august 2007 16:57 skrev jarle:  > >

  > > F.eks. å synge "Stille i fjøset" til Lyn, blir jo litt feil. Hva med å heller synge "Stille på yachten" for å bruke det som et eksempel?

  > >

  > > Men tror jeg fikk fram det jeg mente, i mitt forrige innlegg i hvertfall da. Så da lar vi det være med det Føler ikke at jeg kommer noen vei her, hehe

  >

  > Hm, nei, det er vel derfor vi synger "Nå er det stille på altanen" når vi spiller mot Lyn.

  >

  > Sånn til info så var vi gjennom nokså mange sanger som omtalte bønder på den måten de bør omtales på søndag. Hva med å komme på en enga-kamp og høre selv? Etter noe tid tør du kanskje å være med på å synge også.

  Sånn til info så har jeg vært på alle hjemmekampene i år, bortsett fra Sandefjord-kampen, pga. jobb. Jeg står midt på sangfeltet F/G på Øvre Cola, og jeg synger med på absolutt ALT av sanger som startes. Og jeg hørte selv at en del folk sang "...i fjøset" under Lyn-kampen i juni, ikke "...på altanen"

  Leave a comment:


 • jarle
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  >

  > F.eks. å synge "Stille i fjøset" til Lyn, blir jo litt feil. Hva med å heller synge "Stille på yachten" for å bruke det som et eksempel?

  >

  > Men tror jeg fikk fram det jeg mente, i mitt forrige innlegg i hvertfall da. Så da lar vi det være med det Føler ikke at jeg kommer noen vei her, hehe  Hm, nei, det er vel derfor vi synger "Nå er det stille på altanen" når vi spiller mot Lyn.  Sånn til info så var vi gjennom nokså mange sanger som omtalte bønder på den måten de bør omtales på søndag. Hva med å komme på en enga-kamp og høre selv? Etter noe tid tør du kanskje å være med på å synge også.

  Leave a comment:


 • Hjesus
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den tir, 07 august 2007 19:46 skrev Cyrus:  > "Nå skal vi spille mot Lillestrøm, og jeg vet mange kan noen hatsanger om Lyn, så vi drar i gang de..."

  >

  > Logisk? Egentlig ikke  Er det noe som plager vettet av Lillestrømlinger og bergensere, så er det vel nettopp det faktumet at vi ser på dem som små ubetydeligheter. Derfor er hatsanger mot Lyn særdeles viktige i sånne kamper, slik at mindreverdighetskompleksene til togstasjonen og bygda på vestkanten kan få fritt utløp.

  Leave a comment:


 • Cyrus
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den tir, 07 august 2007 22:38 skrev jarle:

  >

  > Vi disser alltid Lyn, alle som heier på Lyn og alt Lyn står for. Det handler selvfølgelig ikke bare om fotball, men går på det grunnleggende skillet mellom folket øst i byen og vest i byen. Dem bedømmer folk etter hvor mye penger pappa har, vi bedømmer folk ut fra hvordan dem oppfører seg. Så selvfølgelig synger vi sanger om oss, der vi viser hva vi står for, ved å vise motsatsen vår - FC Lyn Oslo (behøver egentlig ikke si mer enn det navnet, så skjønner alle alt om lyn). Men vi gidder selvfølgelig ikke synge sanger om Sandefjord, Odd, Brann eller noen andre bønder hvis vi ikke spiller mot dem. Bønder er bønder.  Selvfølgelig disser vi Lyn og alt det de står for! Men når vi spiller mot bønder fra andre bygder og tettsteder, så kunne vi gjerne lagt litt ekstra i det å disse de også, og synge kansje noen flere sanger, hvis vi har noen, om ting som da er relatert til de.  F.eks. å synge "Stille i fjøset" til Lyn, blir jo litt feil. Hva med å heller synge "Stille på yachten" for å bruke det som et eksempel?  Men tror jeg fikk fram det jeg mente, i mitt forrige innlegg i hvertfall da. Så da lar vi det være med det Føler ikke at jeg kommer noen vei her, hehe

  Leave a comment:


 • jarle
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den tir, 07 august 2007 20:06 skrev Cyrus:  > Folk skal lære seg sangene når den sagnomsuste CD-en med tribunesanger som Klanens sanggruppe kanskje skal lage, en vakker dag kommer med Klansropet, hehe

  >

  > Fra alvor til spøk...

  >

  > Bra vi nesten er enige da Er ikke sånn at jeg står å griner på tribunen fordi vi synger Lyn-relaterte sanger til stadighet, men hvis vi spiller mot lag vi ikke har noen spesielle sanger om, så kan vi jo f.eks. bare synge mer om oss selv istedet, og prøve å unngå å dra inn Lyn støtt og stadig. Men sikkert forskjellige meninger om dette.  Vi disser alltid Lyn, alle som heier på Lyn og alt Lyn står for. Det handler selvfølgelig ikke bare om fotball, men går på det grunnleggende skillet mellom folket øst i byen og vest i byen. Dem bedømmer folk etter hvor mye penger pappa har, vi bedømmer folk ut fra hvordan dem oppfører seg. Så selvfølgelig synger vi sanger om oss, der vi viser hva vi står for, ved å vise motsatsen vår - FC Lyn Oslo (behøver egentlig ikke si mer enn det navnet, så skjønner alle alt om lyn). Men vi gidder selvfølgelig ikke synge sanger om Sandefjord, Odd, Brann eller noen andre bønder hvis vi ikke spiller mot dem. Bønder er bønder.

  Leave a comment:


 • Blør For Enga
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den tir, 07 august 2007 19:53 skrev engaSMURF:  > Sitat: Den tir, 07 august 2007 19:46 skrev Cyrus:

  >

  > > Er vel det samme hvor mange som kan sangen vel?

  > >

  >

  > Hvordan skal folk lære sangene da? Mot Liiiiin er det alltid minimum nesten fult på tribunen, og DET er dårlig tidspunkt å lære nye sanger med masse tekst.

  >

  > Er NESTEN enig med deg, men med mindre vi venter til treningskamp mot skiklubben syntes jeg det er greit å prøve litt her og litt der. Større sjanse for at flere får med seg sangen siden man ikke alltid står på samma plassen, og at det er ikke alltid folk kan dra på kamp.

  >

  >

  Går jo ann å synge en ny sang før kampen så kanskje den sitter litt bedere enn at vi skulle ha starta den midt i kampen!

  Leave a comment:


 • Cyrus
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Folk skal lære seg sangene når den sagnomsuste CD-en med tribunesanger som Klanens sanggruppe kanskje skal lage, en vakker dag kommer med Klansropet, hehe  Fra alvor til spøk...  Bra vi nesten er enige da Er ikke sånn at jeg står å griner på tribunen fordi vi synger Lyn-relaterte sanger til stadighet, men hvis vi spiller mot lag vi ikke har noen spesielle sanger om, så kan vi jo f.eks. bare synge mer om oss selv istedet, og prøve å unngå å dra inn Lyn støtt og stadig. Men sikkert forskjellige meninger om dette.

  Leave a comment:


 • engaSMURF
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den tir, 07 august 2007 19:46 skrev Cyrus:  > Er vel det samme hvor mange som kan sangen vel?

  >  Hvordan skal folk lære sangene da? Mot Liiiiin er det alltid minimum nesten fult på tribunen, og DET er dårlig tidspunkt å lære nye sanger med masse tekst.  Er NESTEN enig med deg, men med mindre vi venter til treningskamp mot skiklubben syntes jeg det er greit å prøve litt her og litt der. Større sjanse for at flere får med seg sangen siden man ikke alltid står på samma plassen, og at det er ikke alltid folk kan dra på kamp.  Leave a comment:


 • Cyrus
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Er vel det samme hvor mange som kan sangen vel?  "Nå skal vi spille mot Lillestrøm, og jeg vet mange kan noen hatsanger om Lyn, så vi drar i gang de..."  Logisk? Egentlig ikke  Stemningsskapende? Selvfølgelig er det stemningsskapende når mange kan en sang og henger seg på, men hvis den ikke "passer inn" i settingen der og da, så synes jeg (jeg, og ikke du ) at den kan droppes, eventuelt bare synges én gang, hvis mange kan den, for å få opp stemningen, og så la andre sanger ta over, og satse på at folk fortsatt henger med...

  Leave a comment:


 • engaSMURF
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den tir, 07 august 2007 18:42 skrev Cyrus:  > Hvorfor kan vi ikke egentlig spare sanger som omhandler Lyn til Lyn-kampene?

  >

  > Vi står ikke akkurat og synger "Hater, hater, hater Bergen by" eller "Bergen, Bergen, Bergen ække by" når vi spiller mot Start liksom.

  >

  > Bare en tanke...  Hvis du hørte etter fikk du sikkert med deg hvor mange som kan den sangen!? Når stemninga var så bra som den var syntes iallefall jeg det var knall å "trene" litt!!

  Leave a comment:


 • engaSMURF
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Sitat: Den man, 06 august 2007 19:44 skrev Onnis:  > Takk skal du ha! Men koster det mer å sitte på øvre cola der klanen sitter?

  SITTER??????

  Leave a comment:


 • Cyrus
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Hvorfor kan vi ikke egentlig spare sanger som omhandler Lyn til Lyn-kampene?  Vi står ikke akkurat og synger "Hater, hater, hater Bergen by" eller "Bergen, Bergen, Bergen ække by" når vi spiller mot Start liksom.  Bare en tanke...

  Leave a comment:


 • Erlink_gammel
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Stemmer det. Glemte den  Det ble egentlig rimelig hektisk ettersom stemninga kokte og folk sang alt de kunne komme på av forskjellige sanger.

  Leave a comment:


 • Blør For Enga
  replied
  Re: hvis jeg hadde vinger som engelen?

  Ble ikke også "han kjørte gjennom byn" sunget og  Syns jeg hørte den på tv!

  Leave a comment:

Working...
X