Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Stemningstråd - Vålenga - Start

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Stemningstråd - Vålenga - Start

  Sitat: Den tir, 04 september 2007 21:51 skrev carinah:  > Det hadde vært bra hvis vi hadde fått en sanggruppe for hvert felt, men på en måte også negativt... Hvis jeg gjetter riktig vil folk starte egne sanger for hvert felt, og bli masse kaos...

  > Men hvis alle fokuserer seg om å høre på hovedfeltet ca g, og følger dem når de starter sanger, så tror jeg det kan bli et ordentlig trøkk!  Vi er et par stykker som har snakket om dette, og funnet ut at dette kan være en god idé. Er litt labert ute på H, men det er nok fordi sangsterke folk er spredt rundt omkring. Hadde vi vært samlet så kunne vi lettere fanget opp sanger fra G og spre dem videre på vårt felt.  Vi tenkte kanskje å møte en time før kampen mot fredrikstad, og sette oss midt på H, nær midtgangen. Tenkte vi skulle annonsere det når det nærmer seg..

  Comment


  • #17
   Re: Stemningstråd - Vålenga - Start

   Sitat: Den ons, 05 september 2007 23:07 skrev alexmathiessen:

   > Vi tenkte kanskje å møte en time før kampen mot fredrikstad, og sette oss midt på H, nær midtgangen. Tenkte vi skulle annonsere det når det nærmer seg..

   Om dere har tenkt å dra igang feltet så stell dere bakerst da?

   Da hører alle forran dere hva som blir sunget. Står dere midt på feltet er det liten sjans for at de bak dere henger seg på så mye. Det virker også som om det generelt er større trøkk på tribunen man står på dersom sangen kommer bakfra. Tror dette er den beste ideen.   Ett eksempel her kan jo være oslo bajas som står nederst på felg f. De prøver til tider å dra igang sanger men blir fort overdøvet av det som blir startet lenger bak. Dette pga folk rett og slett ikke hører dem. De er absolutt mange nok til å starte sanger, men ja... De står for langt fremme.

   IKAROS

   Comment


   • #18
    Re: Stemningstråd - Vålenga - Start

    Sitat: Den tor, 06 september 2007 14:04 skrev superman:

    >

    > Om dere har tenkt å dra igang feltet så stell dere bakerst da?

    Tanken er å få med noen sanglade å stille oss høyt opp ut mot trappa ja.

    Blir jo ikke ett sangfelt i forstand av å starte sanger, mer et ydmykt forsøk å løfte sangen over til H.    www.grydis.no - Bilder av Vålerenga
    Glemmer passordet mitt...

    Comment

    Working...
    X