Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Exit Vestbredden??

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ice69
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Sitat: Den man, 08 oktober 2007 19:58 skrev Nico 8:  > Jeg vurderer meget sterk å flytte over til Gaza etter en god stund på bredden. MEN jeg er ikke interessert i å flytte til langt ut på sia i Cola. Jeg vil helst stå innerst i midten med de som synger hele tia(for det gjør jeg også). Men der er det vel ikke plass? Siden er jo ingen som flytter seg vekk derfra.  Som regel ikke noe problem å få billetter til f. eks. felt J, hvis du ikke kommer alt for sent så får du stå sammen med mange syngende der.

  Leave a comment:


 • Johannes
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  f/g

  Leave a comment:


 • Nico 8
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Jeg kan alltids prøve. Men hvor er det jeg må kjøpe da a? F/G?

  Leave a comment:


 • Den12Mann
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Var ikke noe problem i fjor. Mange som ikke orka og fornye før tiden

  Leave a comment:


 • Johannes
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  man bør frigi alle plasser i cola.førstemann til mølla,da blir det trangt og ubehagelig for de som vil se best mulig og ikke synge

  Leave a comment:


 • Nico 8
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Jeg vurderer meget sterk å flytte over til Gaza etter en god stund på bredden. MEN jeg er ikke interessert i å flytte til langt ut på sia i Cola. Jeg vil helst stå innerst i midten med de som synger hele tia(for det gjør jeg også). Men der er det vel ikke plass? Siden er jo ingen som flytter seg vekk derfra.

  Leave a comment:


 • Den12Mann
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Sitat: Den søn, 07 oktober 2007 23:25 skrev vif-cb:  > Hmmm så dem som ikke vil synge skal ikke stå å se like bra som dem som synger?? Hvilken politikk er det??

  >

  > Mener du dette? da er det ikke rart sangene dør ut på bredden. hvis sånne som deg står midt i feltet, og ikke er innterisert i å synge. Kom deg ut til siden, eller vekk fra bredden. sånne som deg som ødelegger stemninga!!!

  >

  >

  >  Enig. Du kan få sitte hvor faens bra du vill bare ikke på en av våre sangfelt! Skaff deg plass på hafslund

  Leave a comment:


 • vif-cb
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Hmmm så dem som ikke vil synge skal ikke stå å se like bra som dem som synger?? Hvilken politikk er det??  Mener du dette? da er det ikke rart sangene dør ut på bredden. hvis sånne som deg står midt i feltet, og ikke er innterisert i å synge. Kom deg ut til siden, eller vekk fra bredden. sånne som deg som ødelegger stemninga!!!

  Leave a comment:


 • Johannes
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  man må samle dem som synger,ellers dør klanen sakte men sikkert enig?skal ikke syngende ha bedre plasser enn de syngende

  Leave a comment:


 • haraa1
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Sitat: Den fre, 05 oktober 2007 13:25 skrev vif-cb:  > Nei, du er ikke en dårlig supporter fordet. Men vi som virkelig vil synge og lage liv blir litt frustrerte når de som ikke er innterisert i dette står på sangfeltene. Alle burde skjønne selv at hvis de ikke vil bidra så mye, men alikevell vil stå i klanen. må de stille seg helt på kantene. Sikkert mange som står på kantene som vil synge, men det er ikke så lett når ingen rundt vil det, og kanskje en som ikke synger har konge plassen midt på! Jeg syntes vi skal begynne å si ifra til de som ikke synger. For det er faen meg egoistisk av disse personene å vanne ut feltet!!!!  Hmmm så dem som ikke vil synge skal ikke stå å se like bra som dem som synger?? Hvilken politikk er det??

  Leave a comment:


 • Lenny Kriger
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Ja det er jeg også smertelig klar over... Som jeg sa til de som stod rundt meg på bredden i går, "det er synd å si det, men det er bare cola som kan å synge".. 70/30 sjans for at jeg ikke blir å finne på bredden neste år sånn jeg ser det nå, hvis ingenting skjer..

  Kunne man evt delt vestbredden, og flytta sangfeltet nærmere mot gaza? Vet det liksom skal være to individuelle tribuner, men når resultatet blir at ingenting funker lenger, så veit jeg ikke om det er så smart å stå så hardt på kravene..heller prøve ut alternative løsninger som kanskje kan hjelpe.. Og hvis ikke det hjelper så har man iallfall prøvd..

  Leave a comment:


 • vif-cb
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  men cola synger sangene lenger. det har jeg jo hørt. det blir fort stille på bredden.

  Leave a comment:


 • Lenny Kriger
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Sitat: Den fre, 05 oktober 2007 13:29 skrev vif-cb:  > Sitat: Den fre, 05 oktober 2007 12:56 skrev haraa1:

  >

  > > Her kommer det jo litt fysikk inn i bildet igjen da, så klart vi er ferdig før Cola med sangen når du står på bredden. Lyden går jo tregere fra dem og bort til oss enn andre veien. Men jeg er enig i at det er lite med engasjerte folk som synger på bredden, er vel flere som er mere engasjert i fotballen enn å synge for laget sitt.  > dette har ikke noe med fysikk å gjøre. Grunnen er a cola synger sangene 2-3 ganger mer en bredden.

  >

  Nei det er helt riktig at det ikke har med fysikk å gjøre. Det ER og blir bredden som synger fortere og fortere. Vi starter likt, og fortsetter tidvis likt en periode, men før eller siden så er det helt ute av takt og bredden er igjen ferdig først.  Men det er heller ikke riktig som du skriver at det er fordi cola synger flere ganger enn bredden, jeg er jo ikke helt dum heller. Det er ikke snakk om 3-4 VERS før, men 3-4 TAKTER eller så, nærmest som kanon. Så vi alltid hører siste linja i sangen en gang til etter at vi har avslutta, fordi cola er flinke og holder tempoet jevnt.

  Leave a comment:


 • kaputt
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Jeg og mine faste colavenner bestemte oss for å sette oss på bredden når vi hadde sjansen i går. Sjekke trøkket og se fotball fra den beste vinkelen for en gangs skyld. Vi stelte oss høyt opp i midten, like ved GK og de jævla VIP-ene fra Wien. Og skuffelsen var enorm!  Det ble starta få sanger, ingen hang seg på og skravla gikk rundt oss. Om bikkja, unga og generelt fitteprat. Og selvfølgelig masse kjefting på spillera. Vi forsøkte å henge oss på sangene, men sanggjengen i Bredden guffa på i et tempo som var helt mongo, og i tillegg ble de overdøva av cola, selv om vi stod rett ved siden av dem, så det var vanskelig å høre rytmen.  Noen tullinger rett bak meg stod til og med å saboterte annenhver sang ved å synge ute av takt med vilje. Jeg så det var mange som reagerte på dette, men ingen gjorde noe. Jeg tenkte dette kanskje var fordi dette var en eller annen fyr som hadde sett alle bortekampene med både håkki og foppall siden før jeg blei født og blanda meg ikke inn. På cola vil jeg påstå at han hadde fått høre det ganske kjapt.  Så vi oppsummerte bredden på vei hjem som et slapt sted for slappe karer og konkluderte med at cola er og blir stedet for oss. Det passer nok alderen vår bedre og (midt i 20-åra)

  Leave a comment:


 • vif-cb
  replied
  Re: Exit Vestbredden??

  Sitat: Den fre, 05 oktober 2007 12:56 skrev haraa1:  > Her kommer det jo litt fysikk inn i bildet igjen da, så klart vi er ferdig før Cola med sangen når du står på bredden. Lyden går jo tregere fra dem og bort til oss enn andre veien. Men jeg er enig i at det er lite med engasjerte folk som synger på bredden, er vel flere som er mere engasjert i fotballen enn å synge for laget sitt.  dette har ikke noe med fysikk å gjøre. Grunnen er a cola synger sangene 2-3 ganger mer en bredden.

  Leave a comment:

Working...
X