Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vi er enga vål`enga

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Vi er enga vål`enga

  Sitat: Den ma, 26 november 2007 17:29 skrev -Christiane-:  > Jaaa ??? Skal det ikke skje noe med den, eller har noen gjort noe? Det er genialt. Så jeg synes ikke vi skal overse den ????  Bare å starte den på neste hjemmekamp.

  Eller få med en gjeng på første bortetur,

  øv på den på bussen/toget og da er det 50 som

  er med når du starter den på tribunen.  Comment


  • #17
   Re: Vi er enga vål`enga

   Jeg er 16 år Jeg er kanskje ikke den til å STARTE. Men jeg henger meg mer gjerne på,om kankje han som kom med forslaget eller noe gjør det
   Drømmene lever ....

   Comment


   • #18
    Re: Vi er enga vål`enga

    Sitat: Den ti, 27 november 2007 15:26 skrev -Christiane-:    > Jeg er 16 år Jeg er kanskje ikke den til å STARTE. Men jeg henger meg mer gjerne på,om kankje han som kom med forslaget eller noe gjør det    _________________________    På en bortetur med buss (vet ikke om du får lov til det enda da men...) så er det hvertfall 40 andre, hvor flesteparten har fått i seg nok å drikke til at de ikke bryr seg om hvor gammal du er når du starter sanger. Om du og en 3-4 andre du kjenner drar i gang denne sangen og holder den gående noen ganger kan dere kanskje ha en sjanse til å få med dere noen andre i bussen etterhvert. Og ved at kanskje 20 av 40 i bussen lærer seg teksten har dere laget en gruppe som er stor nok til å være bærekraftig på de fleste borteturene våre.    Personlig tror jeg ikke det kommer til å skje alt for mye med denne sangen i nær fremtid eller på nyåret, jeg tror det kommer til å ta tid før sanggruppa engasjerer seg for denne. Men den som venter får se.
    There is the right way, the wrong way and the Norwegian way

    Comment


    • #19
     Nye sanger kan vel øves på hjemmekampene i Vallhall i vinter? Som 16. feb mot Lyn? Da syns jeg de som skal ditt burde prøve å teste den. Utrolig kongelåt.

     Comment

     Working...
     X