Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Stadionplassering

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Johannes
  replied
  Re: Stadionplassering

  så miniklanen skal redde vestbredden stemningsmessig?

  Leave a comment:


 • borkis
  replied
  Re: Stadionplassering

  Blir ikke ekstremt stille hvis du flytter Miniklanen opp på GK. Da blir fart på sakene, skjønnerru!

  Leave a comment:


 • Nikko10
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 17:43 skrev superman:

  >

  > Men dersom det hadde vært aktuelt å ha alle syngende på en tribune ville det vel vært bedre å hatt det i cola? Flytta de syngende på bredden over til cola nedre, og hatt bredden som klanstribune for familier osv. Dersom det hadde vært frie plasser i cola nedre også så kunne jo de som synger sentrert seg øverst på cola nedre så sangsentrum sett tribunen over ett, ville vært på midten fra toppen i f/g og neddover.

  >

  > Men det er vel for godt til å være sant  Dette er et veldig godt forslag. Eneste som er litt dumt er da at Vestbredden blir EKSTREMT stille.  Leave a comment:


 • Feite Frode
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den ons, 17 oktober 2007 12:44 skrev -=VIF=-:  >

  > >

  > > Sorry, men jeg blir litt grinete av at lyd ikke forplanter seg raskere enn ca. 300 meter pr. sekund, hvilket gjør det umulig å synge samme sang synkront på to tribuner.

  > > Jeg er også forbanna på den derre kødden med tyngdekraften, Newton altså, og er grunnleggende uenig med at Pi skal være 3,1415. Det burde vært et rundt tall. Hadde fysikk vært Robinson, hadde jeg sendt Pi hjem. I fysikk-Idol hadde jeg aldri sendt SMS og stemt på Pi.

  >

  > _____________________

  >

  >

  > Min stemme hadde gått til Pi. Liker den litt røffe stilen, alt trenger ikke være så A4. Jeg har forresten sendt en klage på tyngekraften til NøFF, så da kommer det vel en klekkelig bot til den skyldige.

  >  Tyngdekraften har jo skaffet oss trøbbel før. Den ølboksen som ble kastet i Sandefjord hadde aldri truffet Nhleko hadde det ikke vært for tyngdekraften. Det er i hvert fall min mening! Og så vidt jeg har fått med meg ble det ikke lagt noe vekt på dette i dommen fra NFF.  Frode

  -Nei til tyngdekraften!  Leave a comment:


 • EspenH
  replied
  Re: Stadionplassering  >

  > Sorry, men jeg blir litt grinete av at lyd ikke forplanter seg raskere enn ca. 300 meter pr. sekund, hvilket gjør det umulig å synge samme sang synkront på to tribuner.

  > Jeg er også forbanna på den derre kødden med tyngdekraften, Newton altså, og er grunnleggende uenig med at Pi skal være 3,1415. Det burde vært et rundt tall. Hadde fysikk vært Robinson, hadde jeg sendt Pi hjem. I fysikk-Idol hadde jeg aldri sendt SMS og stemt på Pi.  _____________________

  Min stemme hadde gått til Pi. Liker den litt røffe stilen, alt trenger ikke være så A4. Jeg har forresten sendt en klage på tyngekraften til NøFF, så da kommer det vel en klekkelig bot til den skyldige.

  Leave a comment:


 • kaputt
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den ons, 17 oktober 2007 10:55 skrev Ogni M:  > Lysets hastighet kan jeg derimot leve med. Det går så fort! Det imponerer meg. Åssen får de det til?  -Bevisst satsing på lokale talenter fra egen breddeavdeling. -Kontinuitet.

  -Samhandling.

  -Utadrettet markedstrategi

  Leave a comment:


 • Ogni M
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den ons, 17 oktober 2007 08:55 skrev engaSMURF:  >

  >

  >

  > Noen som var litt grinete den dagen??? Håpløst negativt.  __________________________________  Sorry, men jeg blir litt grinete av at lyd ikke forplanter seg raskere enn ca. 300 meter pr. sekund, hvilket gjør det umulig å synge samme sang synkront på to tribuner.

  Jeg er også forbanna på den derre kødden med tyngdekraften, Newton altså, og er grunnleggende uenig med at Pi skal være 3,1415. Det burde vært et rundt tall. Hadde fysikk vært Robinson, hadde jeg sendt Pi hjem. I fysikk-Idol hadde jeg aldri sendt SMS og stemt på Pi.

  Lysets hastighet kan jeg derimot leve med. Det går så fort! Det imponerer meg. Åssen får de det til?

  Leave a comment:


 • engaSMURF
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 15:13 skrev Ogni M:  > Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 14:54 skrev trondvif:

  >

  > >De gangene de to gruppene prøver å synge det samme høres det helt jævlig ut med store forsinkelser fra den gruppen som "henger seg på" dessverre...

  > >

  > > Dette er kun ment som konstruktiv tilbakemelding,

  > _____________________________________

  >

  > Hvordan er tilbakemeldingen konstruktiv når du ikke foreslår noe bedre?

  > Den eneste måten å løse dette problemet på er faktisk å sette fysikalske lover ut av spill. Kankje du har et forslag til hvordan man gjør det?

  >

  Noen som var litt grinete den dagen??? Håpløst negativt.

  Leave a comment:


 • superman
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 19:20 skrev Muppetkokken:  > Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 18:55 skrev borkis:

  >

  > > > Den eneste måten å løse dette problemet på er faktisk å sette fysikalske lover ut av spill. Kankje du har et forslag til hvordan man gjør det?

  > > >

  > > Vi kan for eksempel slutte å betale abonnementet på tyngdekraft, si opp kontrakten på lyd osv. Vi kan stemme over det på neste årsmøte!

  > ______________________________

  >

  > I stedet for sangkontrakt så får vi "tyngdekraft-kontrakt"?

  >  Det nekter jeg å skrive under på!!  Må jeg stå på kanten da?

  Leave a comment:


 • Muppetkokken
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 18:55 skrev borkis:  > > Den eneste måten å løse dette problemet på er faktisk å sette fysikalske lover ut av spill. Kankje du har et forslag til hvordan man gjør det?

  > >

  > Vi kan for eksempel slutte å betale abonnementet på tyngdekraft, si opp kontrakten på lyd osv. Vi kan stemme over det på neste årsmøte!

  ______________________________  I stedet for sangkontrakt så får vi "tyngdekraft-kontrakt"?

  Leave a comment:


 • borkis
  replied
  Re: Stadionplassering

  > Den eneste måten å løse dette problemet på er faktisk å sette fysikalske lover ut av spill. Kankje du har et forslag til hvordan man gjør det?

  >

  Vi kan for eksempel slutte å betale abonnementet på tyngdekraft, si opp kontrakten på lyd osv. Vi kan stemme over det på neste årsmøte!

  Leave a comment:


 • superman
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 15:54 skrev Erlink:  > Om du står på postbanken øvre hører du mindre av VB en du gjør i cola. eventuelle forsinkelser vil bli minst like ille (sannsynligvis værre)  Det kommer helt ann på da. Kom igjen enga vil jo ikke være aktuelt på samme måten, så vi trenger jo forsåvidt ikke å høre bredden. Og de ville isåfall ikke blitt startet like mange sanger på bredden som det ville gjort på postbanken øvre. Men bredden ville jo stått forran de som står på øvre, så de kan jo lettere henge seg på samme sangene som vi gjør uten forsinkelser.  Men dersom det hadde vært aktuelt å ha alle syngende på en tribune ville det vel vært bedre å hatt det i cola? Flytta de syngende på bredden over til cola nedre, og hatt bredden som klanstribune for familier osv. Dersom det hadde vært frie plasser i cola nedre også så kunne jo de som synger sentrert seg øverst på cola nedre så sangsentrum sett tribunen over ett, ville vært på midten fra toppen i f/g og neddover.  Men det er vel for godt til å være sant

  Leave a comment:


 • Erlink_gammel
  replied
  Re: Stadionplassering

  Om du står på postbanken øvre hører du mindre av VB en du gjør i cola. eventuelle forsinkelser vil bli minst like ille (sannsynligvis værre) og bakgrunnen for splittelsen er følgende:  - VB gjør det umulig å samle ett sangsentrum p.g.a. faste plasser.

  - Mange har ett sentimentalt forhold til VB

  - Vi har en litt hårete målsetning om å ha to fungerende sangsentrum som lever egne liv (som vi har slitt med å fylle)

  - Eksisterende sangsentrum i VB døde og av årsaker nevnt i pkt. 1 var det ikke mulig for de som stod klare til å føre trykket videre å samle seg.

  Leave a comment:


 • EspenH
  replied
  Re: Stadionplassering

  Regner med at du tenker litt på "kom igjen enga". Da vil det litt "lagging", pga av avstanden lyden går før den når motsatt tribune. Mot Austria var vi vel bare 4000 eller no, da er det klart av VB blir ett par nummer for små mot cola.

  Leave a comment:


 • trondvif
  replied
  Re: Stadionplassering

  Ok, men dagens ordning høres iallefall ikke bra ut etter min mening...

  Leave a comment:

Working...
X