Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Stadionplassering

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kjellsen
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den ma, 29 oktober 2007 16:40 skrev Den12Mann:  > Jeg kunne meldt meg frivillig til å gå rundt i cola og kaste ut folk som ikke synger! Gleden hadde vært på min side, Og jeg kunne betalt for det  Det er heldigvis en tjeneste vi hverken trenger eller kommer til å benytte oss av. Som blir sagt før i tråden. Vi snakker om mennesker som velger å stå på fotballkamp, synge sanger tillag og motstandere samt slenge med leppa til høyre og venstre, ikke statister i ett eller annet regisert show.

  Jeg tror det er veldig lurt å ikke lage dette mer komplisert enn det er.  Chr

  Leave a comment:


 • hands_up
  replied
  Re: Stadionplassering

  ta heller å gjør noe slik at de synger. Hvis du hadde kastet de ut hadde noen begynt å klage på at de gikk for tidlig uansett

  Leave a comment:


 • Den12Mann
  replied
  Re: Stadionplassering

  Jeg kunne meldt meg frivillig til å gå rundt i cola og kaste ut folk som ikke synger! Gleden hadde vært på min side, Og jeg kunne betalt for det

  Leave a comment:


 • hbrx
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den lø, 27 oktober 2007 21:46 skrev Johannes:  >jeg tror vi må rendyrke cola litt mer,men hvordan man gjør det er en annen sak

  Et mulig grep er å flytte sangsentrum ett felt til siden.

  Da unngår man muligens en del turister.

  hbrx.

  Leave a comment:


 • Johannes
  replied
  Re: Stadionplassering

  problemet er at vi er ikke så mange syngende som vi tror.Jeg sto langt nede i øvre cola sist pga at jeg hadde med min mor .der var det ikke mange som sang,bare moren min og jeg.Det kan hende at vi må gå rundt og si til folk at de må komme seg vekk eller synge,eller bare godta at det er sånn.nå får jeg vel alle "gidder ikke spillerne gidder ikke jeg" folka på nakken,men jeg tror vi må rendyrke cola litt mer,men hvordan man gjør det er en annen sak

  Leave a comment:


 • superman
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den lø, 27 oktober 2007 15:54 skrev Johannes:  > dette kommer til og løse seg de mest sangglade kommer over til cola i større og større antall hvert år.ikke noe vits i og mase om dette egentlig jeg skal ihvertfall prøve og slutte og mase om dette.  Dette har jeg også tro på. Det vil være enda flere som trekker over til cola neste år, for å stå der det virkelig er stemning. Og det vil igjen føre til at bredden blir enda litt dårligere neste år. Til slutt er det ikkeno valg. En stor syngende tribune. Så får de som absolutt vil stå på langsiden og se kamper, og synge litt innimellom bli der, men da gjerne som en familietribune.

  Leave a comment:


 • hands_up
  replied
  Re: Stadionplassering

  alle burde flyttes over til cola

  Leave a comment:


 • Johannes
  replied
  Re: Stadionplassering

  dette kommer til og løse seg de mest sangglade kommer over til cola i større og større antall hvert år.ikke noe vits i og mase om dette egentlig jeg skal ihvertfall prøve og slutte og mase om dette.

  Leave a comment:


 • Ogni M
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den lø, 27 oktober 2007 13:57 skrev "Dør for enga uten tvil":  > Hvorfor kan ikke VB bare være "død"

  ____________________  Fordi du har med mennesker å gjøre og ikke med kveg. Noen ønsker ikke bare å stå og synge, men også se kampen fra langsiden. Og da er det vel greit at det finnes valgfrihet.  Problemet blir ikke løst av å tvinge folk på den ene eller andre tribunen, men ved at man involverer dem som ikke er så aktive fra før.

  Leave a comment:


 • "Dør for enga uten tvil"
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den ti, 23 oktober 2007 23:24 skrev hands_up:  > håper virkelig at klanen får en tribune. Ting forandrer seg ikke av seg selv. Gjør cola øvre OG nedre om til en SYNGENDE klanssving og vestbredden om til miniklanen og familie.

  > Hadde vært helt konge hvis miniklanen hadde sittet midt på vestbredden og sunget "kom igjen enga" med hele cola. Dette hadde også skap egasjement blant resten av vestbredden (spesielt barna som er med familier), noe som gjør at flere kommer til å synge med + flere kommer til å bli medlem i miniklanen.

  Er så sinnsykt enig.. Hvorfor kan ikke VB bare være "død" Trekker stemmninga så kraftig ned når vi skal synge "Kom igjen enga" " Øl og vold" osv.. Greit at det blir bra trykk.. Men det blir liksom ikke den hælvetes fandenivolske ropinga, når du har han/hu som står ved siden av deg, å dere "kriger" om å rope høyest. Sånn var det til tider på Bislett under RL i fjor å det var helt sykt god stemmning på tribunen( Overdriver kansje litt, men det er bare litt og)  Leave a comment:


 • hands_up
  replied
  Re: Stadionplassering

  håper virkelig at klanen får en tribune. Ting forandrer seg ikke av seg selv. Gjør cola øvre OG nedre om til en SYNGENDE klanssving og vestbredden om til miniklanen og familie.

  Hadde vært helt konge hvis miniklanen hadde sittet midt på vestbredden og sunget "kom igjen enga" med hele cola. Dette hadde også skap egasjement blant resten av vestbredden (spesielt barna som er med familier), noe som gjør at flere kommer til å synge med + flere kommer til å bli medlem i miniklanen.

  Leave a comment:


 • Ogni M
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den fre, 19 oktober 2007 11:16 skrev haraa1:  > Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 15:22 skrev Ogni M:

  >

  > > Mulig, men det er besluttet at både Cola og nedre Postbanken skal brukes av Klanen neste sesong.

  >

  > Hvor har du det fra? Er det allerede bestemt at begge skal brukes, mente det skulle opp til votering på neste styremøte jeg. Men mulig jeg tar feil..

  >

  >  _____________________________  Jeg har det fra dette innlegget fra Kjellsen:

  http://www.klanen.no/snakk/index.php...788&#msg_75788

  Sitat: "Det som er helt sikkert er av vi også neste år har to tribuner og disse to er cola og vestbredden."

  Leave a comment:


 • haraa1
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den tir, 16 oktober 2007 15:22 skrev Ogni M:  > Mulig, men det er besluttet at både Cola og nedre Postbanken skal brukes av Klanen neste sesong.  Hvor har du det fra? Er det allerede bestemt at begge skal brukes, mente det skulle opp til votering på neste styremøte jeg. Men mulig jeg tar feil..  Leave a comment:


 • Den12Mann
  replied
  Re: Stadionplassering

  Sitat: Den fre, 19 oktober 2007 08:09 skrev trondvif:  > > så miniklanen skal redde vestbredden stemningsmessig?

  >

  > Hvorfor kan ikke vestbredden bare være stille??

  > Sånn som det er nå har både pip-pip'ene og bergenserne større trøkk på kampa sine enn oss..  Dummeste jeg har hørt. Det er til og med fugler som innrømmer at de har blitt pissa på 2x45 på tribunen begge gangene!

  Leave a comment:


 • trondvif
  replied
  Re: Stadionplassering

  > så miniklanen skal redde vestbredden stemningsmessig?  Hvorfor kan ikke vestbredden bare være stille??

  Sånn som det er nå har både pip-pip'ene og bergenserne større trøkk på kampa sine enn oss..

  Leave a comment:

Working...
X