Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Sanger på lukket forum?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sanger på lukket forum?

  Får sikkert beskjed om "fiks det sjæl", men jeg prøver.  Alle forslagene som blir diskutert her, er jo åpent for alle og blir sjelden eller aldri noe av. Det kan skyldes at det blir for useriøst etter hundreåørten innlegg, at andre supporterklubber ser det, eller at det bare blir ett av mange innlegg og det er glemt to sekunder etter man har lest tråden....  Får høre at det ikke skal så mye jobb til for å sette opp ett lite lukket forum, og hadde det da vært en ide å lage ett forum for sangforslag som det faktisk er noe mulighet for at vi kan lage noe ut av? Ett litt mer seriøst enn det som foregår her hvor det kommer hundre forslag i mnd. Dersom noen kommer med noe som folk flest syns er bra, sanggruppa er enig, og som ikke er kopiert fra noen andre så hadde det gått ann å flytte tråden over til ett lukket forum og diskutert det videre der?  Når det gjelder adgang til dette forumet så går det ann å la så så klart sanggruppa ha tilgang, og gjerne de man VET hvem er her inne. Som man vet ikke tilhører andre supportergrupperinger osv. Det vil jo bli veldig begrenset i starten, men etterhvert kan det vel kanskje komme noe godt ut av det? Nå er sesongen over og vi har ikke kamper på lenge. Kunne brukt tida godt til å få lagd noen bra sanger til sesongstart.  Tanken bak det er å få ett litt mer seriøst forum som det kan komme noe ut av og som ikke blir snappet opp av andre. Nei jeg har ikke tenkt dette veldig nøye gjennom, så det er sikkert noen problemstillinger jeg ikke har svar på når det gjelder dette, men hadde det vært mulig?  IKAROS

 • #2
  Re: Sanger på lukket forum?

  Sanggruppa har allerede et lukket forum, der enkelte andre aktive også har tilgang. Om man ønsker tilgang der er oppskriften den samme som ellers: Kontakt sanggruppa på kamp eller via mail, kom med noen gode forslag eller bidra på andre måter.

  Comment


  • #3
   Re: Sanger på lukket forum?

   Blir det noe sangmøter igjen, snart? Har ikke hatt mulighet til de møtene som har vært i år

   Comment


   • #4
    Re: Sanger på lukket forum?

    Har prøvd å frenheve det før. Bra du sier det, jeg håper det skjer noe ten at man må gjøre alt selv. Er enig i at man må ta litt intinativ selv. Men det er ikke ofte en sang kommer.
    Drømmene lever ....

    Comment


    • #5
     Re: Sanger på lukket forum?

     Hva med sanger på lukket anstalt?

     Tror det kunne vært noe for endel folk her inne     Dorian Stefan, meget lukket person..
     *****KREPP ARMY*****
     DU KREPPER FOR FLERE ENN BARE DEG SJÆL
     Ein, to, tri Syngepoliti!

     Comment


     • #6
      Re: Sanger på lukket forum?

      Sitat: Den ma, 05 november 2007 16:46 skrev Dorian Stefan:      > Hva med sanger på lukket anstalt?

      > Tror det kunne vært noe for endel folk her inne

      >

      > Dorian Stefan, meget lukket person..      Stiller!

      Comment


      • #7
       Re: Sanger på lukket forum?

       fiks det sjæl
       Trommer er for bønder!!

       Comment

       Working...
       X