Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Bojan Zajic - Johnny I hardly knew ye

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Hannes: godt forslag, men det er ekstremt vanskelig å føre inn lange, og litt mer kompliserte sanger enn bojanbojanbojanbojan eller engaengaenga vålerenga i klanen i disse dager.

  Dette forumet er heller ikke det rette stedet å lufte ideer tror jeg, forsvinner bare i evinnelig mye møl. Send en pm eller mail direkte til noen i sanggruppa. Daddycool her på forumet er en av dem.

  Ellers brukes denne melodien til en by, ett lag, ett Vålenga. Jeg liker også veldig forslaget om å stjele scousernes "bounce" og alle hopper på andre verset til denne melodien. (ligger i enn annen tråd her om nettop dette)
  For the fashion and the passion

  Comment


  • #17
   Noe av problemet her er at Bojan allerede har en sang som har satt seg og alle har begynt å synge. Da er det ikke bare bare å inføre enda en sang til denne spilleren.
   There is the right way, the wrong way and the Norwegian way

   Comment


   • #18
    hørte klanen i tromsø brukte nøyaktig den samme sangen til moa

    Comment


    • #19
     Håper det kommer flere av de kreative sjelen mot lillestrøm.. Sånn at Moa får sangen "Moa hele natta.." Det er ikke til vår verdi å gi 2 spillere samme sang.. Da blir det ikke noe spesielt å ha en egen sang lenger..
     KOM IGJEN ENGA

     Comment


     • #20
      Originally posted by SondreSM View Post
      Håper det kommer flere av de kreative sjelen mot lillestrøm.. Sånn at Moa får sangen "Moa hele natta.." Det er ikke til vår verdi å gi 2 spillere samme sang.. Da blir det ikke noe spesielt å ha en egen sang lenger..
      Moa hele natten er så rødmende cheesy at den bør bli skrinlagt. Greit for pubsynging men det får være grenser..
      *****KREPP ARMY*****
      DU KREPPER FOR FLERE ENN BARE DEG SJÆL
      Ein, to, tri Syngepoliti!

      Comment


      • #21
       enig,den er helt talentløs.

       Comment


       • #22
        Enig i at den ikke er helt super, men det er enda mer talentløst at vi bruker Bojans melodi og synger "Moa, Moa, MoaMoaMoa"... Vi har vel noen hoder her som kan klare å komme på noe, så Moa får en egen melodi?

        Evt. så kan Bojan få det forslaget som er i første post her (som jeg forøvrig synes er veldig bra) også kan Moa da få Bojans melodi. Men sikkert mange som mener det blir litt feil, siden den liksom "sitter", noe jeg forsåvidt er enig i.

        Comment


        • #23
         Jeg syns sangen er fantastisk dårlig, og er ikke noe man normalt ville bruke på tribunen tror jeg, men den passer jo perfekt til Moa da, så syns vi kunne prøvd den. Se hvordan det duger...

         Moa hele natta er jo også en litt fengende melodi, og som nevnt over her bir det for dumt å ta Bojan sin "sang" og kopiere den. Vi har fått 2 nye spillere, og klarer ikke å gi dem forskjellig sang engang...? Og gi Bojan en ny sang nå syns jeg også blir for dumt, ettersom han har fått en liten "heltestatus" hos klanen, og allerede har fått denne sangen...
         IKAROS

         Comment

         Working...
         X