Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Stemningstråd Vålenga - Tromsø 28/07 - 08

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  det kommer ikke til og bli noe problem før vi får ny stadion,og da bør vi få 4000 på en tribune

  Comment


  • #47
   Originally posted by kboslo View Post
   Og hvor skal alle trofaste som har stått i cola i årevis bli av når VB evt finner ut at "nå vil vi og ha plasser i cola"? Når VB-folka har tviholdt på plassa sine i en årrekke hvorfor skal ikke cola-folka kunne gjøre det samme hvis de føler for det? Eller kjører man bare trynefaktorn fullt ut som vanlig? Bare lurer...
   De som allerede har sesongkort har vel forkjøpsrett på de samme feltene neste år? Så dersom man vil tviholde på plassen sin så kan man det. Dersom man er for treig så kan noen andre ta plassen. Enkelt og greit. Kommer du i slutten av mars og er grinete fordi feltet du sto på er utsolgt, så jaja, da er du for seint ute. Men om du virkelig vil tviholde på plassen din, så skal du vel klare det. Og om det gjelder den faktiske plassen på tribunen, ikke generelt å få sesongkort på det feltet du har stått på i lange tider, så er det vel ikke værre enn å møte opp tidligere.
   IKAROS

   Comment


   • #48
    Tilbake til moa sangen Det hørtes ut som en sinnsykt bra ide. Hvis alle lærer den , som kan være enkel... hvis folk gidder. Blir det super bra !! I stedet for å synge "moa, moa, moamoamoa" Som også er bojan sin .. Bojan fortjener klart en egen sang etter det han har gjort for oss. Helt utrolig
    Drømmene lever ....

    Comment


    • #49
     Originally posted by -=VIF=- View Post
     Når vi får egen stadion blir nok alle stående på samme tribune (noe nytt her?). Det er ingen som nekter noen å flytte fra VB til cola, så de som står på VB har vel lyst til å stå der. Jeg flytta til cola i år, og er personlig veldig fornøyd med det... Vi kommer også til å miste kom igjen enga og øl og vold mellom to tribuner.

     Det at det vil se bedre ut visuelt er jeg ikke sikker på, spesielt ikke for de som ser kampene på tv.

     En annen ting er at cola nedre er en fine plasser for engasupportere som bare drar på noen kamper.

     Men for all del, sangmessig gir cola bedre trøkk enn VB.. Synger rett mot bortesupporterne.
     Enig med deg. At cola trøkker mere sangmessig kommer nok først og fremst av at man står oppunder taket og at folk er litt mere engasjert. Det gir en fin visuell effekt når vi fyller to hele tribuner. Jeg har stor tro på at denne høsten vil ligne høsten 2004, da publikumstallene føyk i været etter Arasons og Iversens ankomst og da lagret klatret på tabellen (17400 i snitt den høsten). Da vil det rett og slett være behov for de tribunene vi har.

     Så får man heller tenke på hvordan man kan utvikle reportoaret slik at man får flere vekselsanger. Det må nødvendigvis bli litt kluss nå man prøver å synge den samme sangen på to tribuner, men så gæernt er det vel ikke. Men som sagt, prøv heller å få til mere vekselsynging.

     Hvis nytt stadion bare har plass til 22000, kan 4400 av dem være ståplasser. Synes man skal ha en ståtribune uten stoler i svingen (så får man heller skru dem opp kjapt før Champions League kampene) og plassere resten av Klanen på sitteplassfelter under og ved siden av ståplassene (ingenting i veien for at alle står allikevel).

     Comment

     Working...
     X