Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Ringnes Invitational

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ringnes Invitational

  Etter en lang og strabardiøs kveld ble det kåret en vinner i Rignes Invitational. 26 bolde riddere møtte opp på det som er den eneste virkelige turnering utenfor Bohemens trygge, lune og varme vegger. Til en forandring ble foredraget holdt litt senere enn vanlig, noe som medførte at muligheten for inntak av morobrus kunne vedvare litt lenger enn vanlig før alvoret startet.

  Delt opp i fire grupper kastet alle en runde hver og konkurransen var tøff, men fair. I motsetning til foregående oppgjør var det lite sklitaklinger og høye spark. Her var alle STORE sportsmenn som visste hvor skiva stod, men samtidig hadde ydmykhet for sine motstandere. Som vanlig var ingenting overlatt til tilfeldighetene, skiva, skruene, festet og skumgummien, alt var på plass. Hva faen skal vi med ark?

  Uansett, Ole P dro i land en solid seier. Det var aldri noen tvil.

  Vi gratulerer Ole P med seieren og undertegnede ønsker han velkommen etter.
  Semmis, Den Gode Bader En Ugle.

 • #2
  Hurra!

  Endelig får man betalt for høydetreningen i påsken med 2 grams plastpiler fra Esso'n og liten kuling inn fra sida. Undertegnede vil takke for en hyggelig, men akk så kort aften, og ser fram til Bohemen Masters hvor tittelen skal forsvares.

  Ole P
  med romlemage og lett noia i dag
  Ole P

  Comment

  Working...
  X