Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Oksequizanalyse

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Oksequizanalyse

  Qksequizanalyse
  Det er nok mer interessant for quizmaster enn for deltagera å å se hvordan spørsmåla blei besvart, men her kommer en smakebit:

  Av 24 lag visste 15 lag at blondina som anbefaler norske menn å gifte seg med thailandske eller russiske kvinner heter Hanne Nabintu Herland. Nettstedet "RussianEuro. com" anbfales i så måte. Dette spørsmålet trudde Oksa skulle bli det vanskeligste.

  12 lag har greie på kvinners orgasme, spesielt IDL, Eli Hagen og "De 7 uovervinnelige", hvem nå det måtte være, visste at 90 prosent av kvinnene får orgasme om dem holder på inntil 20 minutter. Så jenter, overlat den jobben tel oss med både følsomme fingre og sinn.

  For øvrig har Gledespikene erfaring med store peniser. Dem mente at gjennomsnittslengen på krumtappene på 2500 tyskere er 16 cm, og Flat fredag la på enda en centimeter etter at dem hadde finmålt redskapen sin, men riktig svar var 14, 7 cm.

  Så er det Harald Løvenskiold som har fått en bauta over seg midt i svarte skauen ved Bonna. Det visste faktisk 17 lag, og 14 lag veit at åtte små sjiraffer hadde fått så vondt i halsen.

  7 lag har tatt bussen tel Voksen Skog og 10 lag visste at Bjørn Wirkola ikke har en eneste OL-medalje. Den beste plasseringa hans er 4. plass.
  Overraskende mange lag (20) visste hva "kalabalik" var for noe. Like mange lag visste hvilken kommune hvor Torghatten ligger.

  10 lag har lest eventyret "Skrinet med det rare i", og 19 lag kjenner tel boka som handler om den tidligere fiskeriminister'n. 12 lag veit noe om "når askeonsdag" kommer, og 12 lag liker svakvin fra Italia. 9 lag veit hvor mange kvinnelige biskoper vi har (4), og 11 lag visste at Pål Trulsen bar flagget i Torino.

  Sangen "There's no business like show business" kommer fra "Annie Get Your Gun", og det visste 11 lag. 12 lag har målt dybden i Sognsvann, og hele 22 lag har kjennskap tel "Sukkenes bro" i Venezia.

  Ingen lag visste at Miss Sophie svarte "Delicious; James", da James spurte henne om Did you like the soup?, men Eli Hagen var veldig nær med "Most delicious" og Sota med "Excellent, James".

  Bare Six pack tok Frank Sinatra, men 13 lag kjente igjen Nat King Cole.

  Om noen trur at quizmaster var kjøpt og betalt av "Sotahjørnet uten styrepinne", så må dem tru om igjen. Vi fikk sisteplassen, sjøl om Oksa trudde spørsmåla var skreddersydd for dem

  Oksa

 • #2
  De sju uovervinnelige

  Det var åtte Besserwissere på Bohemen på denne fredagen, og to av dem var på laget De sju uovervinnelige.

  åh, ja. Betryggende å vite at vi kan kvinnelige orgasmer.

  Ja til Sjakkolympiade i Tromsø 2014, og World Mind Games i London 2012. Kryss fingre, for skisporten er død.
  Skriv livet med kulepenn!

  Comment


  • #3
   De 7 uovervinnelige

   Det var åtte Besserwissere på Bohemen på denne fredagen, og to av dem var på laget De 7 uovervinnelige.

   åh, ja. Betryggende å vite at vi kan kvinnelige orgasmer.

   Ja til Sjakkolympiade i Tromsø 2014, og World Mind Games i London 2012.
   Skriv livet med kulepenn!

   Comment

   Working...
   X