Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Resultater fra NM

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Resultater fra NM

  Gratulerer så mye til IDL som velfortjent sikret seg sitt andre strake NM-gull! GP & HG gjorde også en veldig fin innsats. Hele resultatlisten finner dere her:  http://www.norgesquizforbund.no/inde...location=NMLag

 • #2
  Re: Resultater fra NM

  Og her er en artikkel fra Bergens Tidende med bilde av "Helfinner":  http://www.bt.no/bergenpuls/article289375.ece  Bergens Arbeiderblad hadde en mye bedre artikkel med utgangspunkt i Besserwissers. Den var på trykk på søndag, men jeg finner den ikke i nettutgaven.

  Comment


  • #3
   Re: Resultater fra NM

   ser av lista: Endelige resultater, NM 2006 singel, at IDL har ikke mindre enn 2 på pallen og 4 på topp 10...rart at det er idl som vinner hver fredag på bohemen........   gratulerer!!   erik, imponert!

   Alt du hører er sant, eller iallefall godt løyet!!

   Comment


   • #4
    Re: Resultater fra NM

    Strengt tatt var vel artikkelen i BA basert på Besserwissers sjette mann for anledningen: Christian og Lises lille Aksel.

    Den fremtidige storquizeren på tre måneder fungerte som en magnet på fotograf og journalist. Ifølge Jebsen er Aksel veldig god på barnemat, uten at det hjalp oss så mye på lørdag.

    Comment


    • #5
     Re: Resultater fra NM

     Sotahjørnets Venner gratulerer norgesmestra IDL, og dem som havna på pallen og poengplass i Bergen, enten det var i lag eller som enkeltpersoner. Det kryr jo av sånne folk rundt oss i alle kroka og krika på Bohemen. Detta er forklaringa på at Sotahjørnet er kåra tel fredagsquizens mest støyende lag, for noe må jo også vi hevde oss med der vi er omringa av glattbarberte og blankpolerte hjerneceller.     Nå bør vi vel snart, som i golf, innføre handicap, også i quizen, for uansett hvor mye Sotahjørnet bidrar med av Viagra og "tindingarnas gråa sjarm", så havner vi på nederste hylle - ganz unten - i kampen for poenga. Man kan jo få dårlig sjøltillit av mindre.

     Oksa

     pressetalsmann

     Comment


     • #6
      Re: Resultater fra NM

      Tull og tøys. Vi raska med oss en trepoenger i Sommerquizserien her i forrige uke.
      in Absinthia

      Comment

      Working...
      X