Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Resultater fredagsquiz 15. juni 2012

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Resultater fredagsquiz 15. juni 2012

  1 63p I dårligste laget
  2 61p Heltinner av 1914
  3 60p Tvangstenkerne
  4 58p Las Cucarachas
  5 54p Gledespikene & Hurraguttene
  6 53p 4ever Blowing Bubbles
  7 51p Sixpack, Piker
  8 50p Roccos Frisco Disco
  9 48p Papirtigrene, Beautyschool dropouts
  10 46p Flat fredag, Laget på Stiklestad, Øst for Eli, Sota
  11 39p Hardyguttene
  12 37p Søte menn i EM form
  13 35p Tynn i håret, tjukk i huet
  14 30p Tre Klowner

  Bonger gikk til IDL (vinnere), Beautyschool dropouts og Menn.

  Gledespikene & Hurraguttene, Sixpack, Flat fredag og Laget på Stiklestad har fått et poeng til under gjennomgangen. Menn har fått to poeng til under gjennomgangen.

  Litt overraskende for undertegnede var det musikkspørsmålet på 13 med en coverversjon av "Going down to Liverpool" som voldte flest lag problemer. Det var kun Laget på Stiklestad som hadde riktig svar med Bangles (cover) og Katrina & the Waves (original). Glede og Hurra var det eneste andre laget som var inne på Katrina & the Waves. En rekke lag hadde faktisk Bangles. Det kan nevnes at både IDL og H1914 var helt på bærtur her.

  Både Camilla og jeg brukte endel tid på å tune quizen siden det var litt dårligere tid enn vanlig grunnet EM. Vi hadde også lært av forrige quiz. Det ble lagt opp til 45 minutter per omgang og tidsskjemaet strengt overhold med en timer app.

  De fleste resoneringsspørsmål var lagt til første omgang istedenfor jevnt fordelt. Dette skyldes at det ikke var noen retting i pausen. Således kunne lagene også benytte pausen og andre omgang til å svare på sprøsmål fra første omgang. Dette var nok ikke opplagt ved start selv om jeg mumlet noe om dette. Derfor synes muligens endel at quizen var vanskelig etter første omgang fordi mange av de enklere spørsmålene først kom i andre omgang.

  Takk for denne gang
  Camilla & Knut
Working...
X