Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Ny seier til Kjempesprekk.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ny seier til Kjempesprekk.

  Etter en trøblete start på sesongen har det virkelig løsna for tittelforsvarene som igår tok sin andre strake seier i Bohemens sportsquiz.  Meget sterkt!

  Noe av grunnen finner man muligens i det faktum at laget har fått noen forsterkninger fra det nå delvis oppløste Abel Tasman.

  Problemet er bare det at overgangsvinduet er stengt og turneringsledelsen har heller ikke mottat noen overgangspapirer.  Bitters advokater ser for øyeblikket på saken godt akompagnert av Thomas Iversen.

  Her kan det fort bli både tårer og knyttede never...  1 KJEMPESPREKK 51

  2 BITTER 45

  3 BARMBYS 43  4 SØSK 42

  5 BARRY BARRY 40

  6 SKAMSLÅTTE B, FEIL SVAR...., JO BERGSV, BR.BERNTSEN 39

  7 TJUKKEN OG CO, NORWEGIAN BLUE AVD.IDRETT 37  8 IVAR B 36

  9 EKSTRA KLASS A, SOLVANG TERRASSE 35

  10 Å FAEN ERE SPORTSQUIZ, SPORTSMÆND, DØDSBEKKEN J 33

  -----------------------

  11 HARAGUTTA, TEAM CRAP 30

  12 DE TALENTLØSE 28  På grunn av tv-sendte EM-kvalifiseringskamper neste onsdag blir det ikke avholdt sportsquiz denne onsdagen.

  Neste sportsquiz blir dermed ikke før om 14 dager, dvs 18.oktober klokka 18.30.  KjellG.


 • #2
  Re: Ny seier til Kjempesprekk.

  Hva! Å slå sammen Tasman og Kjempesprekk blir vel nesten som å slå sammen Chelsea og Arsenal? Skandaløst! Når det gjelder Barmbys så sliter laget voldsomt med mannskapet om dagen (Spielführer og 3-4 andre kan ikke for øyeblikket) men vi har jo ikke akkurat vurdert å spørre Berntsen om fusjon...

  Comment


  • #3
   Re: Ny seier til Kjempesprekk.

   Nå er det ikke slik at lagene har slått seg sammen heller. Kjempesprekk har mistet litt folk her og der, og har slitt med å stille like mannssterke som vi har vært tidligere. Dermed tok vi imot den skipbrudne mannen som kom imot oss fra Abel Tasman. Alternativet hans var å være med på Jo Bs, men de har allerede nok folk.   Vi har forøvrig intensjoner om å innlemme Jo Bs blant oss fra og med neste sesong. Det blir nok mer som å slå sammen Chelsea og Arsenal. http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif

   Comment


   • #4
    Re: Ny seier til Kjempesprekk.

    Er allerede desillusjonert etter alle avsløringene om juks i toppidretten (og enda er jo ikke RBK og NFF avslørt for juks). Når så dette forholdet mellom Snabel og Sprekk blir offentliggjort føler man seg bare helt tom. Alt blir meningsløst etter dette.

    Comment


    • #5
     Re: Ny seier til Kjempesprekk.

     Sitat: Den fre, 06 oktober 2006 11:46 skrev Stig Besserwisser:

     > Vi har forøvrig intensjoner om å innlemme Jo Bs blant oss fra og med neste sesong. Det blir nok mer som å slå sammen Chelsea og Arsenal. http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif

     Kjempesprekk og Jo Bergsvand blir vel i grunnen mer som en sammenslåing av Chelsea og Millwall...

     Comment


     • #6
      Re: Ny seier til Kjempesprekk.

      En umulig bastard av en union. Vi i Jo B's har helt andre formål enn de hyggelige (og ikke minst flinke) karene i HLDKS.      Her Lukter Det Jo Bergsvands Kjempesprekk er dessuten en ren æreskrenkelse og rettslig forfølgelse måtte forventes.      Tror vi nøyer oss med godt naboskap.      Forøvrig mener jeg 14 dagers SQ pause er skandaløst. Hvem bryr seg om noen skarve landskamper på kontinentet?      ------------

      Pedro Vitne

      Comment


      • #7
       Re: Ny seier til Kjempesprekk.

       Kjempesprekken til Jo Bergsvand ville heller ikke vært et passende navn.

       Comment


       • #8
        Re: Ny seier til Kjempesprekk.

        Det Lukter Trøbbel av begge navnene http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif        --------

        Pedro Vitne

        Comment


        • #9
         Re: Ny seier til Kjempesprekk.

         Det hører også med til historien at Kjempesprekk er en slags avlegger av Abel Tasman. Saken er nemlig den at Kjempesprekks grunnlegger fikk prøve seg i enkelte serierunder for Abel vinteren 2004. Han gjorde en helt grei innsats, men Abels kjepphøye lagledelse mente at han "ikke var god nok for Abels førstesekser" og tilbød ham kun spredte innhopp på til dels meget kort varsel. Dette fant han naturlig nok ikke akseptabelt, og starter derfor i stedet sitt eget lag. Og resten er, som de sier, sportsquizhistorie.         At Abels skibbrudne menn (sist onsdag var vi to) nå søker nødhavn hos Kjempesprekk forteller derfor først og fremst om usedvanlig storsinn fra Sprekks side.
         j. (ex-)tasman

         Comment


         • #10
          Re: Ny seier til Kjempesprekk.

          På vegne av brødrene Berntsen vil jeg herved gratulere Kjempesprekk med sammenlagtseieren, og de bitre bikkjene med andreplassen denne høsten.

          Mvh Thorbjørn "Weissflog" Berntsen

          Comment

          Working...
          X