Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Quizresultater 22. mars med kommentaer

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Quizresultater 22. mars med kommentaer

  Her er resultatene fra quizen 22. mars:

  1. I dårligste laget 62 p
  2. Hovedstyret av 1914 59 p
  3. Topp/Laber stemning 57p
  4. Gledespikene & Hurraguttene, Sixpack 56 p
  5. Eli Hagen, Heltinner 55 p
  6. Tynn i Håret Tjukk i Hue, Harry Quizna 54 poeng
  7. Las Cucarachas 52 p
  8. Den gode dusjer en halv ugle 50 p
  9. ØKF, Disco! Disco! Disco!, Papirtigrene 49 p
  10. Usual Suspects 48 p
  11. LUSCOS 47 p
  12. Beauty School Dropouts
  13. Del Piero 45 p
  14. Lanterne Rouge, Sin Sin Sebastian 42 p
  15. Sota 39 p
  16. Quizzin’ by accident

  Noen observasjoner:

  I første omgang visste absolutt alle at Brustadbua er inntil 100 kvadratmeter og at Jack er en tynn mus som holder til hos Askepott eller Bestemor Duck. Alle vet også at det var Odd Norstoga som ga ut «Luring». Sophie Elise som en av bloggerne i siste ukes debatt hadde samtlige lag fått med seg, og alle lag nevnte Petter Northug som én av de tre langrennsløperne med flest stafettgull i de siste ti verdensmesterskapene. Alle kunne også at kjekjøtt kommer fra geit. De mest følsomme, og potensielt veganmilitaristiske, lagene er Gledespikene & Hurraguttene med sitt «Geite-barn»» og Las Cucarachas «Geitebarnkjøtt».

  Gresslettene prærie i USA og pampas i Argentina var stort sett grei skuring, pusztaen i Ungarn var vanskeligere. Hadde det vært kultur for halvpoeng på Bohemen, syns jeg lagene som foreslo plen hadde vært verdige mottagere. Drøyt halvparten av lagene visste at sykling var idretten som hadde levert to vinnere i Mesternes Mester – Lanterne Rouge var selvsagt ett av disse lagene. Mens vi er på idrett – spørsmålet om hvilke fem lag i eliteserien i fotball som spiller på naturgress appellerte til quizlag rundt midten av resultatlisten. Verken I dårligste laget, Hovedstyret, Topp/Laber Stemning eller Gledespikene & Hurraguttene hadde full score her. Fotballekspertene er Sixpack, Eli Hagen, Tynn i Håret Tjukk i Hue, Harry Quizna, Den gode dusjer en halv ugle, ØKF, Disco! Disco! Disco! og Lanterne Rouge.

  Alternative stavemåter til Auschwitz fra fredagens quiz er Auswitsch, Auswitch, Ausch%&%/¤, Stabekk (!), Auswich, Birkenau (sehr gut!), Auschwitch, Auswichz og Auswitzch. Omtrent 50 flodhester virrer rundt i villmarken i Colombia som følge av Pablo Escobars dyrehage. Ikke alle lag visste dette, og kunne isteden se for seg jaguarer (det er forhåpentlig fler enn 50 jaguarer i Colombia), løver, kameler, sebraer, elefanter og leoparder.
  Christian Flermoe

  IDL
Working...
X