Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Quiz resultater 19-07 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Quiz resultater 19-07 2007

  Iversen og undertegnende har valgt å stryke spørsmål nr 43. Det utgjorde ikke store forskjellene, men noen havnet på utenfor de 10 beste. Sånn er det bare!  Her er resultatene:  1. 4 ever blowing bubbles 50

  2. idl 49

  3. Abel Tasman 45

  Besserwissers 45

  4. Tvangstenkerne 44

  Lag A 44

  Hovedstyret av 1914 44

  5. Singer ultras 42

  Drop dead heltinner 42

  6. Harry quizna 41

  Sotahjørnets venner 41

  7. Gledespikene og hurraguttene 40

  Six pack but not on the beach 40

  Korsakoff United 40

  8. Ben Cartwright 39

  Piker 39

  Beauty school dropouts 39

  9. Hjørnet i baren 38

  10.Las Cocarachas 37

  Øst for enga 37

  11.Uten Arne 36

  Menn 36

  13.Plan F 35

  Papirtigerene 35

  Den gode bager en ugle 35

  14.Luscos 34

  Eli Hagen 34

  15.Laget på Stikklestad 33

  16.Hadryguttene 29

  Bølermafian 29

  17.De talentløse med potensial 28

  18.Oslo Øl og svar 25

  19.Uno i bokstavkjeks 22

  20.G-streng 22  Da takker vi for oss. Så sees vi sånn plutslig!  Stokkiboy

 • #2
  Re: Quiz resultater 19-07 2007

  Wow! For en sjelden resultatliste! En ting er at Boblene vinner, det er ikke det aller mest oppsiktsvekkende som kan skje. Men at Sotahjørnet ikke er mer enn tre poeng bak 1914 - DET må man vel kunne anse som en aldri så liten quizbombe?
  Cecilie Pike

  Comment


  • #3
   Re: Quiz resultater 19-07 2007

   Sånn skal en resultatliste se ut! Et fulltallig Bubbles takker Stokken og Iversen for en quiz som passet oss helt perfekt http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_lol.gif   Jeg håper dette ikke høres ut som sutring, men det eneste skåret i gleden over seieren forrige fredag var at vi ikke ble belønnet med bonger da vi en sjelden gang klarte å vinne! Det ironiske er at det samme skjedde sist gang vi vant, i sommer en gang. Da delte vi førsteplassen med Hovedstyret, og det var de som fikk bongene. Skal vi ta dette personlig?? Blir det konspirert mot oss?? Hvis bongevinnere blir trukket helt tilfeldig, ville IDL ha fått bonger om de hadde blitt trukket ut forrige fredag? Det hadde jo vært helt hysterisk!   4Ever Blowing Bubbles har siden påsken 2000 deltatt meget regelmessig på Bohemens fredagsquiz, og vi har gått av med seieren 3 eller 4 ganger.   Det er veldig mange lag på Bohemen som sjelden eller aldri vinner en quiz, men fortsetter å delta fredag etter fredag, år etter år. Grunnen til dette er selvsagt at quiz er gøy, og at Bohemen er et usedvanlig trivelig sted å tilbringe en fredagskveld!   Som sagt, dette er ikke ment som sutring. Jeg bare lurer...... Boblene synes at vinnerne skal belønnes, uansett hvem som vinner eller hvor ofte de vinner!   Til slutt, en stor og ydmyk takk til IDLs gentlemenn- og kvinner, som umiddelbart etter at quizen var ferdig avleverte 6 stk. kalde og skummende pils til de overlykklige Boblene! Det var en vakker gest http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif   Sees på freddan!
   Vibeke Bubbles

   Comment


   • #4
    Re: Quiz resultater 19-07 2007

    Helt enig at dere burde ha fått bongene, men det er nå en gang opp til quizmasterne.

    IDLs gest går selvsagt ikke upåakta hen og seks bonger leveres bjørnehjørnet imorgen rett før quizstart.

    Dermed er vel alle fornøyde?    Fra og med imorgen vil det på ubestemt tid framover bli utdelt bonger til tre lag og vinnerlaget skal alltid være et av disse.

    På denne måten vil selv Menn ha sjansen til å få fingra i disse gyldne papirbitene.    Quizen imorgen er forøvrig fiks ferdig kan både Karianne og undertegnede stolt melde.

    Satser på at det blir en hyggelig aften.    KjellG.

    Comment


    • #5
     Re: Quiz resultater 19-07 2007

     Siden quizen i morgen er siste runde i serie 24., så bør det ligge an til uvanlig mye spenning og knallhard kjemping om de ulike plasseringene. Nesten ingenting er avgjort ...     Tabellen etter ni runder kan beskues her: http://www.mylder.no/idl/views/763     Harald -

     Comment


     • #6
      Re: Quiz resultater 19-07 2007

      Jippie, pallen! Fokus på pallen!

      Besserwissers - rules!

      http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_razz.gif
      Skriv livet med kulepenn!

      Comment


      • #7
       Re: Quiz resultater 19-07 2007

       bonger eller ikke bonger...det er spørmålet.. merker meg at det sies fra boblene at vinnerne alltid bør belønnes. det skal bli moro for alle andre enn IDL tenker jeg.

       jeg har begynt med skikkelig nazi-trekkning, dvs.det trekkes uansett vinner og alle lag er med i trekkningen. det er rettferdig og tilfeldig. da slipper idl og bli alkoholikere, det er jo bra! og andre lag kan også slumpe til å få en bong.       dette går seg nok til!!       erik, bong!!!
       Alt du hører er sant, eller iallefall godt løyet!!

       Comment

       Working...
       X