Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Fredagsquiz i 2021, men når?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Fredagsquiz i 2021, men når?

  Byrådet holder som kjent pressekonferanse torsdag 7. Januar og det er selvsagt umulig å vite noe som helst om vår videre skjebne før den tid. Skulle det mot de fleste odds gis grønnt lys for gjenåpning av barer og restauranter antar vi at det blir fra og med mandag 11/1. Hvis så blir tilfelle blir et selvsagt fredagsquiz allerede 15 januar. Jossi og Kjell står klare som quizmastere. Selv om jeg personlig ikke helt tror på åpning allerede da må vi uansett være klare. Og det som egg!

  Påmelding til hver quiz som vi hadde det i høst.Reglene er forhåpentligvis de samme som før siste stenging, hvis det da ikke det strammes inn ytterligere. Det var den gang tillatt å være fire på hvert lag, og det håper vi selvsagt å kunne fortsette med.
  Avstand er nøkkelen.
  Og slavisk bruk av munnbind/sprit.
  Det kan jo hende man velger å kreve stenging klokka 22.00, men det virker jo ikke direkte inn på selve quizen.

  Uansett vil vi før eller seinere igjen åpne vår gamle inngangsdør og da blir det pur glede og ekstrem lykke rundt alle quizbord.
  Da er vi alle tilbake, for å bli.
  Kan man ihvertfall håpe.
  Dagene blir lysere og framtida blir definitivt mer og mer rosenrød, med bonger bonger bonger!

  Velkommen skal du være, 2021!


 • #2
  Vel, vel, da ble det to uker med ganske striks lockdown, noe som betyr lite aktivitet på Bohemen ihvertfall til og med søndag 17 januar. Første mulighet for quiz blir da fredag 23/1. Følgetongen fortsetter...

  Comment


  • #3
   Første mulighet for quiz er nå 29 januar. To be continued...

   Comment


   • #4
    Hmmm...tror vi går all in for åpning i uka etter påske. Quiz fredag niende april!

    Comment


    • #5
     Alt er fremdeles i det blå, men åpninga nærmer seg forhåpentligvis med forsiktige stormskritt. Jeg antar at man ikke tør å sette i gang skikkelig før etter 17 mai. Dermed framstår fredag 21 mai som en sannsynlig åpning av årets quiz-sesong. Alt avhenger av de styrende myndigheter/fagpersoner, og heldigvis ikke av Charter-Svein og hans kumpaner. Det eneste vi veit temmelig sikkert er at det som i fjor høst kun vil bli tillatt med maksimalt fire personer på hvert lag. Mange av oss vil jo også faktisk være fullvaksinerte innen den tid.Ihvertfall halvgamle folk som meg med bostedsadresse i Gamle Oslo bydel. Flaks for meg. Inntil videre venter vi i åndeløs spenning til vi igjen kan møtes over noen forfriskende brune, hvite, svarte og gule venner. Om det skal bli godt? Visst faen skal det bli godt. Jabba-dabba-doooooo!

     KG

     Comment

     Working...
     X