Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Resultater quiz 06.02.09

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Resultater quiz 06.02.09

  1. Hjørnet i baren - 53 p
  2. IDL, Las Cucarachas - 52 p
  3. BeautiSchool Dropouts - 51 p
  4. Abel Tasman, Tvangstenkene - 50 p
  5. Heltinner - 49 p
  6. Hovedstyret - 48 p
  7. Six Pack - 47 p
  8. Harry Quizna, Besserwissers - 46 p
  9. Gledespikene og Hurraguttene - 44 p
  10. Bølermafiaen, Papirtigrene, Øst for Enga - 43 p
  11. Ben Cartwright, Menn, Hardyguttene - 42 p
  12. Stiklestad - 41 p
  13. Den gode bader en ugle - 38 p
  14. Sotahjørnet+Yngves venninner - 37 p
  15. Farfars flatulens - 33 p
  16. Jens Bjørheims - 30 p
  17. Blond, blondere og reserven - 26 p
  18. Wete - 13 p
  18. Team Raspeball - 11 p

  JSF & MV

 • #2
  Originally posted by MariannePike View Post
  1. Hjørnet i baren - 53 p
  2. IDL, Las Cucarachas - 52 p
  3. BeautiSchool Dropouts - 51 p
  4. Abel Tasman, Tvangstenkene - 50 p
  5. Heltinner - 49 p
  6. Hovedstyret - 48 p
  7. Six Pack - 47 p
  8. Harry Quizna, Besserwissers - 46 p
  9. Gledespikene og Hurraguttene - 44 p
  10. Bølermafiaen, Papirtigrene, Øst for Enga - 43 p
  11. Ben Cartwright, Menn, Hardyguttene - 42 p
  12. Stiklestad - 41 p
  13. Den gode bader en ugle - 38 p
  14. Sotahjørnet+Yngves venninner - 37 p
  15. Farfars flatulens - 33 p
  16. Jens Bjørheims - 30 p
  17. Blond, blondere og reserven - 26 p
  18. Wete - 13 p
  18. Team Raspeball - 11 p

  JSF & MV
  Jaja. Noe skjev fordeling av poengene i første og andre omgang. Bedrevitere gjorde ingen stor kveld og tok taxi umiddelbart til O'Reileys for musikkquiz-medisin. Der hadde datamaskinen konka og ergelsen over å ha tapt ølpenger til banditt-taxi, når føttene hadde gjort lik nytte, skjøv kvalmen fra åttendeplassen bort.

  I ettertid må sies at denne fredagsquizzen hadde kvaliteter til tross for fæl førsteomgang: Tabellen viser god spredning og flere lunkne resultat bidrar til at vi får spenning i serien - kanskje?!
  Skriv livet med kulepenn!

  Comment


  • #3
   Kjapt spørsmål...
   Hva skjedde egentlig med spørsmålet om Helsedirektøren? Vi prikket inn navnet siden en engasjert nord-trønder på laget hadde fulgt denne saken tett i media.. Ble spørsmålet kassert grunnet disputt om han egentlig er "helsedirektør" eller bare er "direktør i Helsedirektoratet"?

   Ikke alt fra fredagen er like glassklart...

   Comment


   • #4
    Det som skjedde var vel at spørsmålet ble strøket. Oppgitt fasit var Larsen, i Helsedirektoratet. Men så er det sånn at også sjef Hanssen i Helsetilsynet kaller seg helsedirektør, som mange selvfølgelig også svarte - man kan ikke vente at quizzerne skal måtte dobbeltsjekke ALT i nyhetene heller.

    Denne artikkelen tyder på at Larsen muligens er det aller, aller riktigste, men først og fremst at det var helt greit å slette spørsmålet og kanskje aller greiest å akseptere både Hanssen og Larsen - og Steen-Larsen i Folkehelseinstituttet. Artikkelen er fra april i fjor, men evig aktuell.

    http://www.aftenposten.no/nyheter/ir...cle2387627.ece

    Comment


    • #5
     Originally posted by Sylvia View Post
     Tabellen viser god spredning og flere lunkne resultat bidrar til at vi får spenning i serien - kanskje?!
     Ja, IDL-ledelse med tre poeng på H1914 etter kun én runde, det skal nok sørge for spenning i inneværende serie.

     Comment


     • #6
      Feil skjer Det har vært mye forvirring rundt feite nord-trøndere og denne helsedirektøren.

      Det morsomste er imidlertid at N-T ble utpekt som det feiteste fylket i landet - basert på en undersøkelse kun gjort i N-T. Dette satte sinnene i kok.

      http://www.tronderavisa.no/apps/pbcs...5/-1/NYHETER02

      Comment


      • #7
       Herlig stil...

       Skjønner godt at spørsmålet ble strøket ja...
       Med tanke på hvilke kjernesunne friskuser som har inneholdt vervet tidligere, som f.eks Torbjørn Mork, skjønner jeg at det er rift om tittelen "Helsedirektør".

       Og når man er inne på skumle typer med askegrå hud, Torbjørn Mork og Sondre Kåfjord må da være i familie...

       Comment


       • #8
        Sotahjørnet som elsker med Yngves venninner (eller hva det nå var vi kalte oss) føler oss skikkelig snytt av at helsedirektørspørsmålet blei strøket. Som vanlig hadde vi ingen peiling og håpet på å gjøre en Smith
        En Smith er et Sotaord som dukka opp etter et spørsmål om en amerikansk forfatter som vi selvfølgelig heller ikke hadde noe som helst peiling på.
        Undertegnede regna på sannsynligheter og foreslo Johnson, men narren sa på skøy at han trodde det måtte være et enstavelsesnavn. Dermed gikk vi for Smith - hvilket var det kornet den blinde høna ellers aldri klarer å finne.
        Denne gangen foreslo undertegnede Hansen, men det heter jo helseministeren, så det kunne det ikke være. Vi falt derfor ned på Larsen. Så blir vi fratatt et ærlig og rederlig griseflakspoeng. Det tar sikkert 4 år til før vi treffer med neste Smith. Også Sota som endelig klarte et spørsmål da...
        in Absinthia

        Comment


        • #9
         Lars E. Hanssen

         Oksa veit nesten alt om helsdiretører. Karl Evang, som underviste han i sosialmedisin i 1975-76, like før han daua, Evang altså, var den første helsedirektøren i Norge.I Oslo hadde vi lenge en som ble kalt for stadsfysikus. Han var sjef for Oslo Helseråd, der vi fikk sjekka "redskapen" vår av og tel. Den siste satdsfysikusen var vel den koselige Mellbye, som alltid nikka vennlig da Oksa sykla forbi han.

         Lars E. Hanssen, med dobbelt "s" er den eneste helsedirektøreni Norge. Alle andre er "fake". Han er helsedirektør for Statens helsetilsyn. Riktignok burde han vært et helt annet sted, men han blei for fremma, fordi dama før han måtte gå av, fordi hu sa eller gjorde noe dumt, som Oksa har glemt hva var.

         Gått av burde også Larsen i Helsedirektoratet gjort. Trur han heter Bjørn-Inge tel fornavn. Om dem har forfremma han tel herligheten, er litt usikkert for meg i øyeblikket, men han har aldri tildligere vært noe annet enn avdelingsdirektør eller noe liknende. Tror faktisk det er noen dumme journalister som har forfremma han på Dagsrevyen eller i prgramposten "Puls"

         I gamle dager var Vål'enga en direktørfri sone. Vi syns dem var like tåpelige som en skiklubb på vestkanten, men tidene forandrer seg. Det gjør aldri etniske vål'engagutter. Det kan dere banne på.

         Alt detta er fritt etter hukommelsen tel Oksa. Hva skal man med Wikipedia da?

         Comment


         • #10
          Om direktører og annet skrot

          Nå kan Oksa fortelle det vidunderlige publicum på Bohemen at Bjørn-Inge Larsen er "direktør" i Helsedirektoratet, og ikke noe annet, akkurat som noen er direktør på Grand eller Bristol. Jan Ståle på Sotahjørnets Venner har drivi research, og det bekrefter at Oksa heller ikke denna gangen ljuger. Larsen med en "S" er ikke helsedirektør. Det er det Lars E. Hanssen med to "S"-er som er, helt ufortjent. Han blei sparka oppover. Nå har sikkert ikke Bjørn- Inge Larsen noe imot å bli kalt helsedirektør, akkurat som Oksa kunne tenkt seg å bli avlsokse før han blir karbonade.
          Oksa
          (to foran Liaklev)

          Comment


          • #11
           Man kan mene mye om sentralforvaltninga, men det er nå en gang blitt slik i byråkrati-Norge at øverste leder for et direktorat har tittelen direktør. Og Bjørn Inge Larsen er nettopp det i Helsedirektoratet (tidligere Sosial- og helsedirektoratet).

           Jostein
           -byråkrat

           Comment

           Working...
           X