Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga og Usbl med felles magasin

Collapse
This topic is closed.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Spesialutgivelsen

  Sitat: Den ons, 17 mai 2006 07:39 skrev Nesrene:  > Sitat: Den ons, 17 mai 2006 04:42 skrev Baggins:

  >

  > > Misforstå meg rett, det er ikke blekka jeg klager på. (Gav god underholdning på ramma i stad, som et lite eksempel), men det at medlemsregisteret blir brukt til en slik utsendelse Klasstyrets uttalelser om dette tidligere.

  >

  > Det er vel greit å presisere at USBL ikke har fått tilgang til Klanens medlemsregister. Utsendelsen er gjort via Klanens vanlige kanal, samme som brukes til Klansropet, Posten DM som naturlig nok får adressene, men noen overlevering av registeret har aldeles ikke skjedd!

  >

  > Det er forferdelig trist å se at enkelte rakner fullstendig i sine verste antagelser uten å i det heletatt ha forespurt rundt de faktiske forhold på noen som helst måte. Skam dere! SKAM DERE!

  >

  > All ære til Mats og Jon som har fått til dette i samarbeid med en av klubbens store (og snille) sponsorer, og som en meget bra ekstraservice ovenfor 45000 lesere!

  >

  > Og til deg/dere som tror at alt er ondt; flytt til ei koie på fjellet nå! Dere kan sende meg anonyme postkort via Pango Dingo Pango så skal jeg sørge for å sende hermetikk og salt til dere. Da er dere trygge for alle denne dævelskapen.

  >  ---  Greit nok at reaksjonen til Mikkel er litt vel kraftig. Men når magasinet er direkte adressert til medlemmene og har returadresse USBL, virker det ikke som en urimelig antagelse at USBL står for utsendingen og dermed nødvendigvis har fått tilgang på medlemsregisteret i Klanen. I og med at Klanen alltid har vært veldig tydelige på at dette registeret er hellig, kunne man nok med fordel brukt en spalte eller to på å fjerne all tvil her på forhånd.  Ellers synes jeg magasinet var helt ok, jeg har lest en artikkel sånn ca. hver gang jeg har vært på dass siden det landa i postkassa (for å si det som Nick Hornby, så hadde jeg lest dasspapiret hvis det sto Vålerenga på det). Men de rene reklameartiklene du har skrevet for USBL blar jeg ganske fort forbi, Mats...

  Comment


  • #17
   Re: Spesialutgivelsen

   Sitat: Den ons, 17 mai 2006 13:44 skrev Jan B:

   > Men de rene reklameartiklene du har skrevet for USBL blar jeg ganske fort forbi, Mats...   De er godt skrevet de også skal jeg si deg! http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_wink.gif

   m

   Comment


   • #18
    Re: Spesialutgivelsen

    Sitat: Den ons, 17 mai 2006 07:39 skrev Nesrene:    > Det er forferdelig trist å se at enkelte rakner fullstendig i sine verste antagelser

    > uten å i det heletatt ha forespurt rundt de faktiske forhold på noen som helst måte. Skam dere! SKAM DERE!    litt ot, men dette ser vi da i alle forumene rundt om for tiden, dessverre.    -jørn-    (*´ェ`*)

    Comment


    • #19
     Re: Spesialutgivelsen

     Bra magasin, og bra tiltak..

     Comment


     • #20
      Re: Spesialutgivelsen

      Litt sånn på siden. Var inne på USBLs sider.      Vålerenga CD

      Nå kan du som medlem i Usbl få kjøpt Vålerenga cd'en til kun kr100 her i storgt. 49.

      http://www.usbl.no/include/default_t...&Key=21360

      Gratis Vålerengaplakat

      http://www.usbl.no/include/default_t...&Key=16947

      Rabatt på Vålerengas hjemmekamper!

      Vår avtale med Vålerenga fotball gir oss noen flotte muligheter og eksklusive tilbud.

      http://www.usbl.no/include/default_t...&Key=11692

      Waalern, som syntes USBLs Vålenga magasin var bra      Comment

      Working...
      X