Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Borteturer

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Borteturer

  Vet ikke om dette er gjennomførbart i det heletatt, men kommer med et forslag her...

  Ville det vært en ide å selge billetter til buss og kamp til borteturer på stadion?

  Sett at det var en stand som sto uttafor åpningen fra feks 2 timer før kampstart og helt til kampen starta, og evt inne på stadion i pausen.. Folk bor jo ofte et stykke unna sjappa, og det er nok mange som bare ikke får rota seg til å kjøpe disse billettene, og dermed ikke blir med på borteturer. Men folk får rota seg på hjemmekamp, og om de hadde hatt mulighet til å kjøpe billett til bortekampene der så ville det kanskje vært lettere for en del å bli med?

  For å ta et eksempel...

  Vi skal spille mot Stabæk på Telenor Arena 23. august. Hjemmekampen det ville vært aktuelt å selge billetter på da, er jo mot LSK 16. august. Det er en uke i forveien og vi vil mest sannsynlig ha fått billettene da, og da er det vel bare å selge unna? De kampene det er forkjøpssalg for de med sesongkort så fungerer vel det på akkuratt samme måte der som ved kjøp i sjappa.

  En annen utfordring jeg kan forestille meg er at vi ikke har fått billettene til bortekampen enda. Da ville det vel vært en mulighet å hvertfall forhåndssolgt X antall billetter? Feks Bergen.. Vi får jo garantert over 500 billetter?! Da kunne vi hatt et "maks salg" på 300 billetter på stadion. Disse betaler på stadion, og har da reservert billett til buss og/eller kamp-billett. Dersom man skal kjøre med klansbuss kan man få billetten når man kommer på bussen, mens om man reiser selv må man hente billetten i sjappa på forhånd.

  Dette ville kanskje ikke vært en så utrolig stor suksess i starten ettersom folk ikke er klar over det, men etterhvert som dette hadde blitt kjent tror jeg det kunne fått flere til å dra.

  Kunne det vært noe?
  IKAROS

 • #2
  Bare for å få litt respons på dette, så kan jo folk tenke seg om litt; ville det vært enklere for deg å komme deg på flere borteturer om du hadde denne muligheten?
  IKAROS

  Comment


  • #3
   Tror nok dette kunne fungert bra, spesielt til de korte turene, som man kan dra på uten å måtte ordne fri fra jobben dagen etter kamp å. Da gjerne med en buss + billett - ordning.

   ellers er det vel planlagt en sjappe 2 for å løse noe av dette problemet? kanskje den burde ligget nær ullevål..

   rekruteringen til bortekamper bør vel være lettest blant sesongkortene, så billettutsalg på ullevål på kampdag støttes.

   Comment

   Working...
   X