Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Barometer for sesongkort 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Re: Barometer for sesongkort 2007

  Er vel egentlig et fett hvem som har kjøpt disse kortene, bare "eierne" kommer på kamp spør du meg.  Skjønner ikke hvordan noen kan vurdere å ikke fornye kortet sitt i år, men som Kotler så fint sa det osv...Kanskje vår gode venn kan ta en SWOT, PEST og PLS for oss, slik at vi finner ut hvordan ståa er rundt klubben?  Liin kommer vel snart og sier at de har solgt 12,000 sessongkort (derav 11,000 er til SmartClub (sikkert nye kunder))  Comment


  • #47
   Re: Barometer for sesongkort 2007

   Sitat: Den ons, 24 januar 2007 08:03 skrev VIFpatriot:

   > > Kan vi ha solgt over 1000 kort mere enn i fjor allerede nå!?

   Neppe med de samme forutsetningene. Tipper vi tar en Lyn. Det vil si kunstig oppjusterer salget (ved å inkludere ditt og datt) for å ikke få kritikk for dårlig salg.   Lyn hadde jo i fjor færre tilskuere på et par-tre kamper enn antall solgte sesongkort.   Er ikke få ganger hvor vi sier at x antall tusen billetter er solgt på forhånd og så dukker det opp færre på kampen enn dette tallet.   Er det virkelig noen som tror at plutselig så har flere tusen mennesker kjøpt sesongkort de siste par ukene?

   Comment


   • #48
    Re: Barometer for sesongkort 2007

    Sitat: Den ons, 24 januar 2007 10:29 skrev FrankO:

    <<Neppe med de samme forutsetningene. Tipper vi tar en Lyn. Det vil si kunstig oppjusterer salget (ved å inkludere ditt og datt) for å ikke få kritikk for dårlig salg.

    _________________    Alle andre klubber innkluderer sponsorbilletter (tipper vi har rundt 1500 av disse som i fjor) i antall solgte.    Skulle gjerne visst hvorfor tallene på vif.no og klanen.no er så forskjellige.

    Comment


    • #49
     Re: Barometer for sesongkort 2007

     Sitat: Den ons, 24 januar 2007 10:33 skrev VIFpatriot:

     > _________________

     >

     > Alle andre klubber innkluderer sponsorbilletter (tipper vi har rundt 1500 av disse som i fjor) i antall solgte.

     >

     > Skulle gjerne visst hvorfor tallene på vif.no og klanen.no er så forskjellige.

     >     Grei forklaring i dagboka i dag     Det blir uansett spennende å følge oppdateringene i ukene som kommer.

     Over 7000 solgte sesongkort bør markedsføres overalt.     Hadde også vært greit å vite hvor mange sesongkort som er igjen på vestbredden og øvre cola
     Blårøde brødre

     Comment


     • #50
      Re: Barometer for sesongkort 2007

      Sitat: Den ons, 24 januar 2007 10:33 skrev VIFpatriot:      > Skulle gjerne visst hvorfor tallene på vif.no og klanen.no er så forskjellige.

      ----      Kan hende de ikke har fått oppdatert på klanen.no enda. vif.no oppdaterte forholdsvis sent i går.

      Comment


      • #51
       Re: Barometer for sesongkort 2007

       Takker dagboka for oppklaring. Dette ser overraskende bra ut!!

       PS: Skulle gjerne visst hvor mange kort som er sponsorbilletter, og hvor mange som er "vanlige" sesongkort.       På forhånd; Beklager maset, men dette med sesongkort er viktig for meg.       Comment


       • #52
        Re: Barometer for sesongkort 2007

        Det ligger en klargjøring av dette på klanen.no nå.

        Comment


        • #53
         Re: Barometer for sesongkort 2007

         Greit med en oppdatering og forklaring. Men ettersom Sjappesjef Veie kan fortelle at om man hadde man i fjor hadde regnet slik som man regner i år så vil tallene vise at vi hittil har solgt 7100 hittil i år mens det det reelle tallet i fjor var 7500. Da burde vel grafen på Vif.no bli endret. Der står det at det var solgt 6000 i fjor. Det blr dermed misvisende ved at at det ser ut som det er solgt 1000 flere i år, mens det riktige er 500 mindre.         En annen ting er at man nå inkluderer tallene fra VIP-plasser på UBC (hvis jeg har forstått det rett). Selvsagt skal man telle disse også, det riktige publikumstallet må jo være det antall hoder som er tilstede. Men det er interessant at disse 1400 plassene ikke er solgt av oss!? men av UBC (les mere på UBC.no). De som har plasser der har fri tilgang til landskamper, Vålerenga- og Lynkamper. Hvor mye Enga tjener på disse 1400 plassene hadde vært interessant å vite. Men sånn blir det når vi deler arena med to andre aktører.

         Comment


         • #54
          Re: Barometer for sesongkort 2007

          Som hr Veie så kjekt blir sitert på VPN i dag:

          "Vel, dette betyr at det faktisk ER trøkk på sesongkortsalget?          - Jepp. For moro skyld kan det nevnes at vi i 2000 solgte vi 613 sesongkort til klansmedlemmer?"          Jeg tror vel denne formidable økningen på i underkant av 7 år setter hele denne hylekorsdiskusjonen i ett lite perspektiv.          Kotler eller ikke Kotler det har kommet til endel nye. Gjenkjøp og lett økning virker å være trenden. Hvis vi med rubbel og bit av sesongkort og plasser ender på 9000, bør vi være meget fornøyd med tanke på at det kun har vært utsolgt to -2- ganger vi har spilt på Ullevål siden tidenes morgen. Da ser jeg selvfølgelig bort fra cupfinaler.

          Comment


          • #55
           Re: Barometer for sesongkort 2007

           Sitat: Den ons, 24 januar 2007 14:45 skrev Kjellsen:

           >

           > Jeg tror vel denne formidable økningen på i underkant av 7 år setter hele denne hylekorsdiskusjonen i ett lite perspektiv.

           >

           > Kotler eller ikke Kotler det har kommet til endel nye. Gjenkjøp og lett økning virker å være trenden. Hvis vi med rubbel og bit av sesongkort og plasser ender på 9000, bør vi være meget fornøyd med tanke på at det kun har vært utsolgt to -2- ganger vi har spilt på Ullevål siden tidenes morgen. Da ser jeg selvfølgelig bort fra cupfinaler.

           >

           Dessuten kan det være en idé å flytte salget nærmere sesongen. Da vil folk stresse mer for å få tak i osv. Man burde også få en slutt på dette hersens konseptet med felter, seter, rader og antall tørk man kan bruke på tilhørende dass!           Søk på Klanens Masterstipend! Fristene er 1. mars og 15. oktober, hvert år.
           [url]http://www.klanen.no/klanen/klanens-masterstipend/[/url]

           Comment


           • #56
            Re: Barometer for sesongkort 2007

            Noen her inne som fortsatt ikke har kjøpt kort, men med planer?            Håper vi når 9000 før seriestart.

            Comment


            • #57
             Re: Barometer for sesongkort 2007

             Da er grafen på vif-fotball.no oppdatert slik at den viser de reelle tallene i fjor kontra solgte hittil i år. 7500 i fjor, 7030 hittil i år. Et godt stykke til 9000 synes jeg.

             Comment


             • #58
              Re: Barometer for sesongkort 2007

              Noen nye tall ute nå eller??
              Vå'lenga ultra

              Comment


              • #59
               Re: Barometer for sesongkort 2007

               Hva med å bruke tre sekunder på å sjekke på www.vif.no?

               Comment


               • #60
                Re: Barometer for sesongkort 2007

                7065 nå. Går treigt dette synes jeg.                Comment

                Working...
                X