Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Ubrukte billetter/Sesongkort

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ubrukte billetter/Sesongkort

  Fins det noe tall over antall kjøpte billetter/sesongkort som ikke blir brukt?  Spesielt i kampen mot Viking var det garantert mange med sesongkort som ikke var der. http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_sad.gif  De fleste andre lag oppgir tilskuertallet kunstig høyt på enkelte kamper pga dette, kunne vært artig å hørt hvor mye vi "taper" på dette?  Mot Viking var det kanskje snakk om flere tusen??? http://www.klanen.no/snakk/images/sm...n_confused.gif Eller?
  www.tsbudbil.no

 • #2
  Re: Ubrukte billetter/Sesongkort

  Sitat: Den søn, 01 juli 2007 00:45 skrev Thomas S:  > Fins det noe tall over antall kjøpte billetter/sesongkort som ikke blir brukt?

  >

  > Spesielt i kampen mot Viking var det garantert mange med sesongkort som ikke var der. http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_sad.gif

  >

  > De fleste andre lag oppgir tilskuertallet kunstig høyt på enkelte kamper pga dette, kunne vært artig å hørt hvor mye vi "taper" på dette?

  >

  > Mot Viking var det kanskje snakk om flere tusen??? http://www.klanen.no/snakk/images/sm...n_confused.gif Eller?  Reglene for hva som er det korrekte antallet tilskuere er temmelige klare. I arrangementsbestemmelsene for Tippeligaen heter det:  1) Tilskuertall:

  Riktig tilskuertall på en kamp er det antall tilskuere som faktisk er til stede på angjeldende kamp.

  2)

  Antall solgte billetter er det antall billetter som faktisk er solgt til kampen, selv om dette ikke tilsvarer antall tilskuere.

  Antall solgte billetter er gjenstand for beregning av serieavgift (5% av den totale billettinntekt).

  3)

  Sesongbilletter skal regnes inn i grunnlaget for serieavgiftsberegningen. Verdien av sesongbillettene i det enkelte kampoppgjør er sesongbillettens pålydende dividert med antall seriekamper sesongbilletten gir rettigheter til.

  4)

  VIP-billetter skal regnes med på samme måte som sesongbilletter.  Tror det er solgt ca 8000 sesongbilletter. Om bare 6000 av disse var i bruk mot Viking var det solgt 3268 enkeltbilletter og VIP-billetter (de fleste VIP har vel sesongkort?) til kampen. Da skal det offisielle tilskuertallet være 9268 slik det også ble opplyst, mens serieavgift betales for 11268 billetter etter reglene over.  Vet at Start opplyser tallet for solgte billetter (tilsvarende serieavgiftstallet), og ikke det antallet som faktisk er på stadion. De påstår faktisk at de gjør det på den riktige måten, men mange der nede har reagert på at det et halvfult på stadion (plass til 14000) mens speaker sier f.eks 9500 tilskuere.

  Comment

  Working...
  X