Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Skjerf og krus?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Skjerf og krus?

  Så at det var tomt for skjerf i går.

  Når kommer det ny forsyning? Og kommer det helt ny-designa skjerf? Dvs. Hva slags skjerf er det som kommer? Håper ikke det (hovedsaklig) blå med bare 'V' forsvinner...  Og hva med krus? Mener at det også mangler...

 • #2
  Re: Skjerf og krus?

  er det bare meg som ikke lurer på om folk mister helt mot og mæle når de er innom sjappa??? mange som sier at de var i sjappa, men ikke fant no, også kommer de hit å spør.  vi har vel ikke blitt så redde for folk etter at nettet gjorde det lett å være anonym? hva med å spørre litt når du er i sjappa? Har prøvd det selv, og de beit ikke. de var faktisk ganske hyggelige og kom med gode svar...  (uten å være frekk, men dette begynner å bli en lei tendens lik den der folk spør om enkle faktaspørsmål uten å ha tatt et søk på google)

  Comment


  • #3
   Re: Skjerf og krus?

   Man får ikke registrert innlegg på forumet av å spørre direkte i sjappa.

   Skjønn det'a http://www.klanen.no/snakk/images/sm.../icon_razz.gif   Mvh Stefan
   ____________________
   EUROSTAND 2008
   www . eurostand . com

   Comment


   • #4
    Re: Skjerf og krus?

    Sitat: Den søn, 30 april 2006 19:35 skrev nada:    > er det bare meg som ikke lurer på om folk mister helt mot og mæle når de er innom sjappa??? mange som sier at de var i sjappa, men ikke fant no, også kommer de hit å spør.

    >

    > vi har vel ikke blitt så redde for folk etter at nettet gjorde det lett å være anonym? hva med å spørre litt når du er i sjappa? Har prøvd det selv, og de beit ikke. de var faktisk ganske hyggelige og kom med gode svar...

    >

    > (uten å være frekk, men dette begynner å bli en lei tendens lik den der folk spør om enkle faktaspørsmål uten å ha tatt et søk på google)    --------------    Pleier å spørre folka i Sjappa når jeg ikke finner noe, men noen ganger er jeg mere stressa enn andre ganger - OG det var vel kø i kassa.    Det står jo også i forumoversikta at de som jobber i Sjappa er aktive på forumet her og svarer på spørsmål. Da svarer dem når de har tid, så why not?    Visste forresten ikke at det gikk an å søke etter artikler i Vål'enga-sjappa på google. (???) Er det noe bedre enn å søke etter det samme på nettsidene til Sjappa??    Edit: Og der fikk jeg enda et innlegg, gitt!

    Comment

    Working...
    X