Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Oppdatering på sesongkort.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Oppdatering på sesongkort.

  Kan man få en oppdatering på antall solgte sesongkort?  Inkludert hengern og sesongkort solgt via sponsorpakker.
  Blårøde brødre

 • #2
  Re: Oppdatering på sesongkort.

  Ja, og en oppdatering på antall "Året Rundt kort" http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif

  Comment


  • #3
   Re: Oppdatering på sesongkort.

   Selges det fortsatt "året rundt"-kort?

   Comment


   • #4
    Re: Oppdatering på sesongkort.

    Det kan virke som at tall på sesonkortsalget er en statshemlighet. Tipper vi er langt unna målet på 8000, siden ingen vil si noe!?

    Comment


    • #5
     Re: Oppdatering på sesongkort.

     Sitat: Den man, 20 mars 2006 09:13 skrev Richard Ricardo:     > Det kan virke som at tall på sesonkortsalget er en statshemlighet. Tipper vi er langt unna målet på 8000, siden ingen vil si noe!?     Ja, anta det verste, da kan jo verden bare bli bedre...

     Nesrene @ Twitter

     I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

     Comment


     • #6
      Re: Oppdatering på sesongkort.

      Synes du det er rimelig at de som jobber i Sjappa til enhver tid skal svare på gnål om antall solgte sesongkort her på forumet? Og hvilken forskjell gjør det om vi får vite nå at det er solgt enten fem, seks, sju eller åtte tusen? Du får sikkert vite det før sesongstart...

      Comment


      • #7
       Re: Oppdatering på sesongkort.

       Sitat: Den man, 20 mars 2006 09:28 skrev Steinar:

       ----------------------------------------------------

       > Synes du det er rimelig at de som jobber i Sjappa til enhver tid skal svare på gnål om antall solgte sesongkort her på forumet? Og hvilken forskjell gjør det om vi får vite nå at det er solgt enten fem, seks, sju eller åtte tusen? Du får sikkert vite det før sesongstart...

       ----------------------------------------------------       Synes ikke man trenger å oppdatere hele tiden, men én gang innimellom kanskje? Hører jo ingenting for tiden, og det ville muligens hjulpet med litt opphausing?       Comment


       • #8
        Re: Oppdatering på sesongkort.

        Oppdateringer på sesongkort gjør at folk får fokus på det.

        Det har vist seg at ved hyppige oppdateringer og fokus på antall solgt sesongkort eller billetter har det gjort at salget blir høyere.

        For å nå våre mål så er det vikitg at klubben har fokus på det.        Om det er jobben til dem som jobber i sjappa,klubben eller vif.no er egentlig ganske så uviktig.

        At det blir solgt mye sesongkort er dog veldig viktig
        Blårøde brødre

        Comment


        • #9
         Re: Oppdatering på sesongkort.

         Sitat: Den tir, 21 mars 2006 13:53 skrev ThomasEnga:         > Oppdateringer på sesongkort gjør at folk får fokus på det.

         > Det har vist seg at ved hyppige oppdateringer og fokus på antall solgt sesongkort eller billetter har det gjort at salget blir høyere.

         > For å nå våre mål så er det vikitg at klubben har fokus på det.

         >

         > Om det er jobben til dem som jobber i sjappa,klubben eller vif.no er egentlig ganske så uviktig.

         > At det blir solgt mye sesongkort er dog veldig viktig

         -------------------         Hvor og hvordan har det vist seg? Har du målbare tall vil jeg gjerne ha linken.

         Man lurer seg sjøl om man tror at forumet her er et godt salgsverktøy for sesonkortsalget. God informasjonskanal? Kanskje.

         Husk at det kun er ett mindretall av klanens medlemmer som er her.         Espen         Ei kasse, er passe!!

         Comment


         • #10
          Re: Oppdatering på sesongkort.

          Det har hvertfall vist seg på enkeltbilletter på kamper tidligere år at ved hyppige,positive oppdateringer skaper forventninger og at tvilere kjøper billetter.

          Dette antar jeg også at det vil gjøre med sesongkort.          Hvis man kun bruker dette forumet så er virkningen minimal,men ved å oppdatere f.eks vif.no med grafer på dette vil også media skrive om det og folk som ikke bruker weben daglig med enda mere intressert.          Det skaper også en positiv tankegang for våre supportere her inne.          Men folk er vel kanskje fornøyd med sesongkort-fokuset og salget til klubben?

          Jeg mener vi/klanen/klubben burde gjøre mer.

          Det er dog min mening
          Blårøde brødre

          Comment


          • #11
           Re: Oppdatering på sesongkort.

           Siden du spør på repeat, så får du svar på repeat.           Hva "vi" gjør er vel å skrive masse innlegg her inne, og ikke mye mer.           Hva Klanen gjør? Mener å huske at det har blitt svart fra styret her at Klanens prioritet er å få solgt sesongkort til stående syngende supportere. Der er årets målsetning oppnådd, om jeg ikke husker helt galt så er det vel i underkant av 5000 sesongkort solgt så langt.           Hva klubben gjør? Det foreslår jeg at du spør klubben om, tviler på at markedsavdelinga leser klansforumet med lupe.

           Comment


           • #12
            Re: Oppdatering på sesongkort.

            Ok,Hvem i Klanen kan kontakte klubben for å få dem til å bidra med mere for å selge flere sesongkort?            Du har blitt valgt inn i styret nå og kan ta saken videre for meg?            Regner med at det har større slagkraft enn at enkeltsupportere skal ringe til Valle            Håper forøvrig ikke det er plagsomt at vi har supportere som vil klubbens beste og at vi/Vålenga/klubben/klanen skal selge så mange sesongkort som mulig.
            Blårøde brødre

            Comment


            • #13
             Re: Oppdatering på sesongkort.

             Jeg foreslår at du skriver en mail til de som jobber med dette i klubben og sier det du mener - tro det eller ei, man får faktisk som regel svar.             Når det gjelder hva styret gjør er jeg ganske så fersk i den sammehengen, så det eneste jeg kan gjøre der er å sitere meg selv som siterer et nå avgått styremedlem i forrige innlegg - som tidligere kommunisert er Klanens prioritet å få syngende, stående supportere på kamp, helst med sesongkort. Salg på resten av stadion er klubbens ansvar.             Og nei, det er ikke plagsomt at folk vil klubbens beste, men det er ganske fåfengt å prøve å gjøre noe til klubbens beste ved å skrive innlegg her - de har ikke så veldig stor gjennomslagskraft.

             Comment


             • #14
              Re: Oppdatering på sesongkort.

              Media har stort fokus på salg av sesongkort, ergo er det ekstra interessant for en klubb å selge så mange som mulig. Vi supportere er følgelig meget interessert i hvordan dette salget går, all den tid dette vies så mye oppmerksomhet i mediene.              Hvorfor starte en krangel, når utgangspunktet var et ønske om å få vite hvor mange sesongkort som er solgt?

              Comment


              • #15
               Re: Oppdatering på sesongkort.

               Jeg har ikke startet noen krangel, bare påpekt at veldig lite skjer hvis man klager her.               Send en mail til markedsavdelingen i klubben, hvis du er uenig i hva styret i klanen gjør så sende en mail til styret.

               Comment

               Working...
               X