Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

17 - Mohammed Fellah

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 17 - Mohammed Fellah

  Fra vif-fotball.no:

  MOHAMMED FELLAH ble tatt opp fra U-gruppa til A-laget i juli 2006 som førsteårs junior. Unggutten har svært gode basisferdigheter, fint tyngdepunkt og et presist venstrebein. Han har godt blikk for spillet og besitter også defensive kvaliteter. Et talent utenom det vanlige som er flink til å bruke sin sterke sider. Fellah spiller gjerne sentralt på midtbanen, men blir også brukt som venstrekant eller spiss.

  Fellah er Oslo-gutt og kom til Vålerenga som 14-åring fra Holmlia. Han er født i Norge med foreldre fra Marokko og er dermed aktuell for begge landenes landslag. Foreløpig har han valgt aldersbestemt landslagsfotball for Norge og har vært sentral i flere årsklasser. Høsten 2006 spilte han på G18-landslaget sammen med klubbkamerat Glenn Roberts og var med på å sende Norge videre i EM-kvalifiseringa.

  Fellah leverte en god 2006-sesong i 2. divisjon og var Vålerengas mest benyttede spiller. Gode prestasjoner på andrelaget gjorde ham aktuell for A-lagspill og i september debuterte han med scoring i 5-1-seieren mot Fredrikstad. Senere grep han sjansen da han fikk tillit i Royal League. I løpet av turneringa spilte han seg inn på førstelaget og startet de to siste kampene sentralt på midtbanen.

  Ble desverre stygt skadet i en U18-landskamp mot Tyrkia i august 2007, hvor han brakk leggbeinet. Fellah måtte operere, og mistet resten av 2007-sesongen. Skaden ville ikke leges riktig og høsten 2008 måtte han operere på nytt. Kom tilbake for fullt i 2009-sesongen hvor han fikk flere kamper i Tippeligaen. Leverte tidvis meget gode prestasjoner, og viste fram sin eminente skuddteknikk ved flere anledninger, som i 4-1-seieren mot Lyn i september. Har vært fast på laget i 2010-sesongen og har levert godt spill i en offensiv midtbanerolle.

  Født: 24.05.1989 i Oslo
  Posisjon: Midtbane
  Draktnummer: 17
  Moderklubb: Holmlia
  Høyde/vekt: 167 cm / 70 kg

  Meritter: Seriesølv 2010 og vinner av JET-turneringa 2006 (Vålerenga)

 • #2
  Hvis vi vil unngå bråk neste vinter også bør vi signere ny kontrakt med Fellah. Han er uten tvil en av de beste midtbanespillerne i Tippeligaen når han er i form. En spiller vi kan få mye glede av og mye penger for.

  Comment


  • #3
   burde få ordnings på håret sitt slik det var i 2010 sesongen og ikke som et troll i 2011 sesongen. :P

   Comment


   • #4
    Vraket
    For nå har nemlig 22-åringen fått beskjed av trener Martin Andresen at han ikke får være med til lørdagens treningskamp mot Djurgården. Fellah må dermed innfinne seg med å spille sammen med rekruttlaget denne helgen.

    – Jeg fikk beskjed om at det er best at jeg spiller 90 minutter, noe jeg ikke ville fått mot Djurgården. Personlig mener jeg at jeg kommer i bedre form av å spille sammen med førstelaget, men sjefen bestemmer, sier Fellah til tv2.no.

    Som en av Norges mest lovende angrepsspillere innrømmer Fellah at situasjonen ikke er slik han skulle ønske at den var.

    – Selvfølgelig er jeg frustrert. Jeg vil jo vise meg fram, sier Fellah.

    – Jeg må jo ha spilletid for å utvikle meg. Med tanke på alderen min så er spilletid akkurat det jeg trenger, sier Fellah.

    http://www.tv2.no/sport/fotball/tipp...t-3722744.html
    engaman
    -----------
    Ære Være Enga!!!

    Comment


    • #5
     Noen andre som også lukter et salg?
     "To avoid criticism do nothing, say nothing, be nothing." - Elbert Hubbard.

     Comment


     • #6
      Fellah har siste 3 år spilt 57 kamper fra start. Han har levert 8 assist og 13 mål, altså 0,37 assist/mål per kamp. Vergar etter retur fra Nancy har 51 kamper fra start med 22 assist og 18 mål, altså produserer han 0,78 assist/mål per kamp.
      Fellah er artig å se på når alt klaffer, men det ender for sjelden i noe annet enn artisteri.

      Comment


      • #7
       Originally posted by RaiNKhaN View Post
       Noen andre som også lukter et salg?
       Ifølge Martin Andresen skal alle unge talenter selges mens de fortsatt er unge og Vålerenga tjener penger på dem, så svaret er nok ja.

       Comment


       • #8
        Ser sånn ut at Fellah er på vei ut.Også er det ingen bombe at det har vært litt problem med han når det kommer til holdninger da

        Comment


        • #9
         Blir ikke lei meg når han er ute av klubben... Syns han aldri har vært god.. Kanskje en og annen heldig skudd, men ikke noe mer. Dessuten så syter han jo hele tiden...

         Comment


         • #10
          Originally posted by MadsAndre View Post
          Ser sånn ut at Fellah er på vei ut.Også er det ingen bombe at det har vært litt problem med han når det kommer til holdninger da
          Ok.... Kan du utdype?

          Comment


          • #11
           Ikke til å stikke under en stol at jeg er stor fan av Fellah. Trist om enda et av våre norske talenter forsvinner, men for all del, Spillere kommer og går

           Comment


           • #12
            Må si jeg fikk en god latter da en "rinos96.rs" kommenterte sin mening om saken:
            "teit av andresen, enda en grunn for at VIF ikke kommer til å bli med i gullkampen, det er jo bare rot der... det står mellom Molde og Rosenborg, men tror det blir Molde!"

            Tilbake til topic. Jeg ble ikke overrasket da under-overskriften dukket opp "Forholdet til Andresen". Noe media bygger godt oppunder nå. Stiller meg kritisk til artikkelen, men hvis det er sånn at Fellah avventer situasjonen og skal sippe fordi han ikke fikk være med til Sverige er det bare å selge! Men som sagt, stiller meg kritisk til hele artikkelen.

            Comment


            • #13
             Originally posted by eirik|vif View Post
             Men som sagt, stiller meg kritisk til hele artikkelen.
             Det burde du ikke... Han har et holdnings problem.. Håper vi kvitter oss med han...

             Comment


             • #14
              Originally posted by Cubbis View Post
              Ok.... Kan du utdype?
              Hva mener du? Er dette ditt første år som Enga supporter? For de som har fulgt med på Enga en stund så har det ikke vært vanskelig å se at Fellah har holdnings problemer.

              Comment


              • #15
               Originally posted by MadsAndre View Post
               Hva mener du? Er dette ditt første år som Enga supporter? For de som har fulgt med på Enga en stund så har det ikke vært vanskelig å se at Fellah har holdnings problemer.
               Spar meg for dette "jeg har vært med lenger enn deg" greiene. Jeg har vært med mer enn nok!

               Jeg stilte et spørsmål fordi du kom med en sterk påstand om at han har et holdningsproblem. Jeg har ingen informasjon om at han har dette problemet, og spør derfor om du kan forklare hva dette er snakk om.

               I og med at du er så sikker så er vel ikke det noe problem?

               Comment

               Working...
               X